Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-27 από 27.
-
Mi Note 3 Hard(?) Brick?
Μήνυμαprog_emmc_firehose_8976_ddr.mbn Το βάζω στο dir του image. Πρεπει να το κανω rename? Παράθεση από makis1024: “Παρακολουθείς το device manager του υπολογιστή , πότε θα γυρίσει σε 9008 , τροποποίησε και την fastboot rom με το firehose αρχείο για snapdragon 636-660. firehose_660-66X-636-63X ” Αν είναι ήδη σε 9008, να το ανοίξω;
-
Mi Note 3 Hard(?) Brick?
ΜήνυμαΕίναι ήδη σε 9008. Να δοκιμάσω firehose πριν ανοίξω το τηλ;
-
Mi Note 3 Hard(?) Brick?
ΜήνυμαΤο βραχυκύκλωμα μόνιμο ή στιγμιαίο (3-4sec); Και έπειτα; Συνδέω USB(χωρίς μπαταρία) κ MiFlash κ προσευχή;
-
Mi Note 3 Hard(?) Brick?
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Αν δεν μπαίνει σε fastboot δεν έχεις επιλογές. test point για να κάνεις πρέπει να ανοίξεις το καπάκι από την συσκευή. Πριν φτάσεις εκεί ομως εξάντλησε όλες τις επιλογές που έχεις, αλλο Miflash, αλλο καλώδιο , αλλο pc, αλλες θύρες όχι usb 3 ” Θα το δοκιμάσω σε ένα λάπτοπ ακόμα σήμερα, δεν είμαι σίγουρος για το usb3. Τα άλλα νομίζω τα εξάντλησα Διαφορετικά, πως κάνω testpoint; Το testpoint δεν είναι για να το αναγνωρίσει το κινητό το Pc; Εμένα το δείχνει στις θύρες όταν τ…
-
Mi Note 3 Hard(?) Brick?
ΜήνυμαΠαράθεση από makis1024: “Πλακέτα φόρτισης έχεις αλλάξει; ” Το είχα αφήσει 2 μέρες χωρίς φόρτηση, κάπου διάβασα ότι αν αδείασει η μπαταρία μπορεί να μπέι σε EDL, πράγμα που δε συνέβει. Εννοείς αν δοκίμασα άλλο φορτιστή; Παράθεση από geoanto555: “ΛΟγικά πρέπει να το βάλεις εσύ σε edl mode . Ίσως να χρειαστείς και custom firehose αλλά θα το δεις στην πορεία. Ξεκίνα με αλλο pc και το miflash 280518 ” Ναι, προσπαθω ανεπιτυχως να το βαλω σε edl. Ακόμα κ στο cmd,οταν τρεχω τα διάφορα fastboot, abd κλπ,…
-
Mi Note 3 Hard(?) Brick?
ΜήνυμαΘα πήδαγα από το μπαλκόνι αν ήταν αυτό!!!! Δεν είχα δοκιμάσει, αλλά καμία διαφορά
-
Mi Note 3 Hard(?) Brick?
ΜήνυμαΚαλημέρα, Μετά από ψάξιμο 2 ημερών χωρίς αποτέλεσμα, αποφάσισα να σηκώσω ένα thread με το πρόβλημά μου: Το Mi Note 3 μου, φόραγε μια rom Arώma (κατεβασμένη απο εδώ) χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα (ξεκλειδωμένο). Με μια αλληλουχία χαζομάρας, κόλλησε ενώ φλάσαρα ένα firmware. Έκτοτε, παραμένει κλειστό και δεν αντιδρά σε οποιοδήποτε συνδυασμό πλήκτρων (vol +/- , power). Κανένα led δεν ανάβει όταν το φορτίζω, καμία δόνηση όταν πατάω τα πλήκτρα. Αφού εγκατέστησα τα drivers των windows, αναγνωρίζει τη com…