Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-3 από 3.
-
Οι καρδιακοί παλμοί που μετράει στα σπόρ είναι ψεύτικοι. Ενώ οδηγούσα από την δουλεία στο σπίτι ( περίπου 25 χλμ.) βάζω ως άθλημα την ποδηλασία, με το που πιάνει σήμα gps πατάω οκ και αρχίζει να μετράει, αμέσως βγάζω το ρολόι και το τοποθετώ στο κάθισμα του συνοδηγού και τότε βλέπω τούς καρδιακούς παλμούς να ανεβωκατεβένουν από 110 έως 165, για μία ώρα περίπου οι παλμοί του καθίσματος ήταν πολύ υψηλοί για κάθισμα, ίσως πρέπει να το πάω σε καρδιολόγο. Χωρίς αστεία τώρα μάλλον λύνει κάποια λογαριθ…
-
Παιδιά Καλημέρα και καλό μήνα. Εχω το εξής πρόβλημα με το mi pc suite, όταν συνδέω το κινητό μου μέσω usb δεν το αναγνωρίζει καθόλου και μάλιστα ζητάει σύνδεση μέσω καλώδίου usb ενώ το τηλέφωνο είναι ήδη συνδεδεμένο. Αυτό το κάνει τόσο σε MTP όσο και σε PTP. Μερικές φορές ζητάει αναβάθμιση συσκευής την οποία έχω ήδη κάνει μέσω updater της συσκευής. Η συσκευή μου είναι REDMI NOTE 3 PRO με MIUI 8 GLOBAL STABLE (8.0.5.0 MHRMIDG) Τί πρέπει να κάνω ώστε να το αναγνωρίζει ;
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
ΜήνυμαΚαλησπέρα παιδία, Παρακαλώ μια βοήθεια. Οταν κάνω κλίκ στο link miflash unlock tool τότε στο διπλανό παράθυρο μου βγάζει συνεχώς "" 502 error Bad Gateway "". Εχει κανείς καμμία ιδέα γιατί συμβαίνει αυτό ; Πως μπορώ αλλιώς να κατεβάσω την εφαρμογή ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.