Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 71.
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
morph - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΔεν μπορείς να φανταστείς... Μόλις μου έβαλε το τελευταίο update της ρομ γιατί στο αγγλικό φορουμ έλεγε οτι πρέπει να κάνει update και ΔΕΝ μου αναγνωρίζει την 2η σιμ!!!!!! επειδή την κύρια σύνδεση την έχω ακόμη στο άλλο κινητό, έχω βάλει στην σιμ2 την 2η σύνδεση. Μετά την αναβάθμηση σε ΜΙΥΙ 8 λέει NO sim!!! Στο Mi PC suite δεν συνδέεται καθόλου (δεν το βλέπει) ενώ πριν έλεγε you must update your phone... Ωστόσο προχώρησε το verify your device και λέει οτι έγινε το unlock. Για να δούμε... Και μετ…
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
ΜήνυμαΜα το μύνημα μου έχει έρθει από την Τετάρτη. Εγώ προσπάθησα σήμερα! ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΟ!!! Κατεβάζω latest update, δοκιμάζω αυτό που μου λές με επανεκκίνηση και βλέπουμε. //παράπονο// Εχω 2,5 εβδομάδες τα κινητά, έκανα το 1ο σετάρισμα και παρουσίασαν προβλήματα με την cuatom ρομ και τώρα παλεύεω 10 μέρες να τα συνεφέρω και ακόμα τίποτα. Τα πήρα επειδή τα χρειάζομαι και ΔΕΝ δουλεύουν. Επιπλέον πιέζομαι από δουλειά κλπ και αν αφιερώνω τόοοοοσο χρόνο για τα κινητά, θα έργουν οι τύπο με τα μαύρα κοστούμια πο…
-
ΜήνυμαΕΧΩ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ Κ@λ@ ΧΙΑΟΜΙ Μου ήρθε ο κωδικός, έβαλα το MiUnlock, το βάζω στο bootloader και ξεκινά το unlock Verifying Device... Current Account is different from the account info on the device!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ανοιξα το κινητό έβαλα το account info στο mi account toy κινητού. Το δέχτηκε, όλα ωραία... ξανατρέχω το miunlock τα ΙΔΙΑ! ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ!!!! ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ!!!!!!!!!! ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΟΥΛΙΕΣ! ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ Κ@Λ…
-
ΜήνυμαΣε εμένα έβγαλε το μύνημα: Your device isn't supported by Mi Unlock. Είναι το ίδιο με αυτό που βγάζει στο μύνημα του οδηγού (Your account has no unlock qualifications) Επανέρχομαι σε αυτό για να μου πει κάποιος αν είναι όλα ΟΚ ή περιμένω άδικα την άδεια; Γιατί λέει Your device isn't supported by Mi Unlock;
-
ΜήνυμαΣε εμένα έβγαλε το μύνημα: Your device isn't supported by Mi Unlock. Είναι το ίδιο με αυτό που βγάζει στο μύνημα του οδηγού (Your account has no unlock qualifications)
-
Εκανα αυτόν τον τρόπο, που περιγράφεις χθες το βράδυ και πήγε καλά. Εχω την Κινεζική development rom. Τώρα προσπάθησα να βάλω την developer global official από το site της MIUI. Αντιγράφω το αρχείο "miui_MI5Global_6.5.30_klp klp.zip" στο κεντρικό φάκλεο του τηλεφώνου. Πηγαίνω από το updater, επιλέγω το αρχείο και μου λέει "couldn't verify update package"
-
Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official rom για το Xiaomi Mi5 με κλειδωμένο Bootloader
morph - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΩραία!!! πέρασε η νέα έκδοση! Τώρα, μέχρι να γίνει το unlock μπορώ να βάλω την devloper global από το site της MIUI?
-
Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official rom για το Xiaomi Mi5 με κλειδωμένο Bootloader
morph - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠρόβλημα 1: Οταν σύνδεσα την συσκευή, ενώ είχα κάνει τα βήματα εγκατάστασης -Μι PC suite -Miphone -UniversalADBDriversetup δεν μου εγκατέστησε driver για ADB interface device. Οταν τρέχω το adb devices από το CMD δεν μου βγάζει κανένα device Κατέβασα τον adbdriver από αυτή την ιστοσελίδα. Δούλεψε μια χαρά. Downloads - ADB Driver Installer Εχει αρχίσει το flash της Κινεζικής ROM και περιμένουμε με αγωνία...
-
morph - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΕίναι υποχρεωτικό να είναι η China ROM η μπορεί να είναι η global που δίνει η xiaomi στο ίδιο site? MIUI ROM for Xiaomi Mi 5 - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum
-
ΟΚ το ξεκινάω. Ευχαριστώ. Υπάρχει περίπτωση να μην είναι αυθεντικά τα κινητά; Και η μπαταρία μου τελειώνει πολύ γρήγορα για 2910mAh στο Μι2ς μου κρτούσε 3 μέρες με 3000mAh
-
Δεν νομίζω. Λέει portable devices > MI 5 Σωστό μου φαίνεται. Δοκιμάζω USB gia MTP kai PTP και λειτουργεί κανονικά. Πάλι, μετά από μερικά reconnect του βίσματος μου λέει "you need to update your device before you can use Mi PC suite"
-
Εδώ είναι το πρόβλημα: Κατέβασα το προγραμμα, αλλά δεν αναγνωρίζει το κινητό. Δοκιμάζω να το συνδέσω όταν είναι ακοικτό και δεν το βρίσκει. δοκιμάζω με volume+ kai ON και μου ζητά να το συνδέσω στον υπολογιστή. ΔΕΝ αναγνωρίζει την συσκευή. Δοκίμασα να κάνω update από το κινητό (About phone > update > επιλέγω το αρχείο, ξεκινά να βγάζει τον κκύκλο οτι κάνει κάτι και επανεκκινή με το παλαιό rom) Με πολύ κόπο συνδέθηκε τελικά στο πρόγραμμα και μου λέει "you need to update your device before you can…
-
Σε καινούριο Μι5 ξεκινά το fast boot αλλά δεν δουλεύει το adb. Μόλις βάζω το fastboot devices δεν δείχνει τίποτα. Μετά από λιγο το κινητό δείχνει την μπαταρία οτι φορτίζει (εφόσον το καλώδιο είναι συνδεδεμένο με τον υπολογιστή) ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ σε εμένα. Εχει βέβαια ένα ρομ MIUI global 7.2.8.0.0(MAACNDB) Stable, λέει. Ένας φίλος εδώ στο forum είπε ότι είναι unofficial σε άλλο thread. Tί κάνουμε;
-
Bluetooth file not sent σε mi5
morph - - Mi-5 (Gemini)
ΜήνυμαMiui global 7.2.8.0.0 Ηρθαν τα 2 mi5 και στο ένα έχω το εξής πρόβλημα: μέχρι εχθές που έκανα setup ολα πήγαιναν καλά και μπορούσα να στείλω και να λάβω αρχεία απο bluetooth. Σήμερα οταν παω να στείλω αρχείο ή επαφή με το Bluetooth, λέει, file not sent. Ούτε να στείλω μπορώ ούτε να λάβω στο Mi5. Στο άλλο (γιατί εχω 2) όλα είναι ΟΚ. Μου το έκανε μια δυο φορές αλλά το... Ξεπέρασε. Τί γίνεται;