Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-30 από 30.

• latest global rom

dimvax - - RedMi Note 7 (Lavender)

Μήνυμα

αν την κατεβασω πρεπει για να φλασαρω να ξεκλειδωσω Bootloader πρωτα σωστα? ευχαριστω για την απαντηση

• latest global rom

dimvax - - RedMi Note 7 (Lavender)

Μήνυμα

καλησπερα για το redmi note 7 ποια ειναι η τελευταια global rom? εχω την 10.3.4.0 και ενας φιλος εχει παρει την 10.3.6.0 εμενα το μοντελο μου ειναι το Μ1901F7G

• Χάθηκε το twrp

dimvax - - RedMi Note 6 Pro (Tulip)

Μήνυμα

στο redmi note 6 pro συνεβει και με τη δικη σας ρομ...την οποια φλασαρα κανονικά αλλά μετά απο reboot system και προσπαθώντας να μπω στο twrp αυτό δεν υπήρχε... εγκατέλειψα την προσπάθεια μετά απο αρκετή ώρα και γύρισα στην μαμά 9.4.12 πάντως στο Mi max 3 που έκανα τα ίδια και πέρασα την ελληνική ρομ όλα πήγαν ρόλοι.... ίσως έκανα εγώ κάποιο λάθος...δεν ξέρω δείτε όμως και εδώ... C . INSTALL THE TWRP RECOVERY your boot loader must be unlocked 1. Download the file https://drive.google.com/file/d/…

• Χάθηκε το twrp

Μήνυμα

και σε εμένα απο εχθές που ξεκλείδωσα bootloader και δοκίμασα διάφορες ρομ το twrp συνεχώς εξαφανιζόταν μετά την εγκατάσταση της ρομ και το reboot... μετά απο ψάξιμο διάβασα οτι πρέπει αφου εγκατασταθεί το twrp να φλασαρουμε το Disable_Dm-Verity_ForceEncrypt.zip file..... το οποίο και έκανα αλλά δυστυχώς και πάλι εξαφανίστηκε... δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει...

• Ενημέρωση ή Αναμονή

Μήνυμα

Καλησπέρα ειμαι στην 9.3.28 και μου ήρθε ενημέρωση για την 9.4.12, το θέμα είναι ότι επιτέλους αύριο ξεκλείδωνω το bootloader, αν κάνω την ενημέρωση θα χρειαστεί να περιμένω πάλι 2 βδομάδες η δεν παίζει κάποιο ρόλο και μπορώ να ξεκλειδώσω αύριο κανονικά;

• Developer to stable

Μήνυμα

το δοκιμασα και δεν με αφηνει να γυρισω στην 8.1....εκτος αν κανω κατι λαθος...

• Developer to stable

Μήνυμα

Καλησπερα φλασαρα την developer global 9 rom στο note 6 pro ( locked bootloader) να φανταστώ δεν μπορώ να γυρίσω στην global 8.1?? Θα πρέπει να περιμένω την global 9??

• σε ευχαριστω

• μετα το τελευταιο update 9.6.2.0 παρατηρησα οτι στην εφαρμογη viber (διπλοτυπη) δεν συγχρονιζει τις επαφες του κινητου ενω με την προηγουμενη εκδοση συγχρονιζε κανονικα, το εχει παρατηρησει κανεις αλλος?