Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 119.
-
Παράθεση από aopvet: “Παράθεση από gsfak: “@aopvet ευχαριστώ για την πληροφορία! Τουλάχιστον επιβεβαίωσα ότι δεν είμαι μόνο εγώ!... Περίεργο όμως καθως υποτίθεται ότι η κινεζική ROM από την οποία προέρχεται η XTRV έχει native αυτόν τον dialer... ” Η rom έχει τον ελληνικό dialer. Προφανώς κάτι δεν κάθισε καλά με την ενσωμάτωση του ελληνικού dialer και προέκυψε το πρόβλημα που ανέφερες. ” χμ.. μάλιστα, όποτε και εξηγείται λοιπόν... Ευχαριστώ και πάλι! Υ.Γ. και τώρα δημιουργήθηκε απορία! Ελληνικός …
-
@aopvet ευχαριστώ για την πληροφορία! Τουλάχιστον επιβεβαίωσα ότι δεν είμαι μόνο εγώ!... Περίεργο όμως καθως υποτίθεται ότι η κινεζική ROM από την οποία προέρχεται η XTRV έχει native αυτόν τον dialer...
-
Παράθεση από krismpos: “Όχι, καμία διαφορά ” Εμενα παντως η συμπεριφορα ειναι η εξης: σε silent χαμηλωνουν ολα (και media) και υπαρχει δονηση αν την εχω ενεργη. σε DND κλεινουν ηχοι κλησσεων και ειδοποιησεις αλλα τα media παραμενουν ανοικτα. Νομιζω ετσι ηταν και παλαιοτερα.
-
Παράθεση από krismpos: “Όχι, καμία διαφορά ” Εμενα παντως η συμπεριφορα ειναι η εξης: σε silent χαμηλωνουν ολα (και media) και υπαρχει δονηση αν την εχω ενεργη. σε DND κλεινουν ηχοι κλησσεων και ειδοποιησεις αλλα τα media παραμενουν ανοικτα. Νομιζω ετσι ηταν και παλαιοτερα.
-
Παράθεση από NasDriver: “Δες εάν υπάρχουν ενημερώσεις της εφαρμογής...ή απεγκατάσταση της τελευταίας ενημέρωσης... Ίσως και ένας χειροκίνητος συγχρονισμός.... ” Σε ευχαριστω για την απαντηση!... Εκει τωρα εχω μια απορια ως "φρεσκος" χρηστης της XTRV αν δεν κανω λαθος διαβαζοντας γυρω γυρω οι system apps δεν ενημερωνονται παρα μονο με το περασμα νεωτερης ROM μαλιστα δεν συστηνεται να κανει καποιος εγκατασταση καποιου αλλου apk για χειροκινητη εγκατασταση κλπ. Οντως δεν υπαρχει ο updater που ειχα …
-
Δυστυχώς και αυτό ναι... Και clear cache και clear data αμέσως μετά...
-
Παράθεση από krismpos: “Στην τελευταία stable σε Mi9t pro (12.5.4) οι λειτουργίες silent και DND δε φαίνεται να έχουν καμία πρακτική διαφορά. Στην προηγούμενη έκδοση, όταν ήμουν σε silent, οι ειδοποιήσεις ήταν σε σίγαση (αλλά με δόνηση) αλλά τα πολυμέσα έπαιζαν κανονικά, ενώ σε DND ήταν όλα (ειδοποιήσεις και πολυμέσα) σε σίγαση (χωρίς δόνηση) πλην ξυπνητηριού. Τώρα είναι σε DND και είναι σαν silent. Καμιά ιδεα; ” Η Ρύθμιση silence media in silence mode δεν σου κάνει δουλειά?
-
Παράθεση από krismpos: “Στην τελευταία stable σε Mi9t pro (12.5.4) οι λειτουργίες silent και DND δε φαίνεται να έχουν καμία πρακτική διαφορά. Στην προηγούμενη έκδοση, όταν ήμουν σε silent, οι ειδοποιήσεις ήταν σε σίγαση (αλλά με δόνηση) αλλά τα πολυμέσα έπαιζαν κανονικά, ενώ σε DND ήταν όλα (ειδοποιήσεις και πολυμέσα) σε σίγαση (χωρίς δόνηση) πλην ξυπνητηριού. Τώρα είναι σε DND και είναι σαν silent. Καμιά ιδεα; ” Η Ρύθμιση silence media in silence mode δεν σου κάνει δουλειά?
-
Παράθεση από NasDriver: “Δοκίμασε μια επανεκκίνηση της συσκευής.... ” Εχμμ... Level 1 support (αστείο, χωρίς παρεξήγηση ) αλλά εννοείται πως έχουν γίνει αυτά όπως και διάφορες δοκιμές με on η off το sync με cloud για κλήσεις κ μηνύματα... Δεν αλλάζει κάτι, όταν πας να επιλέξεις μια κλήση για να τη διαγράψεις σε πετάει ακαριαία έξω...και δε νομίζω να σχετίζεται με το μοντέλο αλλά παραξενευομαι αν δεν συμβαίνει σε κάποιον άλλον... Ξαναπέρασμα της ROM?! (Θα πεθάνω! ΧΑ ΧΑ (κυρίως όσον αφορά ξανά το …
-
Μόνο σε μένα συμβαίνει βρε παιδιά, η κανείς άλλος δεν σβήνει ιστορικό κλήσεων ποτέ?
-
Τελευταία μοντέλα Xiaomi που υποστήριζαν natively το feature Call Recording?
gsfak - - Ο καφενές μας
Μήνυμα@fommof μου θύμισες εμένα γιατί στην ίδια κατηγορία βρίσκομαι και πιθανολογω λίγα χρόνια παραπάνω από εσένα στο ΙΤ όποτε πρώτα από όλα βαριόμουν! Όμως καθώς ότι η xiaomi έχει κάνει πολύ καλή δουλειά και ούτε εγγύηση διακινδυνεύεις ούτε τίποτα ενώ στην αρχή σκεφτόμουν να μην το πειράξω, η ηχογράφηση ήταν απαραίτητη ενώ οι εφαρμογές google έκαναν το κινητό να μη δουλεύει!! (Σε σχέση με το Mi8).. και ως εταιρικό δεν είχα και άλλη επιλογή... Έτσι πήρα την απόφαση και παρά ένα μικρό κόλλημα όλη η δια…
-
gsfak - - Ο καφενές μας
Μήνυμα@fommof πάντως μιας και εγώ είχα να ασχοληθώ από την εποχή του IPhone 5(jailbreak) τα παιδιά εδώ έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά και η διαδικασία custom ROM ακολουθώντας τους οδηγούς θα έλεγα ότι είναι απλή...
-
gsfak - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαMIUI 12.0.1.0 Stable QEAMIXM Global, ότι αναβάθμιση έχει ζητήσει έχει γίνει... αυτό το συγκεκριμενο είχα πριν και γι'αυτό έφαγα φρίκη με το Mi10T Pro που συζητούσαμε σε άλλο topic αλλά ευτυχώς χάρη στην XTRV "έστρωσε" και αυτό
-
gsfak - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαMi8 αγορασμενο από πλαίσιο εισαγωγή infoquest, υποστήριζε κανονικά (και ακόμη δηλαδή..)
-
Καλημέρα σε όλους και ένα ευχαριστώ που χάρη στην πολύ καλή δουλειά που γίνεται εδώ ξεφορτώθηκα τις εφαρμογές google και έχω στο κινητό μου τις original xiaomi (dialer κλπ) Όλα πάνε πολύ καλά απλά διαπίστωσα ότι προσπαθώντας να σβήσω το ιστορικό κλήσεων στην προσπάθεια να επιλέξω μια από αυτές με πετάει έξω... Συμβαίνει το ίδιο και σε κάποιον άλλον? Ξέρει κανείς κάποια λύση? Ευχαριστώ!
-
Ερωτηση για stable rom
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Βάλε TWRP, κάνε format data και πέρασε μετά από επανεκκίνηση στο TWRP τη Rom στη μνήμη για εγκατάσταση. ” Εκανα stock recovery οπως περιεγραφε ο οδηγος εγκαταστασης stable XTRV στην apollo (αν εχει twrp loop) και μετα απο clear all data και reboot μπηκε στην XTRV κανονικα. Το ερωτημα μου ειναι τωρα εγκαθιστω παλι το TWRP και ειναι ενταξει απλα με ενα reboot system? Χρειαζεται ξανα καποιο clear data / format κλπ? Συγνωμη για τα πολλαπλα μηνυματα, αν θελετε τα σβηνετε. Ει…
-
Εγκατάσταση XTRV στο apollo
ΜήνυμαΓεια και χαρα, και εγω κολλησα οπως περιεγραψε ο φιλος παραπανω... τωρα μολις εχω περασει την stock recovery και προσπαθει να μπει στο συστημα... περασα αρχικα το twrp 3.5.1.Α10 αυτο επρεπε να δουλεψει? στο format ειναι το θεμα δηλαδη? Και τωρα αν τελικα κανει boot εγκαθιστω ξανα το TWRP και απλα κανω reboot? Ευχαριστω! Update: μπηκε κανονικα ... απλα μαλλον χρειαζεται το TWRP τωρα? το βαζω απλα και μετα reboot και τελος?
-
Ερωτηση για stable rom
ΜήνυμαΚαι ηρθε η ωρα και κολλησα!... Εκανα τη διαδικασια περασα την stable απλα ισως εκανα κατι λαθος στα βηματα format... μετα απο αυτο μπαινει παντα TWRP... Τωρα ακολουθωντας τον αρχικο οδηγο προσπαθω να περασω stock recovery... οποιαδηποτε βοηθεια ευπροσδεκτη!
-
Ερωτηση για stable rom
Μήνυμα@NasDriver απλα υπάρχει και η άλλη πλευρά όσον αφορά την εταιρική χρήση που ζητάει ακριβώς το ανάποδο... Να μην είναι εφικτή καμία ανάκτηση αρχειων-διαρροη από θέμα ασφάλειας... Στη δική μου περίπτωση θα ήθελα αυτό αν γινόταν... Η ανάκτηση για να μη χαθεί κάτι είναι άλλων "εργαλείων" ευθύνη