Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 25.
-
@gregory_gr Πέρασα την 1.3.0.8 και τα resources με την 3.4.4 του γιατρού και λειτουργούν όλα ΟΚ, εκτός από την κάτω σειρά στο καιρό αλλά δε με πολύ πειράζει. @lallasgr, Πέρασα και την 1.5.0.2 με την 3.4.6. από το Play Store και δεν χρειάστηκε να περάσω resources για να πάρει μπρος το Mi Band 3. Στο καιρό συνεχίζει να βγάζει τα ερωτηματικά στη κάτω σειρά αλλά δεν πειράζει. Σας ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση.
-
Καλησπέρα ομάδα. Όσες φορές και αν προσπάθησα να περάσω την ελληνική έκδοση με τις οδηγίες και τα σχόλια που διάβασα από αυτόν τον οδηγό, στο τέλος έχω το ίδιο πρόβλημα. (Αναβάθμιση έκανα με το GadgetBridge αλλά και με το Notify & Fitness for Mi Band) Όταν ανοίξω την εφαρμογή Mi Fit και συνδεθεί με το Band 3, μου κάνει update και γυρνά πάλι στα Κινέζικα. Έχω το Mi Band 3 (China version) και εγκατεστημένη την Mi Fit 3.4.6 από Play Store και προσπαθώ να περάσω την 1.3.0.8. Υπάρχει λύση? Χρειάζεται…
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από sportage: “Μόνο σε fastboot μπορεί να μπει. Καμία ιδέα? ” Αν δεν μπαίνει σε TWRP Recovery, όπως είσαι σε FastBoot κάνε Flash το TWP Recovery που θα βρεις μέσα στον φάκελο recovery στο Zip της ROM. Κάνε flash μετά πάλι την προηγούμενη Version της ROM, και λογικά θα είσαι οκ. Σήμερα θα δώσουμε νέες NOUGAT ROM με διορθωμένο το πρόβλημα με τα Google Play. ” Όλα ΟΚ σε ευχαριστώ.
-
Καλησπέρα. Όπως κάθε εβδομάδα έτσι και σήμερα κατέβασα τη νέα ROM για το Mi4c. Έκανα εγκατάσταση από TWRP και όταν τελείωσε wipe cash + dalvik και στην επανεκκίνηση δεν άνοιξε ποτέ. Μένει στη πρώτη μαύρη οθόνη της έναρξης με το logo (MI) δείχνει να φορτώνει και μετά από ένα λεπτό κλείνει. Μόνο σε fastboot μπορεί να μπει. Καμία ιδέα?
-
Φτανει που ήρθε. Καλή επιτυχία σε όλους.
-
Παράθεση από Nelias: “Παράθεση από sportage: “Όλα δείχνουν ΟΚ σε MI-4c ” Φίλε μου θες να πεις ότι δεν έχεις κανένα πρόβλημα. Πέρασες την νέα 7.2.9 σε nougat από την 6.12.22 android 5.1 με τον τρόπο που περιγράφεις ? Δεν έκανες καν factory reset ? ” Καλημέρα. Την Παρασκευή που πέρασα από 6.12.22 σε 7.2.9 με την πρώτη ROM που βγήκε, είχα όλα τα προβλήματα που είχαν όλοι. Μετά το official unlock με μήνυμα στη Xiaomi, πέρασα το νέο TWRP και τη τελευταία ROM χωρίς factory reset και από εχτές πάει μια…
-
Πέρασα την νέα TWRP (όπως μου είπατε που είναι μέσα στη νέα ROM) και μετά πέρασα και την ROM. Όλα δείχνουν ΟΚ σε MI-4c. Το λιγότερο που μπορώ να πω είναι ένα μεγάλο ευχαριστώ, όχι μόνο για την νέα ROM που λειτουργεί σωστά, αλλά και για την άμεση ανταπόκριση όλων στις ερωτήσεις μου.
