Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 71.

• Από καθαρή εγκατάσταση προήλθε μετά από fastboot rom ακολουθόντας την διαδικασία όπως περιγράφεται στο unbrick. Θα βοηθήσει λες; Το ρωτάω γιατί είναι μεγάλη μανουρα να το κανω πάλι από την αρχή και πάλι όλες τις ρυθμήσεις και εγκαταστάσεις.

• Οπως λέει και ο τίτλος , στο Mi2s με XTRV 8.2.1.0 (beta1) κολλάει πολύ και η όλη χρήση είναι πολύ πολύ αργή. Εχω παρατηρήσει και κάποια συγκεκριμένα ελαττώματα. 1. Στην ηχογράφηση, το "κύμα" δεν ανταποκρίνεται στην ένταση της φωνής/ήχου που ηχογραφείται αλλά κεινείται ακατάπαυστα, όσο διαρκεί η ηχογράφηση 2. ακόμη και στο dialer του τηλεφώνου, για να πληκτρολογήσω έναν αριθμό, από πλήκτρο σε πλήκτρο έχω καθυστέρηση περίπου 1'' 3. Οι φωτογραφίες βγαίνουν συνήθως πολύ θωλές και ανεστίαστες. Επίσης…

• Μου έβγαλε την 1η φορά error και την δεύτερη 72 ώρες. Πως θα ξέρω ότι πέρασαν; θα μου στείλουν email η να έχω τον νου μου;

• Παρέλαβα το Mi6 με official global stable rom 9.0.2.0 (NCAMIEI). Θέλω να κάνω root, οπότε το bootloader πρεπει να ξεκλειδώσει, σωστά; Εκανα τα εξής και έχω πρόβλημα: 1. Στο Mi λογαριασμό, που είχα δημιουργήσει για να κάνω unlock to Mi5, σύνδεσα και το ΜΙ6. 2. Καταβάζω την εφαρμογή Μι unlock tool και συνδέομαι κανονικά στον ΜΙ λογαριασμό. 3. Εχω ενεργοποιήσει το ΟΕΜ unlocking 4. Pάω στο Mi unlock status και επιλέγω στο add account and device 5. Μου βγάζει error 86006 - Παράνομος Συνδυασμός Παραμέ…

• Merge Partitions

morph - - Mi-2S (Aries)

Μήνυμα

Αυτό το link που μου έστειλες με την fastboot rom από το official site έσωσε την κατάσταση. Νομίζω πως για το mi2s τουλάχιστον πρέπει να γίνει αντικατάσταση της fastboot rom που έχουμε στο forum μας με αυτή που μου έστειλες.

• TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI

morph - - Recoveries

Μήνυμα

Ευχαριστώ πολύ. Μπήκε τελικά η 3.1.1-1 από τον geoanto555 και λειτούργησε πολύ καλά. Ευχαριστώ!

morph - - Recoveries

Μήνυμα

Δεν είμαι απόλυτα σίγουρος οτι καταλαβαίνω αυτό που μου λές αλλά θα προσπαθήσω: Kernel Version: 3.4.0-PREF-g9b728b6-00624-g619ae10 TWRP: 3.1.0-0 από εδω "twrp_aries_mi2s_3.1.0-0_miui-hellas" boot image: είναι αυτό που έχει το fastboot rom, που είναι στο site για την mi2s. Το έβαλα εδώ: Dropbox - boot.img Το λινκ από το fastboot rom του forum: Λίστα με Fastboot Roms για όλες τις συσκευές.. Οταν λες "τί version είναι οι νέες;" σε ποιες αναφέρεσαι;

morph - - Recoveries

Μήνυμα

εχω περάσει την fastboot rom, όπως δίνεται στο forum εδώ. Έκανα ΟΤΑ αναβάθμιση αυτής, και τώρα έχω την MIUI 7 5.11.19beta se Android version 5.0.2 LRX22G Λειτουργεί το MIUI recovery τώρα (μετά την ΟΤΑ αναβάθμιση, γιατί πριν δεν λειτουργούσε ούτε αυτό).

• Merge Partitions

morph - - Mi-2S (Aries)

Μήνυμα

- Πέρασα fastboot rom. Κολλούσε επειδή δεν είχε μέσα το recovery.img. Εβαλα στο φάκελο images της fastboot rom το TWRP με το όνομα recovery.img. -Το κινητό ξεκίνησε στην fastboot rom κανονικά μετά την προσθήκη αυτή. - Δεν μπαίνει με τπτ στο TWRP και δεν μπορούσα να μπώ σε recovery mode καθόλου. κολλούσε στο σηματάκι ΜΙ. - Εκανα ΟΤΑ αναβάθμηση της fastboot rom και πήγε στην έκδοση 5.11.19 και ξαναέχει δυνατότητα του MIUI recovery (οχι TWRP) - Μπήκα στο recovery και είδα οτι μου γράφει πάλι system…

morph - - Recoveries

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Ποιο twrp χρησιμοποιείς; ” twrp_aries_mi2s_3.1.0-0_miui-hellas Από εκεί το κατέβασα

• Merge Partitions

morph - - Mi-2S (Aries)

