Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 64.
-
Βγήκε..... αύριο είπαν τα παιδιά Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Τελικά έβαλα την 8.3.22 και ήρθε το τηλέφωνο πάλι στα καλά τού.... Τώρα περιμένω την καινούργια... Αλλά γιατί έγινε αυτό με την αρομα? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από zattara: “Παράθεση από gkalen: “@zattara Επειδή δε ξέρουμε ποια έβαλες .. Κατέβασε τη Ρομ από global source εδώ .. [Stable] Είναι έτοιμες για δοκιμή οι νέες Stable XTRV & ARΩMA ROM με Global Source. Θα κάνεις έγκατασταση με factory reset και δεν θα επαναφέρεις τίποτα .. ” 34h778l.png αυτη εβαλα.... μαλλον το προβλημα δημιουργηθηκε επειδη ειχα xtrv stable και εβαλα arΩma σταβλε?” Αυτή Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
apo aroma πως γυριζω στην 8.3.15
-
Παράθεση από George Kaggelaris: “Όταν κάνεις επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων δεν επανέρχεται η rom που είχε το κινητό όταν το πήρες για πρώτη φορά αλλά επανέρχεται η ήδη εγκατεστημένη ROM στις αρχικές της ρυθμίσεις. ” ψαχνω να βρω την 9,5 stable aroma αλλα δεν τη βρισκω στο σιτε πουθενα. θπαρχει κανα λινκ? για το κενζο.
-
Παράθεση από makis1024: “Παράθεση από zattara: “Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από zattara: “μαλλον το προβλημα δημιουργηθηκε επειδη ειχα xtrv stable και εβαλα arΩma σταβλε? ” Οχι καμία σχέση.Είχαμε ήδη την V9.2.1.0 από CN/xiaomi.eu Source και την γυρίσαμε την ίδια Version σε Global Source και για αυτό άρχισαν τα κολλήματα.Θα έπρεπε να προηγηθεί Factory Reset πριν από το πέρασμα της νέας ROM. ” οποτε κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμίσεων και μετα την περνάω κανονικα. fr να κανω απο το μενου τ…
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από zattara: “μαλλον το προβλημα δημιουργηθηκε επειδη ειχα xtrv stable και εβαλα arΩma σταβλε? ” Οχι καμία σχέση.Είχαμε ήδη την V9.2.1.0 από CN/xiaomi.eu Source και την γυρίσαμε την ίδια Version σε Global Source και για αυτό άρχισαν τα κολλήματα. Θα έπρεπε να προηγηθεί Factory Reset πριν από το πέρασμα της νέας ROM. ” οποτε κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμίσεων και μετα την περνάω κανονικα. fr να κανω απο το μενου του κινητου?
-
Παράθεση από gkalen: “@zattara Επειδή δε ξέρουμε ποια έβαλες .. Κατέβασε τη Ρομ από global source εδώ .. [Stable] Είναι έτοιμες για δοκιμή οι νέες Stable XTRV & ARΩMA ROM με Global Source. Θα κάνεις έγκατασταση με factory reset και δεν θα επαναφέρεις τίποτα .. ” 34h778l.png αυτη εβαλα.... μαλλον το προβλημα δημιουργηθηκε επειδη ειχα xtrv stable και εβαλα arΩma σταβλε?
-
παιδια μετα απο 2 μερες χρησης το κινητο δεν λειτουργει σωστα, κολλαει αφανταστα. η καινουργια ρομ ποτε βγαινει ξερουμε? να γυρισω στην παλια εκδοση ειναι ευκολο?
-
Stable έβαλα Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk