Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-116 από 116.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από caeser: “Παράθεση από manik: “Στείλε κάνα μνμ κ σε vickmall να δεις τι γίνεται. Μη το αφήνεις. Από που το περιμένεις? Ξέχασα να αναφέρω πως το πήρα από Σιγκαπούρη. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Έχω την εντύπωση ότι είναι λάθος τακτική (και ενοχλητικό) να κάνουμε παράπονα στα κινεζομάγαζα ή να τους "παρενοχλούμε" συνεχώς ρωτώντας τους, "που είναι το πακέτο μου", επειδή από την στιγμή που μας έχουν στείλει Trucking Number, σημαίνει ότι έχουν ΗΔΗ παραδώσει…
-
Μ αυτά που διαβάζω κ τις άγνωστες λέξεις: ρουταρισμα, φλασαρισμα κ ένα κάρο άλλες, λέω να μη πειραξω τίποτα στο redmi note 3pro κ να ενημερωσω από κοντά. Θα φέρω κ το laptop! Άσε έχω κ εκδρομή με το σχολείο από βδομάδα κ δεν είναι να μείνω χωρίς κντ για 3εις μέρες αν κάνω καμιά μ...ία. Θα συνεχίσω βέβαια το διάβασμα εδώ Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Project_P: “Παράθεση από manik: “2η sim. Σήμερα μου έβγαζε πως η 2η sim είναι εκτός κάλυψης το δίκτυο. Δοκιμασία reboot τίποτα. Χώρια που πρέπει να βάλω 2 φορές τα pin γιατί με την 1η δεν ενεργοποιητε, πράγμα που κάνει κάθε φορά που το ανοίγω μετά τη φόρτιση. Τελικά η 2η ενεργοποιήθηκε αφού έγινε εισερχόμενη κλίση. ” εχεις φαντάζομαι πειραγμενη ROM με ελληνικά (7.1.9.0 ) και είχαν θέμα που λύνεται με αναβάθμιση.. Άμα διαβάσεις στα αντίστοιχα θέματα θα καταλάβεις RN3Pro Οδηγος φλασαρ…
-
2η sim. Σήμερα μου έβγαζε πως η 2η sim είναι εκτός κάλυψης το δίκτυο. Δοκιμασία reboot τίποτα. Χώρια που πρέπει να βάλω 2 φορές τα pin γιατί με την 1η δεν ενεργοποιητε, πράγμα που κάνει κάθε φορά που το ανοίγω μετά τη φόρτιση. Τελικά η 2η ενεργοποιήθηκε αφού έγινε εισερχόμενη κλίση. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από pillopoulos: “Παράθεση: “Πια ROM εχεις τωρα? Εμενα παντως απο τοτε που εβαλα Global (και 7.1.7 και 7.1.8 δεν ειχε κανενα προβλημα) και με pin και στις 2 καρτες. Τωρα το εβγαλα βεβαια γιατι βαριεμαι να βαζω 3 κωδικους σε καθε restart. ” Ρε παιδιά, για ποιο λόγο δεν απενεργοποιειτε το πιν; Αφού δεν έχει καμία χρησιμότητα Από redmi note 3 PRO με Tapatalk ” Βασικά είμαι άσχετος με όλα όσα λέτε κ έχω διαβάσει εδώ. Το κντ είναι super όπως κ να έχει κ ας έχει τη multilanguage rom, δεν έχω …
-
XIAOMI MI 5 3GB RAM 32GB ROM Qualcomm Snapdragon 820 1.8GHz Quad Core 5.15 Inch FHD Screen Android 6.0 4G LTE Smartphone online - coolicool τι να λέμε τώρα! διαστημικές επιδόσεις!!