-
Παράθεση από derveni: “@sportage Αν είσαι σε MM μην γυρίσεις σε lollipop θα χάσεις IMEI μείνε εκεί που είσαι. ” Οπότε περιμένω να διορθωθεί η 7.2.9 ή μπορώ να δοκιμάσω να την περάσω πάλι?
-
Παράθεση από koukis: “Παράθεση από efkolo: “Παράθεση από sportage: “Καλημέρα. Σε Mi4c πέρασα το πρώτο updateπου βγήκε χτες για android 7, αφού πρώτα έκανα factory resetκαι τα 2 wipe στη cache. Πέρασε οκ αλλά δεν λειτούργει η κάμερα. Στη συνέχεια ήρθε mail ότι βγήκε νέα έκδοση που διορθώνει πρόβλημα μπαταριάς (έλπιζα και το πρόβλημα στη κάμερα) και πήγα να την περάσω, αλλά όταν πάω να ξεκινήσω σε recovery είναι σαν να έχει χάσει το TWRP. Μετά από πολλές προσπάθειες να περάσω το TWRP, δυστυχώς δεν…
-
Παράθεση από efkolo: “Παράθεση από sportage: “Καλημέρα. Σε Mi4c πέρασα το πρώτο updateπου βγήκε χτες για android 7, αφού πρώτα έκανα factory resetκαι τα 2 wipe στη cache. Πέρασε οκ αλλά δεν λειτούργει η κάμερα. Στη συνέχεια ήρθε mail ότι βγήκε νέα έκδοση που διορθώνει πρόβλημα μπαταριάς (έλπιζα και το πρόβλημα στη κάμερα) και πήγα να την περάσω, αλλά όταν πάω να ξεκινήσω σε recovery είναι σαν να έχει χάσει το TWRP. Μετά από πολλές προσπάθειες να περάσω το TWRP, δυστυχώς δεν γίνεται τίποτα. Ούτε …
-
Καλημέρα. Σε Mi4c πέρασα το πρώτο updateπου βγήκε χτες για android 7, αφού πρώτα έκανα factory resetκαι τα 2 wipe στη cache. Πέρασε οκ αλλά δεν λειτούργει η κάμερα. Στη συνέχεια ήρθε mail ότι βγήκε νέα έκδοση που διορθώνει πρόβλημα μπαταριάς (έλπιζα και το πρόβλημα στη κάμερα) και πήγα να την περάσω, αλλά όταν πάω να ξεκινήσω σε recovery είναι σαν να έχει χάσει το TWRP. Μετά από πολλές προσπάθειες να περάσω το TWRP, δυστυχώς δεν γίνεται τίποτα. Ούτε με flashily, ούτε κάνοντας επαναφορά εργοστασι…
-
Και σήμερα άλλη μια user stelioss
-
Και σήμερα άλλη μια user stelioss
-
+1 user stelioss
-
Παράθεση από Nelias: “Φίλε @dnomikos μόλις τελείωσα την εγκατάσταση μετά από Facτοry reset, χωρίς όμως να πέτυχε το πείραμα, μόλις ξεκίνησα να κατεβάζω εφαρμογές από το Playstore έσκασε, επιστρέφω στην rom (6.11.24 από xiaomi.eu) που είχα πάρει Backup με το TWRP. Έχω το Link από την αρχική 6.11.24 που ανέβηκε την παρασκευή το πρωί στο xiaomi.eu (πριν το Rebuild) η οποία το μόνο πρόβλημα που έχει είναι αυτό με τον καιρό. Εάν θέλετε μπορείτε να την ξανά κατεβάσετε έτσι ώστε να φτιάξετε νέο XTRV Bu…
-
Xiaomi Mi5 Pro 128GB Dual SIM 4G LTE Phone MSM8996 Quad Core 5.15inch 1920*1080 Screen 4GB RAM 128GB 16MP 3000mAh Fingerprint Identification Android Smartphone Xiaomi Mi5 Pro 128GB Black
-
Καλή επιτυχία.... coolicool.com/xiaomi-mi5-qualc…4g-lte-smartphone-g-35330
-
Καλή επιτυχία σε όλους.......
-
Παράθεση από Bodai: “ ”