Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 95.
-
βασικα αν και δεν ειμαι ο ειδικος, απλα επειδη ειχα το ιδιο προβλημα με τις σιμ θα δεις αν θα σου δουλεψουν και οι 2 σιμ., θα τσεκαρεις στις πληροφοριες του κινητου σου ποιο android version θα εχεις. Αν σου δουλεψουν οι 2 σιμ και εχεις 6 δεν θα ξανα πας σε 5.1 lolipop. Απο το βήμα που τελειώνει το φλασαρισμα, θα προχωρησεις τον οδηγο που αναφερεις μονο που στην ρομ που θα βαλεις, αν θέλεις ελληνική rom, θα βαλεις τον dev hellas 6.9.9 (Marshmallow) και θα εισαι κομπλε (λογικα!). Αν κολήσεις πουθε…
-
some1, το ιδιο προβλημα παιδευομουν 3 μέρες Πρόβλημα με την πρόσθεση της 2ης SIM, ΛΥΘΗΚΕ!
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από venioni: “Ξερει κανεις γιατι με την official global stable rom MIUI 8.0.1.0 μου ρουφαει την μπαταρια τοσο γρηγορα ” Εχεις δει στην ασφαλεια, μπαταρια, χρηση μπαταριας, ποιες εφαρμογες τρεχουν και με τι καταναλωση? Επισης αν πατησεις πανω δεξια το ρολογακι θα δεις το διαγραμα, μπαινει το κινητο σε deep sleep (ευθειες οριζοντιες γραμμες)?? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αγορά redmi note 3 pro
ΜήνυμαΘα συμφωνήσω με τον osalonikios. Εγω προσωπικα εχω κανει 3 διαφορετικες αγορες απο gearbest και 1 απο vickmall. Ολα μου ηρθαν μια χαρα. Ειναι και λιγο τι θα σου τυχει να ξερεις. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Λοιπόν καταλήξαμε παρέα με τον geoanto555, με καθαρή εγκατάσταση από official dev 6.9.9 σε hellas 6.9.9 dev δουλεύουν ρολόι. Σε πισωγύρισμα δεν τις βλέπει (βάλαμε stable ελληνική v8 με 5.1 android), βλέπει 1 σιμ και 1 sd. Είχα πάρει backup όταν έκανα το restore στην 6.9.9 δεν τις έβλεπε. Ξανά έκανα καθαρή εγκατάσταση και τις είδε κανονικά. Αυτό συμβαίνει σε kenzo 2/16 το οποίο δεν ξέρω αν έχει σχέση το πήρα τη περασμένη εβδομάδα και στο κουτί του στη ταμπέλα με τα barcode κάτω δέξια έχει ημ/νια …
-
πιστευω μεσα στη μερα να καταλειξουμε προς το παρων φλασαρα την dev Hellas 6.9.9, και τωρα μου πηρε το κινητο και εφυγε σε καποιο επαγγελματικο ραντεβου Ολα καλα μεχρι τωρα, οταν το ξανα πιασω στα χερια μου μεσα στη μερα θα παρω backup και θα του ριξουμε την V8 stable (που ειχε πιο πριν με το προβλημα) να δουμε αν θα δουλεψει και παλι.
