Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 111.
-
Kαλησπέρα παιδιά, χρόνια πολλά σε όλους....Ενα πράγμα που μου τη σπάει από πάντα στο μι4 αλλα δε το ρωτησα ποτέ: Μόλις κάνω μια κληση και πλησιάσω στο αυτί, το κινητό σκοτεινιάζει ώστε να μη πατηθεί κάτι στην οθόνη απ το μαγουλο οκ? όλα καλά μέχρι εδώ. Το πρόβληαμ είναι πως μόλις το απομακρύνω γιατί δεν απαντάει και θέλω να το κλείσω πχ ή απλά τελείωσε η κουβέντα, δεν ξανανάβει ώστε να πατήσω το red button, δεν α΄ναβει μένει σκοτείνό, ενεργό πάντα αλλά σκοτεινό λες και το έχω ακόμη στο μάγουλο. …
-
Δηλ το μι4 ποτε θα έχει κερνελς ελεύθερα; ή έχει ήδη και λέω βλακεία;
-
Παράθεση από GR_Macedon: “Παράθεση από karamela: “Παράθεση από GR_Macedon: “Ποιος ο λόγος να αναβαθμίσω κάτι το οποίο δουλεύει χωρίς κανένα πρόβλημα.” Εμεις όλοι κατεβαζουμε καθε update καθε φορά , ώστε να γινουμε beta testers και ετσι να δημιουργούνται ρομ χωρίς bugs και κολλήματα σαν και αυτη που φοράς εσύ τώρα και δε θες να αλλάξεις ” Φίλε μου karamela καλό θα ήταν πριν απαντήσεις σε κάποιο μέλος (μάλλον επιθετικά) να ελέγχεις κάτω από το όνομα του κάποια εικονίδια ή το προφίλ του. Αν το έκαν…
-
Παράθεση από GR_Macedon: “Ποιος ο λόγος να αναβαθμίσω κάτι το οποίο δουλεύει χωρίς κανένα πρόβλημα.” Εμεις όλοι κατεβαζουμε καθε update καθε φορά , ώστε να γινουμε beta testers και ετσι να δημιουργούνται ρομ χωρίς bugs και κολλήματα σαν και αυτη που φοράς εσύ τώρα και δε θες να αλλάξεις
-
Παράθεση από saleakos: “να πω κατι γενικο παιδες για το mi3 αλλα ισχυει και για τα αλλα τηλεφωνα, οσοι εχετε προβληματα software φυσεως που δεν ξεπερνιουνται καλο ειναι να κανετε ενα back-up και να περασετε με fastboot την τελευταια αγγλοκινεζικη developer και μετα απο κει κατευθειαν την τελευταια ελληνικη, με το fastboot θα σβησουν τα παντα και θα εχετε ενα καθαρο τηλεφωνο απο απομειναρια προηγουμενων ρομς, απο εγκαταστασεις ρομς πανω απο αλλες κλπ, εγω εκανα πριν 2-3 μερες ενα φλασαρισμα με fa…
-
Παράθεση από MIUI_ART: “To Lollipop είναι στο System 1 Στο System 2 βάζουμε την MIUI” Eχω απενεργοποιησει το dualboot και έχω βάλει μόνο την gtv στο system1. Μετά ,αφού σετάρισα τη ρομ (gtv) ξαναμπήκα recovery και έκανα (με αφορμή την εγκατάσταση της μόλις αναρτηθείσας και κατεβασθείσας! νεας gtv) format στο system 2 (όχι active). Δε ξέρω γιατί το έκανα , μάλλον για να καθαρίσει ο "χώρος". Υπάρχει κάποιος κίνδυνος?
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Από το Recovery θα πας στα mounts and Storage και θα κάνεις format /data2. Aμμέσως μετά θα κάνεις install zip την Ελληνική GTV στο System 2” Το έκανα admin αλλα το πρόβλημα παρέμεινε, μετά δεν έμπαινε και στην λολιποπ (κολλουσε στην οθονη με τα χρωματιστα μπιλάκια).Παράξενη συμπεριφορά, ίσως κάτι πήγε στραβα απ τν αρχή, γύρισα σε μονο boot και gtv και ξαναστηνω απ την αρχή.
-
Προβλεμ....στο τελικό βήμα που μπουταρω για να σεταρω την gtv , μου κάνει απανωτά ρεμπουτ με το που πάει να δειξει αρχική εικόνα με την επιλογή γλώσσας. Να κάνω τα βήματα απ την αρχή? Η λολιποπ δούλευε κανονικά με την πρωτη ματιά Εγκατελειψα το εγχείρημα, απενεργοποιησα το dualboot και εγκατέστησα στο συστεμ1 την gtv. Πως καθαρίζω το σύστεμ 2 από την λολιποπ ή δε χρειάζεται να κάνω τίποτα?
-
edit σημαινει μπαίνεις μεσα στο αρχείο και αλλάζεις τις τιμές σύμφωνα με όσα υπέδειξε ο φίλος πιο πάνω. Καν το από τον υπολογιστή, συνδεσε το κινητο με πισι και ανοιξε τα αρχεία, άλλαξε τις τιμές , αποθήκευσε και τέλος
-
Για android 5 υπάρχει πλάνο από την xiaomi?
-
Ερώτηση, οι έχοντες Μι4 γίνεται να αποκτήσουν CWM recovery αντί Mi?
-
Παράθεση από geo221: “Δεν είναι κάτι σοβαρό, αλλά συνεχίζεται (στην GTV-4.10.17 ROM) να είναι ανάποδη η λειτουργία αναστροφή της οθόνης, δηλαδή με OFF υπάρχει η αναστροφή, ενώ δεν έπρεπε να είναι φωτισμένη η λειτουργία αναστροφής για να είναι ανοιχτή ώστε να λειτουργεί.” Δεν είναι bug. Το εικονίδιο rotation έχει ένα λουκέτο αν πρόσεξες. Όταν ανάβει είναι κλειδωμενο άρα δεν περιστρέφεται.Σβησμένο είναι ελεύθερο να περιστραφει
-
Επειδή εγώ δεν είμαι καθόλου πολιτικά ορθός, προτείνω σε μερικούς να σοβαρευτούν . Έχουν κάθε βδομάδα καινούργιο λειτουργικό , τζάμπα , στη γλώσσα τους , από ανθρώπους που κάνουν υπερωρίες και έχουν το θράσος να τους βάζουν και τις φωνές! Βάλτε κινέζικη
-
Ξαφνικα στον app manager όπου παταω να σβησουν οι εφαρμογές, (αρ πλήκτρο), ο chrome beta δε σβήνει με τίποτα. Έχει και ενα εικονίδιο με ενα λουκέτο που δειχνει οτι είναι κλειδωμένο και δεν τερματιζει! Wtf σπαστικα πράγματα 4.10.5 ελληνικη
-
Redmi 1s unbrick? (solved)
ΜήνυμαΠαιδιά η σελίδα με τις fastboot rom για hongmi 1s σέρνεται....Υπάρχει εναλλακτική για να κατεβάσουμε ρομ ? Κάποιος που την και μπορεί να την ανεβάσει με dropbox πχ?
-
Με τα piston 2 διαπιστώνω τώρα ακούγοντας ραδιο, πως το equalizer δεν κάνει καμία διαφορά αλλάζοντας τα presets , είναι το ίδιο , σαν να δε δουλευει , ξέρει κανείς κάτι σχετικό να με παραπάμψει?