Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 95.
-
Παρέλαβα κι εγώ σήμερα το roidmi 2s, σε peugeot 207 μοντέλο 2009, δουλεύει στον αναπτήρα του αυτοκινήτου, μπαίνει σφιχτά, δεν κουνιέται εκτός κι αν το κουνήσω εγώ οπότε και μπορεί να χάσει τη σύνδεση, (δεν είναι οτι μπαίνει και όπως μπει δουλεύει, θέλει λίγο αριστερά δεξιά να πιάσει). Δεν πολύ ασχολήθηκα λίγο που έβαλα μουσική παίζει πολύ καθαρά, επιτέλους τέρμα το βάλε βγάλε καλώδια. Ένα μείων είναι ότι ο αναπτήρας του peugeot είναι τέρμα κάτω στη κονσόλα μπροστά από τον λεβιέ ταχυτήτων και δεν…
-
Συγχαρητηρια σε ολους, πολυ καλυτερη η rom κι απο την 6.11.17, πιο γρηγορη, πιο σταθερη, πιο καλη μπαταρια. Την περασα σε kenzo 3/32 απο την 6.11.17 αλλα και σε 2/16 απο την πρωτη marshmallow (δεν θυμαμαι εκδοση) και στα 2 χωρις factory reset! Μια ερωτηση μονο εχω, δεν μου εχει περασει σε κανενα απο τα 2 το lancher, το βρισκω καπου να το φλασαρω απο πανω?
-
κοντα μια εβδομαδα με αυτη τη ρομ, μου πεταγε συχνα την εικονα που λεει να μην καλυπτω το πανω μερος τους κινητου, χωρις ομως να το καλυπτω Δεν ξερω αν συμβαινει ή απλος ετυχε μετα απο αντιγραφει αρχειου στην sd εκανε επανεκινηση και φορτωσε ξανα σαν να ηταν μετα απο wipes. Μου πεταξε σφαλμα συστηματος και μετα του εκανα ενα wipe. Τωρα δειχνει καλυτερα, αν και συνεχιζει να πεταει την αγαπημενη του εικονα για την καλυψη του πανω μερους της συσκευης, οχι τοσο συχνα αλλα εστω σε χωρο με χαμηλο φωτι…
-
Παράθεση από matzanas: “Καλησπερα.. Δεν μπορω ουτε με αυτη τη ρομ ουτε με πιο παλια να μπω στο 0.facebook.com μηπως θελει καποια ρυθμιση? ” φιλε μου το ειχα κι εγω στην 11.3Πηγα απο εφαρμογες facebook και εκανα καθαρισμο δεδομενων και δουλεψε μια χαρα, το ιδιο και στο instagram κτλ. Κατι αλλο αν ριξουμε το φιξ της προηγουμενης για τα θεματα παιζει να τα φιξ?? Την 11.10 την εβαλα λιγο νωριτερα καλη φαινεται θα δειξει, απο εχτες που εβαλα την 11.3 εχω κατι κολλήματα με το αλμπουμ και τις φωτογραφι…
-
κι εγω τη πρωτη φορα με τα ακουστικα δεν με ακουγανε μετα τα εβαλα "επιθετικα" και ανοιξα απο την ρυθμιση ακουστικα και βελτιωση ηχου το βελτιωση ηχου MI και εκανα 2 τηλεφωνα που στην ερωτηση "ελα ρε με ακους?" Η απαντηση ηταν και τις δυο φορες "γιατι να μην σε ακουω ρε κουφος ειμαι?"
-
δεν ξερω αν εχει αναφερθει πιο πισω προσθετες ρυθμισεις- προσβασιμοτητα Η πρωτη επιλογη ειναι γραμμμενη στα κινεζικα
-
Αλλο ενα kenzo με την νεα ρομ, μια χαρα φαινεται, συγχαρητηρια σε ολους!!! (Απο dev 6.8.18) Μεθαυριο θα περαστει και στη συζηγου Δεν εχει διαφορα αρχειων απο το kenzo 3/32 με το 2/16 οπως ηταν στις thunder σωστα?
-
Παιδιά καλησπέρα σε όλους, μια γρηγορη ερωτηση, για να παμε απο dev 6.8.18 (5.1) στην καινουργια εδω την xtrv 6.11.3 στο kenzo ακολουθω τον οδηγω αλλαγης 5.1 σε MM και την ριχνω με καθαρη εγκατασταση, αν καταλαβα σωστα? ή πρεπει να πάω σε άλλη ενδιάμεσα και μετα να ριξω την 6.11.3???
-
Παράθεση από pechr: “Είμαι πλέον κι εγώ κάτοχος συσκευής VR. Τα δικά VR PARK V3 Virtual Reality 3D βαζω youtube και κάνω μεταφορά σε cardboard οτιδήποτε βίντεο.. ” χρηστο καλησπερα, ψαχνωμουν λιγο για vr glasses και ζαχαρωσα λιγακι τα vr park3 και θυμηθικα που ειχες ποσταρει εδω. Ηθελα να σε ρωτησω αν εισαι ευχαριστημενος με τους φακους του κι αν εχει υποστηριξη γενικα με qr code κτλ. Βασικα σε ψυχολογησα πολυ ευχαριστημενο αλλα σκεφτικα να σε ρωτησω πρωτα πριν προχωρησω στην αγορα του