-
Σκέφτηκα να το γράψω σε ένα δικό του ποστ για μελλοντική αναζήτηση που κάποιος ταλαιπωρηθεί με το ίδιο πρόβλημα. Το κινητό ήρθε καινούργιο, unlocked ο bootloader, με κινέζικη rom. Το πήρα το κλείδωσα με developer official, το ξεκλείδωσα με το σωστό τρόπο και την βοήθεια των παιδιών εδώ, βάλαμε την miui 8 stable και το έδωσα στη γυναικά μου. Μια εβδομάδα τώρα δούλευε άψογα με μια sim. Μόλις του κουμπώσαμε 2η sim, τις έβλεπε ζήταγε pin μόλις άνοιγε κλείδωνε και ξανά ζήταγε pin. έκανε το ίδιο πράγμ…
-
παιδια εκδοσαμε νεα nano σιμ καρτα τελικα (αυτη που ειχα ως σιμ1), και δεν τη βλεπει παλι στη θεση 2. Επισης την κομμένη την βαλαμε σε ανταπτορα στη θεση 1 και την βλεπει κανονικα. Ειπα να σας ενημερωσω. ευχαριστω πολύ για τις απαντησεις σας, για οτιδηποτε αλλο για το συγκεκριμενο μαλλον θα πρεπει να αλλαξω νημα συζητησης μιας και δεν εχει πλεων μεσα stable.... ξερει κανεις αν υπαρχει τπτ service εδω στην ελλαδα για xiaomi? αν γινεται τπτ καλα θα ηταν σε περιπτωση που τελικα το στειλουμε πουθενα…
-
Καλημερα, MIUI_ART Εβαλα εχτες το βραδυ την ιδια ρομ, δοκιμασα παλι τα ιδια. Σκεφτωμαι σημερα σαν τελευταια λυση να παρω ανταπτορα για τη σιμ την δευτερη και να τη βαλω στην slot1 και να βγαλουμε νεα sim για τη πρωτη (που ειναι η προσωπικη) και να τη κοτσαρουμε στην slot2 και να δουμε, αν και προσωπικα δεν του δινω ελπιδες. Θα σας ενημερωσω αργοτερα. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
george13 καταλαβαινω δεν πειραζει, δεν παρεξηγω, απλα δεν ειναι "περιεργο" για να μην πω αλλη κουβεντα να αγοραζεις μια νεα συσκευη και να μην παιζει στο πολυ βασικο της κομματι οπως το 2καρτο? κι αν παλι βγαλω νεες σιμ καρτες στην εταιρεια εκει στις δινουν προ-κομμενες, απλα τις σπας και τις βαζεις, το ιδιο παλι πραγμα δεν ειναι ρε παιδια? και γενικα δεν υπαρχει καποιος τροπος να δουμε αν τελος παντων ειναι "φαγουρα" το προβλημα ή αν ειναι hardware???
-
παιδια ειναι το θεμα οτι η σιμ αυτη που δεν παιζει σωστα ειναι εταιρικη της και δεν μπορουμε ετσι απλα να παμε να την ξανα εκδοσουμε. bodai καταλαβαινω, απλα αναρωτιεμαι αν υπαρχει τροπος να δουμε μημπος εχω hardware προβλημα σε αυτη τη συσκευη, και γενικα να δοκιμασω κι αλλες επιλογες γιατι ειανι λιγο στενα τα περιθωρια περι αλλαγης sim κτλ. στις sim δεν δινει καμια πληροφορια σιμ2 σιμ2 και στα δυκτια εχει τικαρισμενο το αυτοματο αν το κλεισω δεν εμφανιζει τιποτα. george13 δεν τις ειχαμε σε παλ…
-
κοιταξε καινουργιες δεν ειναι.... την μια λεει την εχει απο ελευθερη κι ωραια ηταν... την αλλη την ειχε ο προκατοχος της στην εταιρεια που δουλευει, αλλα κοιταξε να δεις στο δικο μου kenzo τις βλεπει μια χαρα κατευθιαν τις τεσταρα πηρα τηλεφωνα κτλ, παίζει ρόλο? επισης τι εννοεις κομμένη? σήμερα πήγαμε και μας την εκοψαν για να μπει εκει στο slot 2. τώρα κανει reboot, εχω βγαλει την sd και δεν εχω καν το tray μεσα
-
Παιδια εκανα οτι ειπαμε μεχρι και τσιγαρο εκανα μετα το πρωτο boot εφτασε στο σημειο που τσεκαρει τη σιμ, εβαλα και τις 2 σιμ κατευθειαν παταω check παει στην επομενη σελιδα και ξανα γυρναει πισω στη προηγουμενη που λεει agree και disagree κανει παλι το ιδιο πραγμα εμφανιζει και εξαφανιζει τα συμβολα με τα σηματα των καρτων... τι κανουμε τωρα? μισο να κανουμε και ενα factory reset αλλα δεν πιστευω να λυθει Επίσης εβγαλα την σιμ 1 αφησα μονο την σιμ2 την micro micro και κανει το ιδιο πραγμα δεν δ…