Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 116.

• Προσπάθησα να παραγγείλω με paypal τζίφος, το ίδιο κ με πιστωτική visa eurobank, εκνευριζομαι με τα capital controls, υπάρχει άλλος τρόπος guys? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Redmi Note 3 Pro Camera συζήτηση

manik - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

8eb3de6f4b8b9fb3066657d9b0e30fae.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παιδιά από βδομάδα κ γω είμαι μέσα κ αν είχα νωρίτερα τα μνμτα θα ερχομουν κ σήμερα Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Original Xiaomi Mi IV Hybrid Earphones Wired Control Headphone with MIC for Android iOS Original Xiaomi Hybrid Earphone

• Redmi note 3 Pro πρόβλημα με wifi

Μήνυμα

Τώρα κατάλαβα τι εννοουσες, sorry Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Redmi note 3 Pro πρόβλημα με wifi

Μήνυμα

@NasDriver που είναι αυτή η ρύθμιση? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• @lallasgr ότι κ να πω για σένα είναι λίγο. Δίνεις τα φώτα σου παντού. Δε θέλω να μειωσω κανέναν, όλοι στο φόρουμ που ασχολούνται πραγματικά ξεχωρίζουν! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Προσπάθησα να πάρω μία θήκη Baseus Waterproof για το Redmi3 αλλά τζίφος, από Geekbuying έχει κάποιο θέμα με το paypal, κ από Aliexpress δε δέχεται την πιστωτική Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Πολύ χρήσιμες πληροφορίες, ευχαριστώ παιδιά, λέω να το χτυπησω για την κυρά, ελπίζω μη το φάω μετά στο κεφάλι! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

manik - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από maddoctor: “Ενημερωτικό email από το Coolicool με προσφορές.” Καλές προσφορές μου φαίνονται, αυτό για την κυρία πως σου φαίνεται? ELEPHONE P6000 PRO 3GB MTK6753 1.3GHz 64bit Octa Core 5.0 Inch HD LG LCD Screen Android 5.1 4G LTE Smartphone online - coolicool Ή τιμή είναι σούπερ αλλά αξίζει? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Μία ψιλοασχετη σχετική ερώτηση, καλοκαίρι έρχεται άσχετα αν αναψαμε καλοριφέρ αυτή τη βδομάδα, έχετε καμιά πρόταση για αδιάβροχη θήκη για το κντ μας? Βρήκα στο geekbuying.com μία Baseus με 7,34€ είναι για κντ μέχρι 5,5' αλλά κάνει για δικό μας? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• @lallasgr φοβερή δουλειά! Εγώ παιδιά λέω να μείνω με την unofficial μέχρι το Ιούλιο που θα κλείσουν τα σχολεία κ θ έχω χρόνο ν ασχοληθω με αυτή τη διαδικασία. Εγώ το κντ το βρίσκω μια χαρά κ έτσι, ( ίσως επειδή είναι το 1ο smartphone που παίρνω μετά το hp rw6815) μέχρι τότε θα διαβάζω να μαθαίνω την ορολογία κ το πώς δουλεύει σε βάθος χρόνου ή συσκευή. Καλή Ανάσταση guys! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Κ εκεί που χάζευα στο twitter χαλαρός, τρελάθηκα! twitter.com/miuirom/status/725662912535093249 Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Πρώτες μουρες γίναμε! Δείτε εδώ Collection of Mi Fans Meetups Around the World! ¤Vote for Your Country!! ¤ - Fan Site - Xiaomi MIUI Official Forum Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από lallasgr: “@manik δυστυχώς δεν το έχω ψάξει οπότε δεν το ξέρω καθόλου. Αν πετύχω κάτι στο νετ θα σου πω. Edit: για δοκίμασε το παρακάτω How to connect a laptop to a Xiaomi Mi 3 through wireless display - Quora Και How to Mirror Cast Android Screen to Laptop Without Using Any Usb Casting Device - Root Update Sent from my Redmi Note 3 Pro” @lallasgr @Thracia λοιπόν το Mobizen θα χρησιμοποιήσω τελικά. Ο λόγος είναι ότι για τη δουλειά που το θέλω στο σχολείο σε σύνδεση με usb καλώδιο έχ…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Thracia: “Παράθεση από manik: “πως θα μπορούσα να βλέπω την οθόνη του κντ στο laptop? ” Δοκίμασε το MirrorOp εχει εφαρμογή για το τηλ και το pc” @Thracia το MirrorOp δούλεψε, δε πιάνει βέβαια όλη την οθόνη του laptop κ έχει ελάχιστη καθυστέρηση (λογικό), θα δοκιμασω κ τους τρόπους που πρότειναν τα παιδιά κ αν δεν τα καταφέρω θα μείνω στο MirrorOp, ευχαριστώ παιδιά. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλά μιλάμε δεν έχω λόγια, ανοίγω τώρα laptop! Ευχαριστώ πολύ Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από lallasgr: “@lukaic καλησπέρα. Όντως δεν υποστηρίζουν γενικά τα xiaomi MHL όπως είχα διαβάσει και γω μιας και έχουν ενσωματώσει υπηρεσία για mirroring μέσω του wifi..Εννοείται βέβαια ότι πρέπει να έχεις smart TV και να υποστηρίζει το συγκριμένο τύπο mirroring. Η τηλεόραση που έχει βγάλει η Χιαομι το υποστηρίζει οπότε γιαυτούς είναι ότι καλύτερο. Σε μια συνέντευξη μάλιστα σε τεχνικούς της χιαομι που τους είχαν ρωτήσει για αυτό το θέμα απάντησαν πολύ απλά ότι θεωρούν ότι δεν είναι απαρ…

• Συγχαρητήρια κ από μένα για την άψογη οργάνωση σε όλους. Ιδιαίτερα στους κλεισουριώτες για την αίθουσα, το Θαναση για την οργάνωση, τα παιδιά Μανωλη κ Γιώργο κ τις παρουσιάσεις, το Νίκο που μας έδωσε την ευκαιρία να δούμε κ να αγγίξουμε τα.διάφορα γκάτζετς κ φυσικά όλους όσους παρευρέθηκαν κ μου έδωσαν τα φώτα τους εμένα τον άσχετο! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παρκαρα κ έρχομαι! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk