Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 31.

• POCO F2 PRO

celtic1453 - - Poco F2 Pro (Lmi)

Μήνυμα

Ναι Στάλθηκε από το MI PAD 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από ippotis: “Πάντως εγώ με την 21.8.11 έχω θέμα με τον chrome. Κοκκαλωνει και δεν κάνει τίποτα. Πρέπει να τον κλείσω από τις εφαρμογές και μετά να ξαναμπώ. Έχω κάνει επανεκκίνηση αλλά τίποτα.” Clear cache Στάλθηκε από το ELE-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Xiaomi Mi Pad 4 Plus

celtic1453 - - Mi-Pad 4 (Clover)

Μήνυμα

Πέρασα carbon ROM Δες μη βοηθάει Στάλθηκε από το ELE-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• POCO F2 PRO

Μήνυμα

Ομοίως και εμενα Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk

• POCO F2 PRO

Μήνυμα

Ισχυει Πρέπει να το πας 70%+ Γιάννα εχεις ηχο καλό Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk

• POCO F2 PRO

Μήνυμα

Δεν υπάρχει ακομα Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk

• POCO F2 PRO

Μήνυμα

Λοιπόν.... Το προβλημα με.το WiFi που δεν έβλεπε δίκτυα αν το ανοιγα, παρά.μονο αν του έκανα σύνδεση με το WiFi hotspot του άλλου μου κινητού το έλυσα....... Εν συντομία.... Αν εκκινησω το κινητό από κλειστό, το WiFi του δε βλέπει κανένα δίκτυο..... Αν και το ανοιγω, πρακτικά παραμένει ''κλειστο" ότι και να κάνω. Και στο CIT φαίνεται το WiFi να δουλεύει μια χαρά αλλά στην πραγματικότητα δε βλέπει κανένα δίκτυο..... ΟΥΤΕ ΕΝΑ.... Αν όμως ανοίξω το WiFi hotspot του κινητού να δώσω δίκτυο σε άλλο κι…

• POCO F2 PRO

Μήνυμα

Οκ Λύσεις; Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk

• POCO F2 PRO

Μήνυμα

Δεςa3f80031c03dcfb52e1945a42e2ed6a5.jpg Sent from my SM-N770F using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από sakis112: “Παράθεση από amavroudis: “Καμε ένα factory reset των wifi ρυθμίσεων σου στο νέο σου κινητό. Θα το βρεις στις settings, connection and sharing, reset wifi... Απλά το παλιό σου κινητό δε βλέπει μάλλον τα 5GHz για αυτό και το νέο βλέπει περισσότερα δίκτυα. ” To cit mode, δεν βοηθάει εδώ; Να τσεκαρει αν το κινητό βλέπει τα δίκτυα;” Το πατάω Ανοίγει 1"" και σβήνει Sent from my SM-N770F using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Καμε ένα factory reset των wifi ρυθμίσεων σου στο νέο σου κινητό. Θα το βρεις στις settings, connection and sharing, reset wifi... Απλά το παλιό σου κινητό δε βλέπει μάλλον τα 5GHz για αυτό και το νέο βλέπει περισσότερα δίκτυα.” Το έκανα Το reset στα δίκτυα Πολλές φορές Το πρόβλημα είναι πως ενώ δε βλέπει κανένα δικτύο το Poco από τα δεκάδες υπάρχοντα δίκτυα, εάν συνδεθεί με το WiFi hotspot του άλλου μου κινητού ξαφνικά "ξυπναει" και βλέπει τα πάντα!!!πως εξηγείται αυτό…

• POCO F2 PRO

Μήνυμα

Καλησπέρα Ευτύχης κατοχος και εγώ. ΑΛΛΑ Ένα περίεργο πράγμα .... Παθαίνει φλασιες και κολλάει το WiFi του και Δε βλέπει τοτε σχεδόν κανένα δικτύο, ίσως 1-2 από τα 10 διαθέσιμα... Αν όμως το συνδέσω στο WiFi hotspot του άλλου κινητού μου, ξαφνικά ξεκολλάει !!!!!!! και βλέπει όλα τα δίκτυα, ακόμα και αυτά που δε βλέπει το άλλο κινητό μου!!!!!!! Global 12.0.3 Stable Εξηγήσεις;;; Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk

• SMS call log back up APK Κατέβασε το σαν ΑΡΚ και στα δύο κινητά Sent from my RMX1931 using Tapatalk

• 10 θα πάρει; Sent from my MI PAD 4 using Tapatalk

• Ευχαριστώ Sent from my RMX1931 using Tapatalk

• RE:

celtic1453 - - RedMi Note 8T (Willow)

Μήνυμα

Παράθεση από horrendous: “Android 10 όχι. Η ποιότητα σήματος παίζει ρόλο και αν έχει κεραίες η περιοχή. Σε κλειστό χώρο είναι λογικό να είναι χαμηλό λόγω των τοίχων” Θα αντικαταστήσει ένα ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ Α3 ΕΛΠΊΖΩ να είναι αξιόλογο κινητό Sent from my RMX1931 using Tapatalk

• Xiaomi Mi Pad 4 Plus

celtic1453 - - Mi-Pad 4 (Clover)

Μήνυμα

Έχοντας ξεμείνει με την κινεζική Ρομ από πέρυσι Που δεν έχει πολλά προβλήματα Αναρωτιομουν αν αξίζει να μετάβω σε κάποια άλλη Ρομ. Έχει κανένας άποψη; Sent from my RMX1931 using Tapatalk

• Παρήγγειλα και εγώ για τη σύζυγό.... Από ΑΜΑΖΟΝ Ισπανίας Στα 161€. 4/64 ΝΟΤΕ 8Τ Η ποιότητα σήματος του κινητού είναι τόσο χάλια; Δουλεύει σε κλειστό χώρο. Αναβάθμιση σε αντροιντ 10 έγινε; Sent from my RMX1931 using Tapatalk

• To Mi9 δεν έχει OIS Στάλθηκε από το JSN-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Σε θέμα κάμερας, νυκτερινης φωτογραφίας, βίντεο σταθεροποίησης, σήμα 4G και αυτονομίας: Μi8 6/128 ή Mi9T pro ? Στάλθηκε από το JSN-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk