Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 101-116 από 116.

• RE:

manik - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Παράθεση από caeser: “Παράθεση από manik: “Στείλε κάνα μνμ κ σε vickmall να δεις τι γίνεται. Μη το αφήνεις. Από που το περιμένεις? Ξέχασα να αναφέρω πως το πήρα από Σιγκαπούρη. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Έχω την εντύπωση ότι είναι λάθος τακτική (και ενοχλητικό) να κάνουμε παράπονα στα κινεζομάγαζα ή να τους "παρενοχλούμε" συνεχώς ρωτώντας τους, "που είναι το πακέτο μου", επειδή από την στιγμή που μας έχουν στείλει Trucking Number, σημαίνει ότι έχουν ΗΔΗ παραδώσει…

• Κ γω υπομονή λέω να κάνεις. Δε νομιζω πως έχει πρόβλημα το paypal Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Στείλε κάνα μνμ κ σε vickmall να δεις τι γίνεται. Μη το αφήνεις. Από που το περιμένεις? Ξέχασα να αναφέρω πως το πήρα από Σιγκαπούρη. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Από vickmall το πήρα κ γω, ο ταχυδρόμος δεν έφερε ποτέ ειδοποίηση, ευτυχώς το παρακολουθούσα κ χρειάστηκε να κάνω πολλά τηλέφωνα σε ΕΛΤΑ Σταυρουπολης Θεσ/νίκης για να το βρω. Έκανε 2 βδομάδες. Τον ταχυδρόμο ακόμη τον ψάχνω να του τα ψάλλω. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Πολύ καλή πρόταση, ευχαριστώ. Σα καλό μαθητούδι θα κάτσω να μελετησω κ να λύσω τις απορίες μου στη συνάντηση. Αλλά να ξέρετε τεστ δε γράφω! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Μ αυτά που διαβάζω κ τις άγνωστες λέξεις: ρουταρισμα, φλασαρισμα κ ένα κάρο άλλες, λέω να μη πειραξω τίποτα στο redmi note 3pro κ να ενημερωσω από κοντά. Θα φέρω κ το laptop! Άσε έχω κ εκδρομή με το σχολείο από βδομάδα κ δεν είναι να μείνω χωρίς κντ για 3εις μέρες αν κάνω καμιά μ...ία. Θα συνεχίσω βέβαια το διάβασμα εδώ Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Μ αρέσει που διαβάζω εδώ κ λίγες μέρες τα μνμτα εδώ κ δε καταλαβαίνω τίποτα. Σαν άλλη γλώσσα! Περιμένω τη συνάντηση στις 19! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

manik - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Παράθεση από Project_P: “Παράθεση από manik: “2η sim. Σήμερα μου έβγαζε πως η 2η sim είναι εκτός κάλυψης το δίκτυο. Δοκιμασία reboot τίποτα. Χώρια που πρέπει να βάλω 2 φορές τα pin γιατί με την 1η δεν ενεργοποιητε, πράγμα που κάνει κάθε φορά που το ανοίγω μετά τη φόρτιση. Τελικά η 2η ενεργοποιήθηκε αφού έγινε εισερχόμενη κλίση. ” εχεις φαντάζομαι πειραγμενη ROM με ελληνικά (7.1.9.0 ) και είχαν θέμα που λύνεται με αναβάθμιση.. Άμα διαβάσεις στα αντίστοιχα θέματα θα καταλάβεις RN3Pro Οδηγος φλασαρ…

• 2η sim. Σήμερα μου έβγαζε πως η 2η sim είναι εκτός κάλυψης το δίκτυο. Δοκιμασία reboot τίποτα. Χώρια που πρέπει να βάλω 2 φορές τα pin γιατί με την 1η δεν ενεργοποιητε, πράγμα που κάνει κάθε φορά που το ανοίγω μετά τη φόρτιση. Τελικά η 2η ενεργοποιήθηκε αφού έγινε εισερχόμενη κλίση. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Τελικά αυτό με την απενεργοποίηση των pin δε μου δούλεψε. Κάνοντας reboot δε δούλεψε σα τηλέφωνο, έπρεπε να ενεργοποίησω ξανά τα pin. Θα αναμενω τη συνάντηση για να λυθούν οι απορίες από κοντά Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Η συσκευή μου redmi 3pro Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Κατέβασα κ το tapa για πιο άμεση επικοινωνία, άντε να δούμε τι λέει κ αυτό Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• ceaser ευχαριστώ για το καλωσόρισμα, την απενεργοποίηση την έκανα κιόλας! Κ φυσικά θα είμαι 19 απειλή εκεί να γνωρίσω τους υπόλοιπους κ να ενημερωσω για την κινητάρα μας..

• εννοείται πως είμαι μέσα κ γω!

• Παράθεση από pillopoulos: “Παράθεση: “Πια ROM εχεις τωρα? Εμενα παντως απο τοτε που εβαλα Global (και 7.1.7 και 7.1.8 δεν ειχε κανενα προβλημα) και με pin και στις 2 καρτες. Τωρα το εβγαλα βεβαια γιατι βαριεμαι να βαζω 3 κωδικους σε καθε restart. ” Ρε παιδιά, για ποιο λόγο δεν απενεργοποιειτε το πιν; Αφού δεν έχει καμία χρησιμότητα Από redmi note 3 PRO με Tapatalk ” Βασικά είμαι άσχετος με όλα όσα λέτε κ έχω διαβάσει εδώ. Το κντ είναι super όπως κ να έχει κ ας έχει τη multilanguage rom, δεν έχω …

• XIAOMI MI 5 3GB RAM 32GB ROM Qualcomm Snapdragon 820 1.8GHz Quad Core 5.15 Inch FHD Screen Android 6.0 4G LTE Smartphone online - coolicool τι να λέμε τώρα! διαστημικές επιδόσεις!!