Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 62.

• Προβλημα wifi

gepapagg - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

παντως το ιδιο έγινε σημερα και με τα megabyte, και λυθηκε με επανεκκίνηση. Πολλαπλά θεμματα ρε παιδια. Μαμαρι ν λυθουν καποτε

• Προβλημα wifi

Μήνυμα

απλα πως γινεται την ιδια στιγμη αλλα κινητα να σερφαραν κανονικα?

• Προβλημα wifi

Μήνυμα

wind zte. Απλα πως αλλοι μπορουσαν να συνδεθουν και εγω οχι?

• Προβλημα wifi

Μήνυμα

@NasDriver πως ακριβως κανω αυτο που μου ειπες?

• Προβλημα wifi

Μήνυμα

οταν λες να κανω ρεσταρτ το ρουτερ, εννοεις το ρουτερ του σπιτιου η του κινητου? Μπορει να ρωτησα βλακεια τωρα.. Παντως την ιδια ακριβως στιγμη π εγω δεν συνδεομουν, αλλα κινητα ηταν συνδεδεμένα κανονικα

• Προβλημα wifi

Μήνυμα

Μετα απο ρεσταρτ δουλευει κανονικα. Πφφφφφ

• Προβλημα wifi

Μήνυμα

γεια σας, έλεγχοντας και τα αλλα προβλήματα wifi της ομαδας, εχω ενα διαφορετικο προβλημα. Υπαρχουν φορες στο wifi που συνδεομαι και σερφαρω αμεσως και αλλες που με δειχνει συνδεδεμενο αλλα δεν μπαινει στο ιντερνετ. Official global 7.3.2. Καμια ιδεα? Καλο κινητο αλλα με πολλά θεματακια τελικα.

• Gyroscope,

Μήνυμα

οχι ειναι official global χωρίς ελληνικα

• Gyroscope,

Μήνυμα

7.3.2 global stable

• Gyroscope,

Μήνυμα

γεια στην ομάδα. Θα ηθελα ν αναφερω ενα προβλημα π ισως σε μένα μονο ετυχε.. Σχεδον παντα το γυροσκοπειο κολαει στο asphalt airborne και για να παιξω πρέπει ξανα να κανω calibration tou gyroscope. Το ανεφερα και ως bug report στη χιαομι. Καμια λυση εδω? Η απλα περιμενουμε νεα αναβάθμιση?

• Ram προβλημα

Μήνυμα

παντως ανοιγοντας asphalt airborne και Facebook kai messenger και internet, ram σε χρηση 78%.καθαρισμα ολα μετα και 65% ram. Περιεργα τα πραγματα. Χαχχαχα.

• 4G δίκτυο προβλημα

Μήνυμα

καλημέρα και πάλι στην ομαδα. Το σημερινό πρόβλημα αφορά την σύνδεση σε 4G δίκτυο. Ενώ έχω επιλέξει prefer Ltd connection, εγώ συνέχεια έχω H ή H+. Η κάρτα μου είναι κόσμοτε αλλά την έχω πάνω από 7 χρόνια.. Φταίει η κάρτα μου η το κινητό? πληροφοριακά εννοείται πως στην πόλη μου υπάρχει 4G. Καμία ιδέα?

• Ram προβλημα

Μήνυμα

ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας παιδιά. Επίσης το βιντεο που ανέβασα να το εφάρμοσω στο κινητό? Αν μάθετε τίποτα περισσότερο για το θέμα αυτό, ενημερώστε μας.

• Ram προβλημα

Μήνυμα

ειναι κριμα όμως, φιλος μου με lenovo α7000 να εχει διατηεσιμη 1,4 ραμ ελεθερη και εγω να εχω αναβοκατεβασματα με μαχ 1 γβ ραμ και σπανια. youtube.com/watch?v=mR__FAOQTj4 η λυση αυτην βοηθαει? ας εχω τουλ 1,1 ραμ...ειναι προβλημα τις ρομ?

• Ram προβλημα

Μήνυμα

καλησπέρα στην ομαδα Μόλις αγόρασα το χιαομι redmi note 3 pro και κάνοντας εκκαθάριση μνήμης ραμ μου δίνει ελεύθερα 700mb στην έκδοση με τα 2gb Ram. Ποιο να είναι το πρόβλημα . δεν παίζει να καταναλώνει τόση ραμ εφόσον έχω κάνει εκαθαρριση(πατώντας το κουμπί με τις 3 γραμμες) Η ρομ μου είναι 7.3.2 stable.. Καμία ιδέα?

• ναι το μαγαζι ειναι το mygad.gr. γνωριζουμε αν οντως στο μαγαζι αυτο τα χιαομι εχουν official global rom και αν ειναι αξιοπιστο σαν μαγαζι,με την εννοια πως δεν παρεμβαινει με unofficial τροπο στα κινητα? πολυ μεγαλη διαφορα τιμης σε σχεση με Κινα ομως. παντως @lallasgr εκπλησομαι που καταλάβες τοκαταστημα,εισαι πολυ γνωστης του θεματος. ναι φιλε μου σκεφτομαι να το αγορασω μια απο αυτεσ τις μερες για αυτο ζηταω και την βοηθεια σας σχετικα με τα πραγματα που πρεπει να ρωτησω πριν την αγορα. ευχα…

• μετα απο νεα επικοινωνια μου απαντησανε πως (Όχι, δεν είναι ξεκλείδωτος ο bootloader, γίνεται αλλαγή της ROM με τον Fastboot τρόπο μέσα από EDL.Η ROM είναι όντως η Official Global.Οι bootloader ξεκλειδώνονται από κάθε κάτοχο όταν την λάβει την συσκευή) πως κρινουμε την απαντηση αυτη?

• δεν το γνωριζε αυτο.αποτελει προβλημα για το κινητο?υπαρχει τροποσ να περαστουν αλλες rom ακομα και αν ξεκλειδωθηκε με τον official τροπο? αν και ξερω πωσ για τον official τροπο πρεπει να δωσεις το νουμερο της sim σου για να σου σταλει εκει καποιο μηνυμα αρα δεν νομιζω να εγινε με τον official tropo.οποιαδηποτε αλλη πληροφορια που ειναι αναγκαια να γνωριζουμε πριν αγορασουμε κινητα ειναι ευπροσδεκτη και θα χαρω να την μαθω. ευχαριστω

• ενα ακομα ερωτημα.εποικινωνησα με το ελληνικο καταστημα που μου ειπε πως εχει στο κινητο την official global rom αλλα με ξεκλειδωτο bootloader.ειναι λογικο μια official rom να εχει ξεκλειδωτο bootloader?και αν ναι αποτελει καποιο προβλημα σε θεμα παρεμβασης στην rom, και σε μετεποιτα αναβαθμισεις με την ελληνικη rom? ευχαριστω

• διαφορα με developer??