Μήνυμα

Εχει το fastboot. το mi 5 που είχα το φλασλλαρισα με adb commands απο το κινητό. Εδώ, τώρα, πώς να το κάνω; οχι μόνο να περαστεί η νέα ρομ αλλά να σβήσουν και ολα τα partitions υποψιάζομαι οτι έχει δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα από το προηγούμενο φλασάρσιμα, γιατί μου εμφανίζει μόνο ένα partition με διαθέσιμο χώρο 21gb (32gb συσκευή) αλλά λέει οτι είναι γεμάτο ενώ έχει λιγότερα από 3γβ περιεχόμενο. =============== Νοε 22nd 2017, 6:29pm =============== Ο,τι και να κάνω δεν λέει να περάσει το TWRP …

• Υπάρχει τρόπος να γίνει η εγκατάσταση της XTRV rom σε mi2s χωρίς την χρήση twrp? Δεν λέει να μου το εγκαταστήσει με τπτ το twrp.

morph - - Recoveries

Μήνυμα

σε mi2s δεν μπαίνει καθόλου στην recovery mode. εκανα flash to twrp3.1.0.0 me adb αλλά δεν λέει να μπει με τίποτα. αν βάλω την εντολή fastboot boot twrp... .img, λέει booting αλλά παραμένει στο fastboot. Αν κάνω vol up + power μένει στο ΜΙ για ώρες. Έχω κολλήσει με την stock rom, που έβαλα μετά από πολλούς κόπους, και δεν μπορεί να περάσει το twrp. Καμιά ιδέα;

• Merge Partitions

morph - - Mi-2S (Aries)

Μήνυμα

Σε mi2s που έχει miui 7 μου έχει δημιουργηθεί το εξής πρόβλημα: Ενώ κανονικά τα partitions έπρεπε να είχαν ενωθεί σε ένα, το λειτουργικό αναγνωρίζει μόνο ένα πράγματι (στα 3γβ) και μου λέει οτι είναι γεμάτο. Φαντάζομαι οτι χρειάζομαι έναν τρόπο ώστε να διαγραφούν τα πάντα, να ενωθούν τα partitions και να περάσω την νέα ρομ. Πώς να το κάνω;

• Αυτή την στιγμή όταν κατεβάζω το notification shade μου εμφανίζει σε μια σελίδα τα notifications και στην άλλη τις συντομεύεις-κουμπιά Από που μπορώ να αλλάξω έτσι ώστε να μου τα δείχνει και τα 2 στην ίδια σελίδα;

• Συμβαίνει ξαφνικά το εξής. Στο calendar μαζί με τα γενέθλια και τα ραντεβού κλπ, μου εμφανίζει μια κατηγρία, με διαφορετικό χρώμα (σαν να είναι διαφορετικό calndar δηλαδή) όπου εμφανίζονται κάτι ινδικές γιορτές. επάνω λέει festival μετα π.χ. Muhhamd's birthday, onam κλπ και το παράξενο... δεν ξέρω ούτε από πού είναι αλλά δεν υπάρχει και καμιά δυνατότητα για editing. Στα calendar που συγχρονίζω δεν έχω βάλει πουθενά να μου εμφανίζει τέτοιες γιορτές. Σε όσες εμφνίζει, δίνει την δυνατότητα του edit…

• Παράθεση από chrdes: “Ενημερώνεσαι μέσα από αυτό το φόρουμ και αν έχει βγει νεώτερη ρομ την κατεβάζεις , την ελέγχεις ότι κατέβηκε σωστά και μετά install. Redmi Note 2 Rom 7.5.1.0 ” Πώς ελέγχεις οτι κατέβηκε σωστά; Install με TWRP?

• Ποιά έκδοση ρομ για Μι5 (έστω και προγενέστερη) είναι χωρίς - ή με τα λιγότερα - προβλήματα;

• Κατάφερε να τα περάσει μετά από μερικά reboot του τηλεφώνου. Τώρα είναι στο ΜΙ της εισόδου και αρνείται να κάνει το οτιδήποτε Εκανα αυτά Στο πρωτο βημα κανουμε: Πληκτρολογούμε fastboot flash recovery recovery.img Δευτερο βημα: Πληκτρολογούμε fastboot flash boot boot.img Τριτο βημα: Πληκτρολογούμε fastboot boot recovery.img [*]Μετά δε θα το αφήσετε να κάνει reboot σε κανονική λειτουργία γιατί υπάρχει script που επαναφέρει το Mi Recovery. [*]Θα πατήσετε σταθερά το Volume (+) & Power Button ταυτόχρ…

• To Εκανα και αυτό adb devices -> 5380e152 device fasstboot oem device-info -> <waiting for device> κάτι άλλο; Εδώ το παιδεύω μια εβδομάδα και.. έβαλα και ξαναέβαλα drivers και δούλεψε μέχρι το unlock (με πολύ κόπο). Τώρα γιατί να μην έχει σωστούς τους drivers; Me to MIUI 8 θέλει και άλλους drivers? (Τώρα έχει το miui 8 κινέζικη developer) ΤΑ παιδεύω εδώ και πολύ καιρό και έχω ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΕΙ ΠΙΑ... αν δεις και από το thread του unlocker. Δεν είναι τηλέφωνα αυτά... δεν έχω τόσο χρόνο να κάθομαι να λύ…