Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 40.
-
Γεια σας παιδια Επαναφερω το ερωτημα μου μηπως καποιος εχει καποια ιδεα-λυση: Έχω εγκατεστημένη την Stable στο Redmi Pro. Επίσης έχω τον Nova Launcher με το Tesla Unread. Εχω παρατηρησει ότι ενώ τα badges δουλευουν για τις αναπαντητες κλήσεις στο Ex dialer, δεν μου δουλεύουν για τα SMS στο Yaata SMS που χρησιμοποιώ. Καμμιά ιδέα κανείς ???
-
Χρόνια πολλά Ψήφος dodos7
-
Παράθεση από johnjor: “Παράθεση από dodos7: “Καλησπέρα στην παρέα Σήμερα έκανα τη μετάβαση από την GTV Stable 8.0.6.0 στην XTRV Stable 8.1.2.0, μόνο με wipe cache και dalvik. Δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα και κατά την αναβάθμιση και μετά. Ευχαριστούμε την ομάδα για τις ROMs ” Με αυτο το wipe (cache και dalvik cache) δεν χανεις τιποτα νομιζω.Σωστα; ” Σωστά
-
Καλησπέρα στην παρέα Σήμερα έκανα τη μετάβαση από την GTV Stable 8.0.6.0 στην XTRV Stable 8.1.2.0, μόνο με wipe cache και dalvik. Δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα και κατά την αναβάθμιση και μετά. Ευχαριστούμε την ομάδα για τις ROMs
-
Παράθεση από gkalen: “@MindMaker Σε Marshmallow δεν δουλεύουν όπως νομίζεις , ούτε αρχειο να κάνεις edit υπάρχει.. Θα ενεργοποιήσεις το Documents από τις ρυθμίσεις των εφαρμογών και θα μπορείς να μετακινήσεις ότι θες από κάρτα σε κάρτα . Το κακό είναι ότι απενεργοποιείται μετά από κάθε reboot και πρέπει να το ενεργοποιείς ξανά . ” Με τον ES File manager Pro, και μετα απο reboot μπορεις να διαχειριηστεις την SD κανονικα. Το παρατηρησα τις προαλλες που ειχα το ιδιο προβλημα με την SD και μου ειπατ…
-
Μεχρι που ξαναφλασαρα την ROM απο την αρχη. Στην αρχη δουλευει. Οταν κανω restore τις εφαρμογες (οχι της ROM) απο titanium backup, τοτε σκαλωνει. Να ναι καποια εφαρμογη που το κανει? ή κανα xposed module?
-
Μεχρι restore απο backup μεσω TWRP αλλα τιποτα. Μηπως εχουν σβησει τιποτα αρχεία?
-
Την xiaomi-miui-hellas-6.0_omega_V8_Stable-V8.0.6.0.zip
-
Καλημερα σας Εχω εγκαταστησει τη ROM αυτη σε REDMI PRO και για καποιο λογο ξαφνικα δεν μπορω να αλλαξω ταπετσαρια στις ρυθμισεις ταπετσαριας. Ενω βλεπω τις προεγκατεστημενες ταπετσαριες , οταν τις επιλεγω μου λεει "αδυναμια φορτωσης εικονας". Μεχρι προχτες δουλευε κανονικα..... Καμμια ιδεα? Ευχαριστω
-
Παράθεση από nickkon: “@dodos7 Μήπως σου έχει 'ξεμεινει' στο supersu στα apps η επιλογή deny για το ES; ” Οχι φιλαρακι Κατι παιζει με το ES version 3.2.5.5 που χρησιμοποιω επειδη μαλλον γινεται systemless root με αυτη τη ROM =============== Δεκ 1st 2016, 5:27pm =============== Παράθεση από gkalen: “@dodos7 Δούλεψε με root explorer , κάτι δεν πάει καλά με τον es file και Μiui στις τελευταίες ρομς .. Δεν θυμάμαι αν υπάρχει καποιο άλλο τρικ για να δώσεις δικαιώματα ροοτ στο es .. ” Αυτο θα κανω μαλ…
-
@'gkalen Ειχες δικιο, παταγα στην εφαρμογη αρχει και οχι documents, χαχαχαχα Σε ευχαριστω πολυ. Αυτο δουλεψε κομπλε για την SDCARD. Παραμενει μονο το θεμα με τα δικαιωματα root του es file manager =============== Δεκ 1st 2016, 3:24pm =============== @pechr Σε ευχαριστω για τις οδηγιες. Θα το κανω uninstall το es =============== Δεκ 1st 2016, 3:30pm =============== Δυστυχως και με uninstall του es δε με ρωταει καν για root
-
Εγκατεστησα το supersu της ROM μεσω TWRP ακολουθωντας τιον οδηγο εγκαταστασης της ROM.Ολες οι αλλες εφαρμογες που χρησιμοποιω πχ titanium backup, greenify κλπ που χρειαζονται root, δουλευουν κανονικα =============== Δεκ 1st 2016, 3:18pm =============== @gkalen Μου εχει μονο Τελος και Απενεργοποιηση
-
Λεει οτι η δοκιμη απετυχε, και οτι η λειτουργια αυτη δεν μπορει να εκτελεστει στο τηλεφωνο
-
Καλησπέρα σας Κατοχος ενος Redmi Pro απο προχτες, και με τη σημαντικη και αμεση βοηθεια των παιδιων εγκατεστησα την GTV 8.0.6.0. Stable με root και TWRP. Το μονο προβλημα που αντιμετωπιζω ειναι οτι δεν μπορω απο third party filemanager να σβησω αρχεια και φακελους της εξωτερικης SDcard. Μου λεει να ενεργοποιησω πρωτα το documents στις ρυθμισεις/εφαρμογες και δεν με αφηνει. Καμμια ιδεα κανεις? Και δεν μπορει να μου δωσει δικαιωματα ροοτ στην εφαρμογη es file manager που χρησιμοποιω. Εχει κανεις κ…
-
Καλησπέρα στην παρέα !!!!! Πριν καμμιά δεκαριά μέρες το παρήγγειλα από το Aliexpress: Original Xiaomi Mi Redmi Pro Prime 5.5" OLED Cell phones MTK Helio X25 Deca Core 3GB RAM 64GB ROM Fingerprint Dual Back Camera on Aliexpress.com | Alibaba Group σε γκρι στα 200€ περίπου και το αναμένω εναγωνίως Τσεκάρετέ το όποιος ενδιαφέρεται Συγνώμη για το Link. Το copy /paste..........