Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-6 από 6.
-
Εξαφανίστηκε πια το πρόβλημα μετά την αλλαγή της ρύθμισης. Μετά το πέρασμα της 8.1.6.0 global stable όμως εμφανίστηκε σε ενεργό κινητό. Χρησιμοποιώ δηλαδή άλλη εφαρμογή και λειτουργώ το κινητό και η συχνότητα αλλάζει μόνη της μέχρι το τέλος της μπάντας (108.0). Είναι αρκετά random για να πω ότι είναι μόνιμο bug, αλλά θα το παρακολουθήσω. Έκανα και ένα Clear data του FM radio μπας και βοηθήσει. Κάθε ιδέα δεκτή.
-
Ευχαριστώ για την απάντησή σου, αλλά το double tap μου δουλεύει ικανοποιητικότατα και το prevent pocket dials το έχω ενεργοποιημένο ήδη. Να γίνεται κάτι από τα ακουστικά το αποκλείω γιατί δεν έχουν κουμπιά ελέγχου previous/next. Ούτε έχει το κινητό κάποια λειτουργία shake for previous/next. Επομένως δεν μπορώ να σκεφτώ κάποια αιτία. Να περιμένω μήπως φτιάξει με την 8.2?
-
Καλησπέρα, Μετά από λίγες μέρες στο φόρουμ έχοντας δει ότι δεν υπάρχει σχετικό ερώτημα και μη βρίσκοντας κάτι στα ξένα φόρουμ, λέω να κάνω μια απόπειρα μπας και βοηθήσει κανείς. Καταρχήν κάτοχος Redmi Note 4 με Global Stable 8.0.4 (MBFMIDG). Απόσο έχω κοιτάξει είναι η official global stable και όχι κάποια custom ROM. Το πρόβλημα είναι ότι κατά καιρούς με το τηλέφωνο κλειδωμένο και ακούγοντας ράδιο, αρχίζει ξαφνικά να αλλάζει συχνότητα μόνο του χωρίς να κάνω κάποια ενέργεια. Το γεγονός συμβαίνει …
-
Ακόμα ένα confirm από εμένα.
-
Mi remote
ΜήνυμαΚαι σε μένα παρουσιάζεται το ίδιο πρόβλημα (Redmi Note 4 με global stable 8.0). Θα το δοκιμάσω όταν έρθει η 8.2 και θα επανέλθω.