Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 47.

• Τελικά το βρήκα! Μόλις είναι τελείως ετοιμο θα στειλω φωτογραφία να μου πειτε αν τα εφτιαξα σωστα!!!

• Να'μαι παλι. Χθες βραδυ νομιζα οτι θα επαιρνε λιγη ωρα. Αλλα αυτο κατεβαζες πολλες ωρες. Λοιπον..τωρα ξεκιναω να το φτιαχνω. αυτο εδω που τοβρισκω; 9CVAcdo.png Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)

• Να ειστε καλα βρε παιδια. Θα προσπαθησω λιγο πιο αργα να το φτιαξω. Ελπιζω να ειναι κανεις εδω μεσα αργοτερα δηλαδη

• Ευχαριστώ πολύ. Και εγώ για το πρώτο πιστεύω ότι είμαι καλύτερα. Αυτά τα κάνω από το κινητό; Ή στο pc και τα περνάω με usb?? Σας έχω πρήξει το ξερω..αλλα από την αρχή σας είπα οτι με δέρνει μεγάλη ασχετοσυνη. Ανεχτειτε με λίγο ακόμα σας παρακαλώ....

• nasdriver μήπως είναι καλύτερο το 1; Γιατι αν βάλω το 2 κάθε πότε θα κάνω αναβαθμίσεις; Που να το ξέρω... Τώρα αν η επαναφορά που λέτε...έχει να κάνει με τις εργοστασιακές ρυθμίσεις δεν ξέρω.ειναι απαραίτητο; Εσείς τι προτείνετε;εσύ nas ποιο έχεις βάλει;

• Ευχαριστώ!!!!!!!!

• Ελληνική σε τι; Γιατί μη νομιζεις δηλ οτι εχω καταλαβει τι εχω κανει και τι σημαίνουν ακριβως όλα αυτα που κάνω παντως ναι!! να βαλω την ελληνικη...οπου χρειαζεται...

• Τελεια!!!! Οποτε απο εδω και περα τι περιμενω; ποιο ειναι δηλ το επομενο βημα; (Αυτο με τα win που μου ειπες, να το διορθωσω στο τελος ε; Οταν οοοοοολα θα εχουν ολοκληρωθει δηλ;;; Μην το κάνω τωρα δηλ..χμ...! )

• Πατάω reboot phone?

• Σε ευχαριστώ πάρα πολυ για όλα!! Και τωρα μου εστειλε να κανω αυτο και συνεχίζω παλι...

• Τωρα έφτασα εδω!! Οποτε έγινε σωστά τωρα η αίτηση; Θα περιμένω sms απο xiaomi; 1) Μετα την αλλαγη αυτη, οπου το κινητο θα ειναι ξεκλειδωτο, υπαρχει φοβος για να να κολλησει ιους κτλ; 2) Οταν ξεκινησα να κανω ολα αυτα, ειδικά το κομματι που μπαινεις να δεις αν η συσκευη ειναι ξεκλειδωτη και να για drivers κτλ, ξαφνικα μου εμφανισε κατω δεξια στην οθονη το "Λειτουργια δοκιμης win 10 pro build.... Αυτο πώς το διορθώνω; Σας ευχαριστώ και παλι ολους σας για την βοήθεια!!! Δεν εχω λόγια...

• Είμαι σωστά εδω; και στο κουτί για τους λόγους; τι γραφω;

• Την αίτηση την εχω κάνει.Και μου εστειλαν ενα εμαιλ με εναν 6ψηφιο που μαλλον ειναι αυτος..! Θελω να βρω αυτο. Ενα λινκ μου δινει καποιος παρακαλώ να κάνω αυτα τα βήματα;;;; (βλ.φωτογρ) Γιατι το αρχειο αυτο Updated (23 Νοεμβρίου 2016): Official MiFlashUnlock_1.1.1111.11231.zip που εχει μεσα το λινκ που μου εδωσες...δεν παιζει... Βασικα μπορει να μου πει καποιος που βρίσκω αυτα τα βήματα; απο εδω και περα; 0Q9b9x2.jpg

• Αυτό ειπα και πριν. Οτι πατώντας εκει στο λινκ αυτό, πατάω unlock now .. και μετα με πεταει στη σελιδα με κινέζικα. Οποτε δεν ξερω τι να κανω. Και αν πατησεις τα English που εχει πανω δεξια, σε παει σε forum

• Διάβασε λιγο το προτελευταίο μου σχόλιο. Ειπα οτι δεν κατεβαίνει το αρχειο. Και ψάχνω αυτό το αρχείο

• Συγγνώμη επειδη δεν έχω ιδέα απο όλα αυτά και ότι έχω κανει ως τώρα είναι με βάση τα βήματα που μου έχετε πει εδώ, θα μπορούσες μήπως να μου στείλες το λινκ να το βρω ακριβως; Γιατί όταν μπαίνω στο site μου βγαζει κινέζικα και βρίσκομαι στο χάος...

• Γειά σας και πάλι! Μου ήρθε ένα e-mail με έναν 6ψήφιο αριθμό. Μάλλο αυτό θα είναι που μου έστειλαν (αίτηση ξεκλειδώματος). (Hidden Content) Updated (23 Νοεμβρίου 2016): Official MiFlashUnlock_1.1.1111.11231.zip αυτό το αρχείο δενμου ανοίγει. τι να κάνω;

• Μου βγάζει αυτά συνεχεια στις ειδοποιησεις (βλ. φωτογραφία).Τι σημαίνει αυτό; Έκανα εγώ κάτι λάθος; Τουλάχιστον όσον αφορά το δεύτερο μηνυμα

• A ωραια! Ευχαριστω! Κανω τωρα αυτη τη διαδικασία που ειπε ενας φιλος παραπανω -Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers Αυτό που λεει εδω: Αν το κινητό μας διαθέτει Qualcomm chipset, επιλέγουμε από το μενού τον αριθμό 3. Install Qualcomm Drivers, ενώ αν διαθέτει Mediatek Chipset, επιλέγουμε τον αριθμό 4. Install Mediatek Drivers. πως ξερω τι εχω; που το βρισκω; Βασικά...λογικα θα είναι το πρωτο για το mi max ε;

• Πραγματικά σας ευχαριστω για την υπομονη σας και για το ενδιαφέρον σας!!!!!!! Δεν ηθελα να σας πρηξω εδω περα, γι'αυτο ειπα να τα παρατησω.. derveni Εκανα την εγγραφη,και πατωντας εδω..στο αρχειο zip (φωτο 1) μου εβγαλε αυτο στην φωτογρ 2 ! (Εν τω μεταξυ στο κινητό μου λεει για ενεργοποιηση καρτας sim (προετοιμασία αποστολης sms ενεργοποιησης...) (Hidden Content) (Hidden Content) =============== Απρ 21st 2017, 12:07am =============== (Hidden Content) Τελικά βρήκα απο εδω το ιδιο θεμα για το zip …