Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 111.
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από karamela: “Έτσι το εκανα ,χειροκίνητα όχι απο ΟΤΑ.! Θα φλασαρω αλλη μία” Να υποθέσω πως το πρόβλημά σου λύθηκε ?” Σόρρυ για την καθυστέρηση παιδιά αλλά τώρα βρήκα χρόνο να δοκιμάσω τις λύσεις.Λοιπόν , δούλεψε το fix ,η ρομ ήταν η σωστή που φλάσαρα αλλα προέκυψε πρόβλημα με το recovery. Τώρα με το fix όλα δουλέυουν ρολόι! MIUI-ART ευχαριστούμε για την ασταμάτητη και ακαριαία υποστήριξη. Άψογος και άμεσος. Thanks!!
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Κατέβασε αυτήν => xiaomi-miui-hellas-4.4.4_mi-4_Hellas-GTV-4.10.5.zip Κάνε την flash με τον Updater(Αναβάθμιση) της MIUI. Προφανώς ο OTA_UPDATER σου κατέβασε την ROM για το Mi-3W...” Έτσι το εκανα ,χειροκίνητα όχι απο ΟΤΑ.! Θα φλασαρω αλλη μία
-
Παιδιά καλημέρα. Στο μι4 ,πέρασα την 4.10.5 απί πανω όπως παντα (απο 4.9.26) και τώρα δε μπαίνει σε ρεκαβερυ . Μένει στο σημα της mi χωρις να γίνεται τιποτε
-
Καλημέρα, στο hongmi 1s ,στην αναβάθμιση της miui πως μπαινουμε στο μενού απο οπου υπαρχει η επιλογή "διαλεξτε πακέτο αναβάθμισης; "Δε το βρισκω πουθενά. Εκδοση 4.9.26 stable 43
-
η έκδοση για hongmi 1s 4.9.26 stable 43 γράφει δίπλα root με Miui patch. Τι σημαίνει αυτό? Κάνοντας flash τώρα αυτή την ρομ (recovery) μου έβγαλε σφάλμα και επανήλθα στη 37. Εννοείται ότι τη μετενόμασα σε update.zip κλπ αλλά γιατί? Αυτή πήγα να φλασάρω και με το ΟΤΑ και έπαθα softbrick. Μήπως η ρομ έχει κάποιο θέμα ή εγώ είμαι νουμπας και έκανα πατάτα με λάθος ρομ? ΥΓ έκανα και wipe γιατί η 37 έιναι βασισμένη στη αγγλοκινέζικη και η 43 στην multilanguage
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από karamela: “SOS Σε hongmi 1s φλάσαρα την 4.9.26 από την mutlilanguage version (stable 37) και όλα καλά.. Ο οτα όμως μου έβγαλε μήνυμα για update stable 43 4.9.26. Κατέβηκε και μου λέει "έτοιμο για flash" . Πάτάω και από τότε αδυνατεί να επαννεκινήσει, ούτε recovery τίποτε. Πάει να ανάψει αλλα΄για κλάσματα και ξανά και ξανά . Καμιά βοήθεια ή λινκ με οδηγίες?” Βεβαιώσου ότι έχεις το Redmi 1S (Snapdragon και ΟΧΙ ΜΤΚ) και ρίξε μία ματιά => Redmi 1s unbrick? (solve…
-
SOS Σε hongmi 1s φλάσαρα την 4.9.26 από την mutlilanguage version (stable 37) και όλα καλά.. Ο οτα όμως μου έβγαλε μήνυμα για update stable 43 4.9.26. Κατέβηκε και μου λέει "έτοιμο για flash" . Πάτάω και από τότε αδυνατεί να επαννεκινήσει, ούτε recovery τίποτε. Πάει να ανάψει αλλα΄για κλάσματα και ξανά και ξανά . Καμιά βοήθεια ή λινκ με οδηγίες?
-
Σορού για το of τοπικ, τους 160 χαρακτήρες στα sms πως ενεργοποιειταις
-
"παίζοντας" με τα piston 2 (κόσμημα) διαπίστωσα πως αλλάζοντας τα presets του equalizer δεν αλλάζει τίποτα στον (κατα τα άλλα εξαιρετικό) ήχο! Φταίει η ρομ, με την προηγούμενη έκδοση ρομ , δεν είχα πίστον για να ξέρω!
-
Παράθεση από sideris20250: “Παράθεση από karamela: “ΑΝ μπορείς (ή κα΄ποιος άλλος) να γίνεις πιο αναλυτικός γιατί έχω λογαιασμό και προσπαθώ να βρω settings να είσάγω αγαπημένα στον στοκ πλοηγό αλλά δενν μπορώ! Ευχαριστώ” Screenshot by Lightshot χωρις να κανω καμια ρυθμιση μου βγαζει τους σελιδοδεικτες μονο του” Με ποια εέκδοση είσαι;miui.εμένα δίπλα απ τις καρτέλες "δημοφιλή" "γρήγοροι σύνδεσμοι" έχει μία καρτέλα "Βίντεο" και όχι σελιδοδεικτες
-
ΑΝ μπορείς (ή κα΄ποιος άλλος) να γίνεις πιο αναλυτικός γιατί έχω λογαιασμό και προσπαθώ να βρω settings να είσάγω αγαπημένα στον στοκ πλοηγό αλλά δενν μπορώ! Ευχαριστώ
-
Στην ενότητα " μπαταρία" δεν φαίνονται πια oi ώρες που το κινητό είναι αναμμένο από την τελευταία φόρτιση. Επίσης , πως μπορώ να μεταφέρω τους σελιδοδείκτες από τον επιτραπέζιο υπολογιστή στον στοκ πλοηγό της Xiaomi?
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Καιγόμαστε στην κυριολεξία.... :D” Δε γίνεται οι αναβαθμίσεις να εμπεριέχονται σε ένα αρχείο που να περιλαμβάνει μόνο τις αλλαγές ; Και όχι ολόκληρη την ρομ; Ευχαριστώ
-
Για να κλεισει τραβουσες πανω το κατω βελακι, το μεσαιο ηταν για αναβολη. Ευχαριστω!
-
Παράθεση από karamela: “Η αναβολη αφυπνισης δε δουλευει. 4.9.15 Mi4” Κανείς; Admin? Να το αναφερω ως bug σε καποια ενοτητα;
-
Η αναβολη αφυπνισης δε δουλευει. 4.9.15 Mi4
-
Δείτε τι ανακάλυψα....μου το ξανακάνει αυτό το κουφό όταν ενεργοποιώ το xperia keyboard! Το οποίο δεν εμφανιζόταν ούτως η άλλλως αυτόματα με το πάτημα για να γράψω...Τι να πω. ΟΤΑ εγώ δεν μπορώ να κάνω μάλλον ε? Θα την κατεβάσω την αναβάθμιση και θα τη φλασάρω
-
Aυτό έκανα ενώ απαντούσατε! Μόνος μου το σκέφτηκα έτσι? Ευχαριστώ πολύ παιδιά...Όλα οκ τώρα εννοείται
-
Εγκατέστησα τη ρομ και συμβαίνει το εξής κουλό....ότι και να ανοίξω, από settings μέχρι browser με πετάει συνήθως σε επιφάνεια εργασίας!
-
Εν τάχει....σε mi4 από την κινεζοαγγλική 4.9.14 σε αυτή την gtv 4.9.14, πως να πάω? Με επαναφορά εργοστ. ρυθμίσεων και wipe και μετά update.zip? Ή δε χρειάζεται και να κάνω κετυθείαν flash (δε το πιστευω να είναι έτσι)