Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 62.

• χωρις να ξερω πως να ανοιξω ενα θεμα ασχετως με το κινητο μ, το ανεβαζω εδω καθως εχω το redmi pro. Μετα την τελευταια αναβαθμιση fb kai messenger οταν μπαινω στο fb και παταω το οικονιδιο με το ανθρωπακι για να δω ποιοι ειναι online kai να στειλω μηνυμα,δεν μ ανοιγει to messenger.πρεπει ν μπω στο messenger ξεχωριστά για να στειλω μηνυμα. Αντιμετωπίζει κάνεις ιδιο πρόβλημα, υπάρχει καμια πιθανη εξηγηση?σε κανεναν αλλον δεν το κανει αυτο, και ναι εχω κανει απεγκατασταση κ εγκατασταση ξανα και τα …

• Luxury Hybrid Armor Shockproof Soft TPU Gel Rubber Cover Case For Smart Phones | eBay σκληρη αλλα καλη.ελπιζω λογω σκληροτητας να αντεξει σε πτωση και να αποροφησει τον κραδασμο.αν και καλυτερες οι μαλακές.

• Redmi Note 3 Pro και Miui 8

gepapagg - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

official global rom με miui8 kai android 6 περιμενουμε για το κινητο?και αν ναι ποτε?

• youtube.com/watch?v=lBx_lrf1bdI κανε αυτο αν και σε μενα πολλες φορες δεν ποιανει..

• εμενα πολλες φορεσ τα mb αν και ανοιχτα δεν λειτουργουν και το κινητο θελει επανεκινηση..κακο bug απο την xiaomi

• εγω αγορασα απο mygad. ερχεται με global official και δεχεται συνεχης αναβαθμισεις.ειναι στα αγγλικα και κινεζικα αλλα αυτοι σ περνανε εφαρμογη για ελληνικο πληκτρολογιο

• εγω εχω θεμα με το messenger. Αν και εκανα το πρώτο βημα με την συνδεση στο ιντερνετ,για να δω αν καποιος μ εστειλε μηνυμα ακομα και με ανοιχτη οθονη κινητου awake δηλαδη,πρεπει ν μπω στο messenger και μου ανοιγει μια μπαρα πανω και παει απο connecting σε connect και τοτε μου δειχνει τα μηνυματα.. Δηλαδη δεν ειναι ενεργο αν δεν το ανοιξω. Τι μπορει να φταίει?

• Καλησπερα. Εχω το προβλημα οπως πολλοι φανταζομαι με τα μηνυματα οσων αφορα την αναγνωριση κλησεων.Λογω του +30 μπροστα απο τον αριθμο δεν αναγνωριζεται ο αριθμος απο τον οποιο μου ηρθε το μηνυμα. Υπαρχει καμια ΜΟΝΙΜΗ λυση? Ευχαριστω

• καλημερα,ποιες ειναι η γνωμη σας για την μπαταρια?ποσο σας κραταει,μετρημενη σε ωρες οθονης ειναι φανταζομαι το πιο αντικειμενικο.εμενα αλλες φορες εχει πολυ battery drain ενω αλλες συμπεριφερεται καλα,σιγουρα δεν ειναι οπως στην αρχη που το πηρα. επισης ισως φταιει ο τροπος φορτισης,εγω το φορτιζω οταν εχει μπαταρια κατω απο 10 % και την νυχτα για ωρες.και συνηθως μου την τρωει πολυ γρηγορα μετα. Εχει βρει κανεις αποδοτικο τροπο φορτισης??επισης ο φορτιστης οσο ειναι στην πριζα,ακουγεται ενα σφ…

• Redmi Note 3 Pro χωρίς 4G (SOLVED)

Μήνυμα

σε πολλα κινητα μονο μια θυρα ειναι για 4G.εχω ακουσει οτι η νανο θυρα εχει 4G στο xiaomi.εγω ειμαι με 3G στην micro θυρα

• tempered glass redmi note 3 pro

Μήνυμα

θα δω αν εχει χωρις καλυψη καμερα ακουστικο και αισθητηρα και αν ναι θα το παρω.Δεν θα καλυπτει καλα την οθονη απο πανω αλλα δεν γινεται να τα εχουμε ολα

Μήνυμα

οχι δεν εχει..απλα λεω να παρω universal tempered glass γιατι ετσι θα αργησει απο κινα

Μήνυμα

δεν ειχα ζητησει να μου βαλουν,νομιζα πως ειχε και τωρα γεμισε γρατσουνιες,νομιζα οως ειναι στο γυαλι και δεν μ ενοιαζε...αρα δεν εχει.πφφφφφ.αμεσως σημερα για tempered glass . σιγουρα δεν εχει προεγκατεστημενο ε?

Μήνυμα

γεια σε ολους.εχω την εξης ερωτηση.εχει το xiaomi redmι note 3 pro tempered glass προεγγατεστημενο? και αν ναι πρεπει να το αφαιρεσω για να βαλω αλλο?

• Προβλημα wifi

Μήνυμα

και με αυτο συνδεδεομουν αλλα ππολλές φορες αν και ημουν συνδεδεμενος, δεν ειχα ίντερνετ και έπρεπε ν κανω επαννεκινηση το κινητό, ενω παράλληλα αλλα κινητα ειχαν ιντερνετ εκεινη τη στιγμη.

• Προβλημα wifi

Μήνυμα

σε ευχαριστώ πολυ. Τους πηρα τηλεφωνο και καναμε ρυθμισεις, η μια ηταν ιδια μ αυτην που μου ειπες. Ελπιζω να μην ειναι θεμα του κινητου η συνδεση στο Internet

• Προβλημα wifi

Μήνυμα

@pechr φιλε, προσπαθησα να μπω στο ρουτερ αλλα με την διευθυνση αυτην, δειχνει οτι φορτωνει αλλα δεν μπαινει ποτε στο ρουτερ

• Προβλημα wifi

Μήνυμα

ευχαριστω πολυ. Θα τ κανω. Αλλα γτ εγινε το ιδιο και με τα δεδομενα?

• Προβλημα wifi

Μήνυμα

δεν το εχω παρατηρησει. Αλλα τωρα μου το εκανε με τα δεδομενα. Τα ανοιγα και δεν εβγαζε Η πανω, τα εκλεινα και εβγαζε Η. Σε καθε περιπτωση δεν ειχα ιντερνετ

• Προβλημα wifi

Μήνυμα

οχι δεν εχει ελληνικα