Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 51.
-
Καθόλου σήμα!
ΜήνυμαΕπισης μόλις πρόσεξα ότι το meid είναι διαφορετικό ενώ τα imei σωστά.. πείτε μου άμεσα διότι αύριο θα το πάω για επισκευή αφού είναι μέσα στην εγγύηση (απλά θα πρέπει να κάνω clean flash μια stable rom για να βγει το root και μην μου που και τίποτα)
-
Καθόλου σήμα!
ΜήνυμαΕπισης βλέπω ότι ο sn είναι διαφορετικός με αυτόν που έχω λέτε να φταει αυτό, αν και δεν νομίζω διότι εκεί στο *#*#4636#*#* όταν πάω να αλλάξω από gsm σε lte το ξαναβάζει gsm στην μια κάρτα και στην άλλη αλλο ξι
-
Καθόλου σήμα!
Μήνυμαυπαρχει περιπτωση κανενας να εχει qcn για xiaomi redmi note 4x και μονο ας αλλαξει τα imei με 111111 πχ
-
Καθόλου σήμα!
Μήνυματα εσβησα, εκανα ρεσταρτ το κινητο εβαλα μετα το qcn ξαναεκανα ρεσταρτ και τωρα δειχνει παλι τις δυο καρτες αλλα παλι δεν πιανουν σημα.. επισης δεν με αφηνει να αλλαξω οταν παταω *#*#4636#*#* και μπαινω να αλλαξω το band δεν με αφηνει
-
Καθόλου σήμα!
ΜήνυμαΕφτιαξε με wipe data,, βλέπω την συσκευή τώρα επιτέλους.. λοιπόν σε δύο ωρίτσες θα είμαι πίσω.. θα προσπαθήσω να ξαναπεράσω το qcn απλά αυτή την φορά θα σβήσω πρώτα τα modemst
-
Καθόλου σήμα!
Μήνυμα.
-
Καθόλου σήμα!
Μήνυμαδυστυχως παλι μετα το update δεν βρισκει το adb γενικα δεν μου δινει την δυνατοτητα να αλλαξω σε μτπ.. ουτε απο twrp το πιανει
-
Καθόλου σήμα!
ΜήνυμαΤωρα επειδή ούτε από fastboot το βλέπει κάνω update μέσω του τηλεφώνου σε ένα άλλο stable 1.3gb να φτιάξει μαλλον
-
Καθόλου σήμα!
ΜήνυμαWaiting for device, αυτό λέει και από ότι βλέπω δεν μου έχει επιλογή από κινητό να το κάνω mtp
-
Καθόλου σήμα!
ΜήνυμαΕπισης τώρα με το fastboot rom δεν μου βγάζει το κινητό όταν το συνδέω με ADB ενώ έχω ανοιχτό το usb debugging
-
Καθόλου σήμα!
ΜήνυμαΔεν με αφήνει να αλλάξω τίποτα εδώ.. νομίζω πρέπει να κατάλαβα τι φταίει.. όταν έβαλα το καινούργιο qcn δεν διέγραψα τα modemst1 κτλπ.. τώρα που το βλέπω ούτε gps δεν πιάνει
-
Καθόλου σήμα!
ΜήνυμαΟχι τ κουτί δίνει δύο διαφορετικά imei τα οποία τα έχω βάλει κανονικά και το τσεκαρω με το *#06#
-
Καθόλου σήμα!
Μήνυματο εκανα αλλα τζιιφος..
-
Καθόλου σήμα!
Μήνυμαολα στην θεση του κουμπωμενα
-
Καθόλου σήμα!
Μήνυμαανοιχτο το εχω, δοκιμασα και αλλες δυο σιμ και παλι τα ιδια.. βλεπω εδω στο qxdm pro καποιες τιμες του data ειναι 0
-
Καθόλου σήμα!
Μήνυμαακριβως!!!!
-
Καθόλου σήμα!
ΜήνυμαΕδω μπορειτε να δειτε οτι έχει baseband αλλά δεν παιζει με τίποτα να φτιαξει
-
Καθόλου σήμα!
Μήνυμαλοιπον η ρομ μπηκε τωρα τι κανω?
-
Καθόλου σήμα!
ΜήνυμαΤελος πάντων για σήμερα θα βάλω το fastboot και ας ελπίσουμε να φτιαχτεί και αύριο βλεπουμε
-
Καθόλου σήμα!
ΜήνυμαΧαχα ότι πιο δύσκολο έχω αντιμετωπίσει σε κινητό είναι αυτό. Θα ξαναδώ αυτό με το xqcn απλά το θέμα μου μετά είναι το imei