Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-95 από 95.
-
Τραβας βίντεο με το default camera app πατάς στοπ ξανά τραβας ξανά στοπ.... 2-3 φορές και μετά μαυρίζει η οθόνη. Μου το έκανε κι έτσι αν και αρχικά μου το έκανε όταν πεταγοταν notification του viber. Σε όλες τις περιπτώσεις στο τέλος κρασαρε η κάμερα app. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Έχω την εντύπωση ότι με το τσεχικο ταχυδρομείο τα πακέτα τουλάχιστον προς ελλαδα κινουντε μία φορά την εβδομάδα και μάλλον πεμπτη-παρασκευη εμένα λέει από τις 26 information send to czech και πιστεύω πως πέμπτη παρασκευή θα πάρω την ενημέρωση των Ελτα. Το άλλο πακέτο που είχα παραγγείλει έτσι τουλάχιστον κινήθηκε και μάλλον θα το παραλαβω αύριο. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ρε παιδια να ρωτησω κατι εχω κανει 3 παραγγελίες 1 απο vickmall και 2 απο gearbest. η παραγγελια απο vickmall λεει στα ελτα * ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ * 18-08-2016 * 10:51 * ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ και η μια παραγγελια απο gearbest (μεσω τσεχιας) λεει αποστολη αντικειμενου στο εξωτερικο ..... ΤΣΕΧΙΑ και η τριτη απο gearbest ακομη εχει status (απο εχθες) information send to Czech ειναι φυσιολογικό να εχω μονο απο τα ελτα το μηνυμα "αποστολη στο εξωτερικο"?
-
Να αναφέρω ότι πριν από λίγο πατησα να κάνει επανεκκίνηση κι έμεινε για πάντα στο boot με το logo MI και το developed by android. Μετά πατημένο το power και ξανά επανεκκίνηση και έμεινε απλά στο logo MI. Μετά εκλεισα και power+ volume up και πήγε κατευθείαν σε boot σαν να είχα κάνει clean davlink και cache (με την μπάρα του loading που θέλει κάνα 5-10λεπτα). Δεν ξέρω αν φταιει η ρομ ή αν απλά έτυχε, είναι η πρώτη φορά που μου το κάνει και είπα να το αναφέρω Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησι…
-
Έβαλα κι εγώ στο rdn3p kenzo με τη σειρά μου αυτή την ρομ ερχόμενος από stable 7.3.2.0 Καταρχήν φαινεται ότι έχει πολύ καλύτερη διαχείριση μνημης. Και πιο όμορφο περιβάλλον. Το πρόβλημα με το brightness έχει διορθωθεί. Οκ και με τα led. Ψάχνω να βρω αν γίνεται στα notification viber, whatsapp κτλ να μην δείχνει κείμενο όταν έρχεται μηνυμα, αν ξέρει κάποιος κατιτις καλοδεχούμενος! Ένα μείον της ρομ (τουλάχιστον από την ρομ που ήρθα) είναι ή κατανάλωση της μπαταριας! Αν δεν ανοιγα παιχνίδι με την …
-
Όχι δεν τη πήρα από κινα ....addata γράφει πάνω ...τώρα μπορεί να είναι και από κινα! Θα της κάνω το φορμάτ από τον υπολογιστή και βλεπουμε. Απλά μου κάνει εντύπωση γιατι κάνα μήνα που την έβαλα στο τηλέφωνο δούλευε μία χαρα. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλημέρα σας, έχω μία απορία σε rdn3 Pro με 7.3.2 ρομ stable ελληνικη εδώ και 3-4 μέρες μου κάνει νερά ή sd. Το πιο περίεργο είναι ενώ βλέπει από το άλμπουμ τις φωτογραφίες δεν τη βλέπει από τις ρυθμισεις- αποθηκευτικός χώρος. Την έβαλα σε pc ,τη βλέπει κανονικά, μου πετάει μήνυμα το κινητό "πρόβλημα με usb αποθήκευσης" παταω να κάνει restore την κάρτα κάνει επανεκκίνηση, βλέπει τις φοτος αλλά δεν εμφανίζει στις ρυθμίσεις την κάρτα.... Έχετε κάτι να προτεινετε? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χ…
