Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-23 από 23.

• Ενω πριν ειχα κατεβασει το mi suite αγγλικης εκδοσης δεν μ εβρισκε το κινητο με τπτ ... Διαβασα σε site οτι κατεβαζοντας το ιδιο προγραμμα κινεζικης εκδοσης θα εμφανιστει Το κατεβασα και με το που συνδεσα το κινητο μου εβγαλε κατι στα κινεζικα που συμφωνα με το sιτε pathsa thn prvth epilogh kai τωρα κατεβαζει ενα global recovery 1,6G τωρα δεν ξερω τι γινεται

• δεν ειχα περασει ποτε κατι περα απο τα update που με εστελνε η εταιρια Μου ηρθε μια ενημερωση την πατησα και ηρθε ετσι το προβλημα

• Παιδια εχω ενα προβλημα μετην συσκευη μου...εχω ενα Mi Note 3 και σημερα μου ηρθε ενημερωση ..πατησα να γινει το download και στην συνεχεια επανεκκινηση και εγκατασταση Αφου εκανες επανεκιννηση στην διαδικασια εγκαταστασης αφου φορτωνε με εβγαλε erro cant install και απο τοτε εκανε επανεκιννηση μπαινει στο fastboot και μενει εκει δοκιμασα να την ξεκλειδωσω μεσω της ΜΙ λογαριασμο αλλα μου λεει οτι πρεπει να κανω καποιες διαδικασιες μεσα απο την συσκευη που ομως δεν ανοιγει Τι μπροω να κανω HELPPP…