Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 111.
-
Καλησπέρα! Δε μου δουλευει η περιστροφή οθονης ξαφνικα. Καμια ιδέα; update έφταιγε η σελιδα!
-
Επανέρχομαι με νέο θέμα , με το γνωστό πρόβλημα , να είναι δυσχερής η συνομιλία (λες και δεν υπαρχει επαρκες σήμα) μετά από λιγα λεπτά σύνδεσης. Μιλάς κανονικά, φουλ σημα και οι δύο , αλλά μετά από λιγο (αφού ζεσταθει και λίγο το κινητο) ο άλλος μου λεει "δε σ ακουω καλά, κάνει διακοπες" και τέτοια. Το κάνει σχεδόν πάντα, ανεξαρτητου εταιρίας κινητής (του άλλου) και ανεξαρτητου σήματος (λίγο ή πολύ ). Με hands free όλα καλά , και μία ωρα συνομιλία κανένα πρ΄λοβλημα. Έχει αντιομετωπίσει κανένας κ…
-
eΕγώ επανέρχομαι με τα "θεματα". Πριν από κάποιες εκδόσεις και έπειτα (τοτε που υπηρχε τ οθεμα με τα κινεζικα και λυθηκε με fix), δεν εμφανίζονται τα θέματα με πληρωμή. Ούτε και αυτό που έιχα πληρώσει εμφανίζεται. Μόνο στα δωρεάν μου δίνει πρόσβαση
-
Παράθεση από mrvaggos: “ Βελτίωση του σήματος της κινητής ; ή του ασυρμάτου; κινητης φαντάζομαι.” Καθησα και σκέφτηκα πως με ολους όσους συνέβη αυτό, όσο θυμάμαι τουλαχιστον, είχαν wind δηλ ίδια εταιρία με μένα .
-
Παράθεση από mrvaggos: “Παράθεση από karamela: “Παράθεση από mrvaggos: “Παράθεση από karamela: “ επίσης να προσθέσω ότι έχω μια συσκευή την οποία πήρα απο την cosmote για την βελτίωση του σήματος μέσα στο σπίτι. Αν θυμάμαι καλά απο τότε υπάρχει το πρόβλημα. Αλλα γίνεται σε 3-4 ατομα μόνο” Βελτίωση του σήματος της κινητής ; ή του ασυρμάτου; κινητης φαντάζομαι.” ” ”
-
Παράθεση από mrvaggos: “Παράθεση από karamela: “Κάτι που έχω διαπιστώσει πως μου κάνει το κινητό ανεξαρτήτως ρομ. Μιλάω με κάποιον και μετά από λιγη ώρα μου λέει πως με ακουει διακεκομένα, εγώ πεντακάθαρα. Σήμα φουλ και οι δύο. Συμβάινει συχνά και έχω απορία, λετε να είναι hardware θέμα? Συμβάινει και σε άλλους? Το τεστ του μικροφώνου είναι οκ.” και σε εμενα γίνεται με συγκεκριμένα άτομα. και έχω παρατηρήσει ότι γίνεται μονο μέσα στο σπίτι ενώ έχω φουλ σήμα” Σωστο! Τώρα που το λες, παντα θυμαμαι…
-
Το έθιξα μήπως και κάποιος καταλάθος διαπίστωσε ή υποψιάζεται τι συμβάινει από κάποιοα σύμπτωση. Ίσως σχετίζεται με τη θερμοκρασία που ανεβάινει λίγη ώρα μετά , γιατί δε το κάνει αμέσως αλλά σε κλήσεις που διαρκούν κάποια λεπτά.
-
Κάτι που έχω διαπιστώσει πως μου κάνει το κινητό ανεξαρτήτως ρομ. Μιλάω με κάποιον και μετά από λιγη ώρα μου λέει πως με ακουει διακεκομένα, εγώ πεντακάθαρα. Σήμα φουλ και οι δύο. Συμβάινει συχνά και έχω απορία, λετε να είναι hardware θέμα? Συμβάινει και σε άλλους? Το τεστ του μικροφώνου είναι οκ.
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από karamela: “Τα "θέματα" με πληρωμή γιατί δε μου τα εμφανίζει πια ; μονο τα δωρεάν. Ψάχνω ψάχνω , τίποτα” Έβαλες το Fix ? => Fix_v4.4.4_cancro_GTV-5.1.9.zip” Το έχω βάλει ναι
-
Τα "θέματα" με πληρωμή γιατί δε μου τα εμφανίζει πια ; μονο τα δωρεάν. Ψάχνω ψάχνω , τίποτα
-
Τελικά απο αναβάθμιση εγκαταστάθηκε. Thanks!
-
Το fix πήγα να φλασαρω απο ρεκαβερυ και "failed"! Error 7 failed to clone partition κάπως έτσι το έγραφε.
-
Εφάρμοσα καινούρια themes αλλά είχα επανεκκινήσεις, τις συνδύασαν με αυτό. Τώρα έβαλα στοκ και εδώ και μιάμιση μέρα όλα καλά.(είχα 3-4 restarts τη μέρα). Έχει κανεις το ίδια θέμα. ή γνωρίζει πως να το λύσω;
-
Re παιδιά πως αλλάζουμε themes? Που βρίσκονται να τα επιλέξουμε? Μεσα απο την εφαρμογη θμετα δε μπορω να λλάξω, κατεβασα μερικα δωρεαν αλλα πως τα αλλάζω?
-
Κολημμένο ήταν! Πηγαινε ερχόταν το χέρι και δεν άλλαζε τίποτε, 0 έδειχνε, το έτρεξα και έστρωσε , τωρα φαινεται να δσουλευει καλα! Ευχαριστώ. Να πω ότι φοράω tempered glass nillkin και αυτό ισως φταίει γι αυτή τη συμπεριφορά 'έτσι?