-
Καλησπέρα κι απο μένα, είμαι περίπου 2 εβδομαδες τώρα με την 7.3.2 σίγουρα το light sensor έχει bug τωρα το δοκιμασα, ενω σε σκια ανεβαινε 8-10-15000, μόλις το πήγα κοντρα στον ήλιο άρχησε τα παλαβά του!!! -15000 -8000 και γενικα ανεβοκατέβαινε ξέφρενα!!! Επίσης κάθε φορά που βάζω ενα βιντεο στο youtube και το γυρναω σε full screen πεφτει ο φωτισμός στα κάτεργα, είτε το ανοιξω manual είτε όχι ο φωτισμός παραμένει χαμηλός. Εχω βάλει ένα tempered glass, τωρα δεν ξερω να σας πω μάρκα, ισως να φταίε…
-
Παιδιά μία ερώτηση με τη rom kenzo 7.3.2.0 είμαι. Έχω βάλει 2-3 παιχνιδακια έχω παίξει κάνα 15 λεπτό όλα καλά. Σήμερα έβαλα το alto. Επαιξα κάνα 10 λεπτό και το τηλ έκαιγε!! Τηλέφωνο με πήρανε και δεν μπορούσα να το ακουμπαω στο αυτί μου. Μετά από επανεκκίνηση άρχησε να κρυώνει μετά τα 10 λεπτά. Ειναι Φυσιολογικό? Επίσης να αναφέρω ότι εκτός από ένα bug με το brightness αυτόματο ή μανιουαλ δεν έχω δει αλλά προβληματα. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official Rom για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
noknok - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΚαλησπέρα σε όλους, επιτέλους τελείωσα με τα φλασαρισματα κτλ πήγαν όλα καλά, θέλω να σας ευχαριστήσω για τους οδηγούς! Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί πιο πίσω απλά εμένα στο devices στο pc με win7 64, το έβλεπε σαν "RELINK HS-USB QDLOADER 9008 (com10). Δεν ημουν σίγουρος αν θα έπρεπε να προχωρήσω οποτε ψαχτηκα λίγο και κατέβασα τον driver του Qualcomm και τον περασα manual (με λίγα νεύρα γιατι τα win ντε και καλά δεν αλλαζε τον driver γιατι εγραφε οτι χρησιμοποιώ ήδη τον καλύτερο :P)
-
καλημερα, φιλε το δοκιμασα σε οτι drives εμφανιζε είτε c: d: και x: σε όλα εβγαζε succesfull!! αλλα reboot και τζιφος. Τωρα τελιωσε το θεμα το προωθησε στην εταιρεια της. και θα της την πουν και θα εχω και λιγο μουρμουρα! τελος παντων δεν ξανα αγγιζω εκεινο το μηχανακι! Τωρα πρεπει να βρω αλλο με 64 win. Ευχαριστώ πολύ για τις απαντησεις! και sorry για το offtopic!
-
και πως θα το κανω αυτο αφου δεν μπαινει καν στα win ...(49 εγκεφαλικα εχω παθει! τι πακετο εφαγα!)
-
αφου δεν εχω το κλειδι με πεταξε σε ενα παραθυρο που εχει για recovery mode κτλ (recovery δεν παιζει) μπηκα σε command promt γυρισα το drive C: και εδωσα αυτα που εγραφε στην αρχικη στον οδηγο για να το ενεργοποιησω παλι αλλα τζιφος παλι το bitlocker εμφανιστηκε. Το θέμα είναι οτι δεν κάνει καν boot στα windows
-
παιδια καλησπερα σας παρακαλω αν ξερει καποιος ας με βοηθησει. εκανα αυτο που λεει στην αρχη για disable driver signature κτλ σε ενα windows 7 64βιτ της γυναικας μου που ειναι το εταιρικό της και τωρα πανω στο boot ζηταει bitlocker :O δεν με ενδιαφερει τπτ αλλο μονο να της το φτιαξω να μην χρειαστει να επικοινωνησει με τα κεντρικα της εταιριας της. μεσα απο καποιες επιλογες που προχωραει (Αφου δεν ξερω το κωδικο με αφηνει να ανοιξω command promt μπορει να με βοηθησει καποιος να τα ξανα ενεργοποι…