Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-31 από 31.

• Παράθεση από Makrimakr: “Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα. Έχω παραγγείλει μέσω φίλου από Κίνα το xiaimi redmi note3 και κόλλησε στο τελωνείο απο 2/2/17!!! Μου έχουν δώσει ένα τηλέφωνο 2103538161 αλλά δεν το σηκώνει κανένας!!!!!!Δεν ξέρω τί να κάνω!!!!Πόσο ακόμα θα περιμένω..... ” Όπως βλέπεις όλοι σχεδόν τα ίδια περνάμε, επειδή σε νιώθω παραθέτω ενδεικτικά τη δική μου περίπτωση! Προφανώς δε το έχω παραλάβει ακόμα και παραγγελία έγινε 28-12-2016!!!!! Τέλειο????? * ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ * 27-01-2017…

• Παράθεση από johnjor: “Παράθεση από apsogos4ever: “Μην περνετε κατευθειαν από Σιγκαπούρη ” Για εξηγησε μας λιγο μπαε και γλητωσουμε τιποτα γιατι εγω αυτο τον μηνα εχω 3 στα 3,κοινος ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ” Αν μπορει ο φίλος ας μας εξηγήσει για Σιγκαπούρη, όπως επίσης και για το invoice που είπε κάποιος άλλος πιο πάνω!Εστω με λινκ, μπάς και γλιτώσουμε τπτ ρε παιδιά, παίρνουμε 600 ευρω και μας λένε και υψηλόμισθους

• Ναι Αθήνα, Βενιζέλος απο ότι λέει στο tracking, το περιμένω επαρχία οπότε καλή Δευτέρα

• Παιδιά το κινήτο μου είναι τελωνείο απο 27-1-2017, έχουμε 22-02-2017, ξερει κανείς πόσο ακόμα θα περιμένω? Πήρα πάλι στα ΕΛ.ΤΑ δε μου λένε τίποτα, μήπως να μλήσω με τους Κινέζους? Ευχαριστώ!!!

• Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση, κύριε alipay ! ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 26-01-2017 21:14 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΑΓΑΘΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ /ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΗ ΔΗΛΩΣΗ 27-01-2017 11:33 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ 27-01-2017 11:33 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) Προφανώς eίναι τελωνείο, σωστά? Οταν λές έφτασε στο tracking?

• Αρα να μη κατέβω στη πόλη να δω? Μη χαλάω και τσάμπα βενζίνες! Παιζει αν πάω απο το κατάστημα να βγάλω ακρη? Απο το τηλέφωνο πάντως στα κεντρικά του ΕΛΤΑ μου είπαν οτι ακόμα είναι στο Τελωνείο!!! Παρακαλώ κάποιος που γνωρίζει ας το ξεκαθαρίσει, ευχαριστώ

• sorry αλλα δε θα έρθει ειδοποιητήριο σπίτι? δε θα αλλάξει το status στο site του ΕΛΤΑ? Ειμαι απο επαρχία οπότε πήρα ενα τηλ στα κεντρικά του ΕΛΤΑ και μου είπαν οτι ακόμα ειναι στο τεελωνείο!!!

• Παράθεση από mk-xen: “είχες δίκιο...το στείλαν κατευθειαν στο κατάστημα χωρις να μου στειλουν ειδοποιηση...περιμένω να με πάρουν να μου πουν τι χρεώνομαι....ευχαριστώ!!! ” ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 26-01-2017 21:14 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΑΓΑΘΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ /ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΗ ΔΗΛΩΣΗ 27-01-2017 11:33 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ 27-01-2017 11:33 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) Επειδή μπερδεύτικα λίγο, παίζει να πρέπει να πάω στα ΕΛΤΑ?

• Παράθεση από zisistil: “alipay φίλε. Σε προστατεύει όσο καλά κάνει το PayPal. ” Σου έχει τύχει? Με PayPal έχω πάρει πάνω απο 5 refund με alipay? Thanks 4 your time

• Παράθεση από zisistil: “Είμαι ήδη στις 10 απορβλημάτιστες παραγγελίες από aliexpress. Μόνο οι πωλητές θέλουν λίγο προσοχή. Να βλέπεις αξιολογήσεις. Είναι καλύτερο από το ebay. Στο ebay κυκλοφορεί πολύ απάτη. Στο ali πάλι όχι τόση. ” Στο ebay όμως παίζει paypal στο ali όχι, σωστά? Ή έχουν προσθέσει?

• Χαίρεται καταρχάς στη φάση σας, μπήκα και εγώ τελωνείο πρώτη φορά μετά από αρκετές παραγγελίες συσκευών (όλες όπως και η συγκεκριμένη από China-tinydeal- και freeshipping) θα ήθελα να μάθω το εξής: το κινητό που περιμένω είναι refund οπότε εγώ πλήρωσα 35$, ο εκτελωνισμός γίνεται βάσει αυτού του ποσού ή βάσει της αρχικής τιμής της συσκευής (100$); Καθώς έχεται μια εμπειρία εάν δε το δεχθώ ποιά είναι η διαδικασία που ακολουθεί; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!