Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-29 από 29.
-
Δεν υπάρχει χώρος στο κινητό
Μήνυμα@Bodai δεν είναι θέμα γνησιότητας. πρέπει να ειναι θεμα partition. Παίζει να εχει αγκατασταθεί η rom πολλές φορες και να έχει λιγοστέψει ο χώρος Το θέμα είναι πως μπορω να το επαναφέρω στην αρχική κατάσταση για να ξανακάμω τη διαδικασία Ξέρει κανείς? (έκανα wipe all data αλλά μάταια) @NasDriver την κατέβασα την εφαρμογή αλλά στην ουσία δε δείχνει τίποτα. Το μεγαλύτερο αρχείο είναι 3 mb. Δείχνει ότι ο χώρος είναι αυτός (1,06 gb)
-
Μήνυμαforums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/8956/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/8957/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/8958/ Αυτά μου βγάζει. Ολα εντάξει φαίνονται εκτος από τη μνημη
-
ΜήνυμαΕδω βρήκα κάτι και δε μου αρέσει καθόλου. Παίζει να κυκλωφορεί κλώνος με περίπου τα ιδια χαρακτηριστηκά αλλά με μνήμη 1,06 GB
-
Μήνυμααυτό είναι το κινητό. Μόλις έστειλα μνμ στον πωλητή για να τον ρωτησω για την μνημη
-
ΜήνυμαΤο τηλέφωνο στην ουσία είναι άδειο. Έχει 5 εφαρμογές εγκατεστημένες από μένα (δε με αφήνει να εγκαταστησω άλλη λόγω χώρου) τις επαφες μου κ 3 φωτογραφίες. Δεν χρησιμοποίησα ποτέ την τοπικά αντίγραφα ούτε άλλη εφαρμογή για back up. Έχω τρελαθεί στο ψάξιμο εδώ κ 3 μέρες κ δεν μπορώ να βρω κατι. Πρέπει να το φέρω με κάποιο τρόπο στην κατάσταση που ήταν όταν το πρωτοανοιξα να ξανά κάμω τη διαδικασία από την αρχή μπας και... Μπορώ να το επαναφερω στην αρχική κατάσταση;;
-
Μήνυμαforums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/8950/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/8951/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/8949/ Μπήκα από τον υπολογιστή και από το κινητό και δεν έχει κανένα αρχείο πάνω από 10mb. Μήπως έχει γίνει κάτι με τα partitions; Με το system 1 και system 2 πχ;;
-
ΜήνυμαΈκαμα τη διαδικασία με το authenticatio. Βρήκα τον 20αψηφιο κωδικό τον εβαλα κ μου έγραψε: The product you are checking is Mi mobile phone This security code has been quered 1 times Απο το ebay το πηρα. Απο Κινα αλλα Δε νομίζω να είναι μαϊμού.
-
ΜήνυμαΠήρα στα χέρια μου το MI4 χτες και εγκατέςτησα την τελευταία έκδοση rom (Mi-4 (Cancro) => xiaomi-miui-hellas-4.4.4_cancro_Stable-V7.1.3.0.zip ) Μετά από αρκετές επανεκκινησεις - διότι δεν άνοιγε το κινητό μετα την εγκατάσταση - και με wipe all κτλ. κατάφερα να ανοίξει έχοντας εγκατεστημένη την παραπάνω ελληνική έκδοση. Ως εδώ όλα καλά. Κοιτάζοντας ομως την μνήμη του τηλεφώνου από το "Σχετικά με το τηλέφωνο" Βλέπω ότι είναι διαθέσιμα 93,5 ΜΒ !!! από τα 16 GB χωρίς να γράψω τίποτα μσα στο τηλέφωνο…