Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 64.

• RE:

zattara - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Παράθεση από manousakas: “Factory reset μεσα απο twrp και μετα φλασαρεις την καινουρια ρομ... Εννοειται κανεις backup .... :)” Έχεις λινκ από τη ρομ? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από manousakas: “Παράθεση από zattara: “Σε stable δεν υπάρχει ακόμα? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Βαλε aroma.... και θα με θυμηθεις.....Θα ειναι ολες κολλημενες πανω σου.. =============== Δεκ 2nd 2017, 1:20pm ==============Ασχετο:Πως ανεβαζω φωτο στο φορουμ μεσα απο την εφαρμογη???παταω εκει που λεει συννημενα αλλα δεν... ” στειλε μου αν μπορεις τι διασικασία έκανες?

• Κοίτα εδω φιλε @GeorgeChatz c5c8092955d881630961e81fef8c370d.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Σε stable δεν υπάρχει ακόμα? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Εγώ εχω αυτή τη τον. Τη διαδικασία πρέπει να κάνω για να βάλω την 9?238bb789e339347d65be6617cd7b6a88.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από manousakas: “Τι να λεμε τωρα....Αρωμα... forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/46610/ Μεχρι στιγμης ολα καλα... Ενα μεγαλο μπραβο και ακομα ενα πιο μεγαλο ευχαριστω.... =============== Δεκ 1st 2017, 5:49pm =============== Μου βγαζει να κανω αναβάθμιση μεσα απο τον updater του κινητου...τι κανω???? ” το MIUI9 υπάρχει και σε stable roms ή είναι μόνα για dev? πως τσέκαρες τι έκδοση TWRP έχεις?

• Τι είναι αυτό που μου βγάζει ρε παιδιά3822f97db057ccfdf0451f750b6aaef4.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Αν δεν έχεις κάνει χρήση κανενός πακέτου Megabyte της Cosmote και απενεργοποιήσεις και το daily που σε χρεώνει ένα euro την μέρα σε διαγράφουν από το δίκτυο. Έπρεπε να ξαναστείλω START DAY στο 1333 και να προσέχω μην ανοίξω δεδομένα αν δεν έχω πακέτο ή κάποιο δώρο megabyte από αυτούς. Ουσιαστικά σε αφήνουν στο δίκτυό τους μόνο αν υπάρχει η πιθανότητα να σου τσιμπήσουν 1 euro σε περίπτωση λάθους. μετα απο αυτο μπαινεις στο myinternet.cosmote.gr απο το κινητο σου(μεσω δεδομενουν οχι WIFI) Kαι ενερ…

• Θα βγεί και rom 9 για redmi note 3 pro Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

zattara - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Παράθεση από Aurumnus: “Έχω την ελληνική stable 8.1.1. Να μπω στη διαδικασία να βάλω την 8.5.3 ή να περιμένω την 9;” Και την ίδια ερώτηση.....fb7157a4a68368a93cc87c4ee9b1cb69.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Όντως ήταν ενεργό.... Ελπίζω αυτό να λύση το πρόβλημα Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• 9394e520d4506b5550a9c8bb6def5d57.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ξαφνικά πριν 2 μέρες άρχισε να κάνει και τρέλα το κινητό ενώ μέχρι τώρα δούλευε άψογα. Το πρώτο όταν πάω να το ξεκλειδώσω μου βγάζει ένα μνμ να μην καλύπτω την πορτοκαλί περιοχή. Και πρέπει να πατήσω buck volume up για να ξεκλειδώσει. Το άλλο είναι ότι κολλάει αφάνταστα. Και στην κλήσεις όταν μιλάω μαυρίζει ή οθόνη και δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Μέχρι να κλείσει το τηλέφωνο ο άλλος. Έχω βάλει την 8.6.9.29 dev rom Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

zattara - - Ελληνικές Developer MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από kostas1alina: “Παράθεση από zattara: “Παράθεση από zattara: “καλημερα στην παρεα, εχω ενα redmi note 3 και του εχω περασει την 6.9.29 dev. τι πρεπει να κανω για περασω την καινουργια 7.1.19? εχω διαβασει πολλα τις τελευταιες ωρες και μπερδεύτηκα. ” Μία βοήθεια ρε παίδες. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” η καινούργια είναι η 7.2.9 Εάν επιμένεις στην 7.1.19 την κατεβάζεις και μέσω recovery........install ΑΥΤΟ” Αφού υπάρχει καινούργια τότε θα βάλω αυτή.... Δη…

• RE:

zattara - - Ελληνικές Developer MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από zattara: “καλημερα στην παρεα, εχω ενα redmi note 3 και του εχω περασει την 6.9.29 dev. τι πρεπει να κανω για περασω την καινουργια 7.1.19? εχω διαβασει πολλα τις τελευταιες ωρες και μπερδεύτηκα.” Μία βοήθεια ρε παίδες. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• καλημερα στην παρεα, εχω ενα redmi note 3 και του εχω περασει την 6.9.29 dev. τι πρεπει να κανω για περασω την καινουργια 7.1.19? εχω διαβασει πολλα τις τελευταιες ωρες και μπερδεύτηκα.

• 29 είμαι.... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ναι.....χαχαχα από τις καλύτερες ταινίες Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Βρέθηκε ή λύση. Είχε βάλει τον ίδιο κωδικό πιν και κλείδωμα συσκευή ς Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

zattara - - RedMi 3S/Pro/3X (Land)

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “με επαναφορά εργοστασιακών εάν μπορεί να μπει σε recovery με volume up & power” Τι έκανε δεν έφτιαξε. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk