Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-14 από 14.
-
Chat bubbles
ΜήνυμαΚαλησπέρα , μετά από αρκετή προσπάθεια κατάφερα και πέρασα την 21.1.13 beta, ενώ όλα βαίνουν καλά, έχασα τα facebook chat heads. Eχω δοκιμάσει ότι μου βρήκε ο google άλλα τίποτα.. Καμία ιδέα? Η έστω λίγη συμπαράσταση?
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
santoni 4x μια χαρα η εγκατασταση !
-
Παράθεση από babanithecat: “Καλημερα, ολα μια χαρα με την εγκατασταση αλλα οταν πηγα να κατεβασω το update mou evgaze error sto md5 οτι δεν ταιριαζει, ξαναδοκιμαζω να το κατεβασει, απλα μου εκανε εντυπωση! ” Ξανακατεβασα το update, που δεν καταλαβαινω αν χρειαζεται γιατι ειναι η ιδια εκδοση, το OTA δουλευει, οταν παω να εγκαταστησω την ιδια εκδοση μου βγαζει ακριβως στο checking for MD5 File, " "skipping md5 check: no md5 file found" "Zip file is corrupt" Ειναι φυσιολογικο?
-
Καλημερα, ολα μια χαρα με την εγκατασταση αλλα οταν πηγα να κατεβασω το update mou evgaze error sto md5 οτι δεν ταιριαζει, ξαναδοκιμαζω να το κατεβασει, απλα μου εκανε εντυπωση!
-
@NasDriver Ναι τα απαντησα μαζι καταλαθος, γιατι δεν εβλεπα τα προηγουμενα μυνηματα απο το κινητο. Δεν ξερω αν ευθυνεται η ρομ γιατι το πηρα πριν 5 μερες και μου εκανε update προχθες οποτε δεν μπορω να πω πως ητανε πριν.. Απλα τωρα το εχω 4 μερες και το εχω φορτισει 8-9 φορες απο 10-95% που ειναι καπως υπερβολικο γιατι δεν καθομαι απο πανω του ολη μερα Παραδειγμα, εχω το meizu mx4 pro το οποιο και αυτο δεν εχει καλη μπαταρια αλλα χρειαζεται μια φορτιση την ημερα, δεν εχει τυχει να το φορτισω και…
-
8-12 ωρες ακομα και με κλειστη την οθονη, ναι γι'αυτο μου εκανε εντυπωση και ηρθα απο εδω! Με συγχωρεις τοτε, γιατι ηταν κατι το οιποιο δεν το γνωριζα Καλώς τοτε το απογευματακι λογικα θα δοκιμασω να βαλω την ελληνική, τα πρόσθετα με νοιαζουν, η ελληνικη γλωσσα καταλαβα οτι ελειπε απο το πληκτρολογιο οταν πηγα να γραψω εδω
-
RE: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από babanithecat: “Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από babanithecat: “3: Χαρηκα που σας γνωρισα ” Καλώς ήρθες στην παρέα μας Θα μπορούσες να ανεβάσεις μια φώτο με αυτά που δείχνει στο σχετικά με το τηλέφωνο να δούμε ποια ρομ έχεις ? ” I forgot it Edit 1: στο κινητο φαινονται 2 φωτο, εδω μια, γιατι? 6f34136d8f82ae9ae1d0b30ad0896236.jpg Sent from my Redmi 4X using Tapatalk” 2nd part9b654db019a722dcda957c9481ce824b.jpg Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Παράθεση από babanithecat: “3: Χαρηκα που σας γνωρισα ” Καλώς ήρθες στην παρέα μας Θα μπορούσες να ανεβάσεις μια φώτο με αυτά που δείχνει στο σχετικά με το τηλέφωνο να δούμε ποια ρομ έχεις ? ” I forgot it Edit 1: στο κινητο φαινονται 2 φωτο, εδω μια, γιατι? 6f34136d8f82ae9ae1d0b30ad0896236.jpg Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
-
Σας χαιρετω, καινουριος χρηστης και εχω μερικες αποριες, που δεν χριζουν να ανοιξω νεο thread οποτε τα αποθέτω 1: Η μπαταρια μου κραταει μεσο ωρο 8-12 ωρες με μετρια χρηση (reddit) με ανοιχτο μονο το wifi, με πληρη φορτιση, ειναι φυσιολογικο γ 4100 μπαταρια? 2: Βλεπω που ολοι λενε για την ελληνικη ρομ, υπαρχει καποιος λογος εκτος απο την γλωσσα για να αλλαξω ρομ στο κινητο? 3: Χαρηκα που σας γνωρισα