Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-71 από 71.
-
Xiaomi Mi2s η rom 4,2,21 έχει το εξής: Οταν ξεκλειδώνεις το τηλέφωνο για να το χρησιμοποιήσεις ΔΕΝ εμφανίζει τον φορέα δικτύου carrier (vodafone, cosmote, wind ό,τι είναι) επάνω αριστερά. Στην οθόνη αναμονής εμφανίζεται αλλά όχι κατά την διάρκεια της χρήσης. Υπάρχει μέρος όπου μπορούμε να γράψουμε τα bugs ώστε να τα δουν και οι Developers?
-
Ψάχνω εδώ και μισή ώρα να βρώ πού κάνουμε report για bug σε ρομ? Εψαχνα στο download και στις ειδήσεις - είδα οτι είχε στο forum section για bugs - συγγνώμη Λοιπόν, Xiaomi Mi2s η rom 4,2,21 έχει το εξής: Οταν ξεκλειδώνεις το τηλέφωνο για να το χρησιμοποιήσεις ΔΕΝ εμφανίζει τον φορέα δικτύου carrier (vodafone, cosmote, wind ό,τι είναι) επάνω αριστερά. Στην οθόνη αναμονής εμφανίζεται αλλά όχι κατά την διάρκεια της χρήσης.
-
Σε xiaomi Mi2S έκανα backup με το clockworkmod ver 6.0.3.2 από το 1 κινητό και έκανα restore στο άλλο (έχω 2 από τα ίδια) Οταν έκανα το restore στο 2ο κινητό διαπίστωσα οτι, ενώ μετέφερε όλες τις εφαρμογές, υπήρχαν τα sms, τα ομόματα, οι σημειώσεις από το notes app του miui αλλά έλειπαν οι φωτογραφίες, οι ηχογραφίσεις, οι σημειώσεις από ένα άλλο application οι γλώσσες του πληκτρολογίου (swiftkey), οι χάρτες από το sygic και γενικά όλα τα data Οταν έκανα backup έκανα και τα 2 συστήματα. Το ίδιο κ…
-
screen shot capture
morph - - Mi-2S (Aries)
Μήνυμαόταν πατώ το screen capture μου μγάζει αυτόματα φωτογραφία την οθόνη, που υπάρχει εκείνη την στιγμή και δεν με αφήνει ν α επιλέξω ποια οθόνη θέλω. Πώς χρησιμοποιείται αυτό MIUI 3,9,13 version ευχαριστώ
-
Εντυπώσεις για το MI2-S
morph - - Mi-2S (Aries)
ΜήνυμαΜήπως μπορούμε να πάρουμε αυτά τα ακουστικά από κάπου; huosai.xiaomi.com/&usg=ALkJrhj1ctJIuqikf75lSwTowf3zGtqUtw είναι της xiamoi και φαίνονται πολύ ωραία και ποιοτικά
-
Εντυπώσεις για το MI2-S
morph - - Mi-2S (Aries)
ΜήνυμαΠαράθεση από Danielk: “σε καποια πιο μετα σελιδα του τοπικ του ζητησαν να το φτιαξει και για miui5 και το εκανε, ΑΛΛΑ οταν το δοκιμασα στο δικο μου mi2s ενω εστελνα μια χαρα μηνυματα με 160 χαρακτηρες δεν ηχουσε οταν μου εστελναν ενα νεο μηνυμα!! γνωμη μου για να καθαριζεις με αυτο το θεμα: βαλε μια αλλη εφαρμογη sms, προτεινω την 8sms που εχω βαλει και εγω και λειτουργει απροβληματιστα” δοκίμασα το 8sms αλλά πάλι έγραφε με 64 χαρακτήρες στα Ελληνικά Υπάρχει κάποια άλλη λύση;
-
160 χαρακτήρες
morph - - Mi-2S (Aries)
ΜήνυμαΣε αυτό εδώ το thread, που λέει πώς να έχουμε 160 χαρακτήρες ανά μύνημα, δεν μπορώ να βγάλω άκρη, ποιό να βάλω. Τί ταιριάζει για το ΜΙ-2ς;\ forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1591989
-
Εντυπώσεις για το MI2-S
morph - - Mi-2S (Aries)
Μήνυμαλοιπον εβαλα τη ρομ και παρατηρω τα εξης: 1. Οταν συνδεομαι με VPN μετα απο λιγο αποσυνδεεται μονο του 2.στο ελληνικο πληκτρολογιο δεν εχει προτασεις την ωρα που γραφω. Στα Αγγλικα εχει. υπαρχει τροπος να βαλω προτασεις και στα ελληνικα; 3. μερικες φορες εκει που μου εχει το σημα του δικτυου μοθ δειχνει χαμηλο σημα ήκαι emergency call only αλλα λειτουργει κανονικ (γιατι το σημα ειναι καλο) υπαρχει λυση; ειναι γνωστα προβλημματα ή τα εχω εγω μονο;
-
Εντυπώσεις για το MI2-S
morph - - Mi-2S (Aries)
ΜήνυμαΠαράθεση από creativ7: “Το 3.9.13 δεν είναι kernel αλλά ROM. Το JLB 21.0 είναι η ονομασία της stable version που κάνει αναβάθμιση 1 φορά τον μήνα. Το 3.9.13 είναι η developer version με τα εβδομαδιαία updates. Το backup δεν έχει κανένα νόημα. Επίσης να ξέρεις το recovery της συσκευής δεν είναι CWM αλλά το Mi recovery. Θα βάλεις μόνο το multi language. Θα βάλεις στην κάρτα την ROM με ονομασία όπως είπες update.zip και θα κάνεις wipe κλπ και μετά install. Το Mi flash άστο. Αν έχεις ακόμα απορίες f…
-
Εντυπώσεις για το MI2-S
morph - - Mi-2S (Aries)
ΜήνυμαΜόλις παρέλαβα ρο ΜΙ-2s από Κίνα. Εριξα μια ματιά σε όλο το thread και έχω κάποιες ερωτήσεις πριν ξεκινήσω τις αναβαθμίσεις. 1. Στο μενου είδα MIUI Version: MIUI-JLB21.0 και Kernel Version: 3.4.0-g52...κλπ στην σελίδα με τα λινκς εδώ στο forum έχει ως τελευταία έκδοση την 3,9,13. Αυτό είναι το kernel version? 2. Έχει νόημα, πριν οποιοδήποτε flash να πάρω backup me CWM τα ήδη υπάρχονα ROM μήπως κάτι πάει στραβά; 3. Στην αναβάθμηση θα βάλω πρώτα το 3,9,13 και μετά το ultilang ή κατευθείαν το miuia…