Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-59 από 59.
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
roentgen - - Recoveries
ΜήνυμαTo 3.1.0., αφού το γράφει και στον οδηγό φλασαρίσματος.
-
roentgen - - Recoveries
ΜήνυμαΌχι, είναι ξεκλείδωτος. Μάλιστα, κατάφερα και πέρασα το twrp, μη ρωτήσετε πώς, δεν είμαι σίγουρος! Θυμάμαι μόνο ότι μετά το φλασάρισμα, δεν έδωσα εντολή fastboot reboot και enter κρατώντας πατημένο το πάνω πλήκτρο, αλλά fastboot boot recovery.img και με έβγαλε απευθείας σε περιβάλλον αγγλικού twrp. Αφού έκανα εκκαθάριση cache+dalvik, το τηλέφωνο ξεκίνησε κανονικά. Σε δεύτερη είσοδο σε twrp, μου έβγαλε την αρχική σελίδα με τα κινέζικα όπου επιλέγεις τα αγγλικά. Μάλιστα ξαναφλάσαρα το dolby.zip χω…
-
roentgen - - Recoveries
ΜήνυμαΚαλά, το bootloader το έχω ξεκλειδώσει από την αρχή. Θυμήθηκα τι έγινε: ήμουν σε official rom και εγκατέστησα το twrp 3.1.0 το οποίο δούλεψε κανονικά, το θυμάμαι γιατί μετά προσπάθησα να φλασάρω το dolby.zip από την ελληνική rom. Εκεί κόλλησε το κινητό και ξαναπέρασα την official με το miflash επιλέγοντας το except internal storage & data για να σώσω τα δεδομένα μου. Η rom ξεκίνησε κανονικά, έκτοτε όμως δεν μπόρεσα να κάνω την twrp να δουλέψει σωστά που σε πρώτο χρόνο - επαναλαμβάνω - δούλεψε χω…
-
roentgen - - Recoveries
ΜήνυμαΧμμ, κι αν θέλω να ρουτάρω official rom;
-
roentgen - - Recoveries
ΜήνυμαΝαι, και νομίζω την πρώτη φορά - γιατί μετά έπαιξα με διάφορες - έγινε χωρίς πρόβλημα.
-
roentgen - - Recoveries
ΜήνυμαΠροσπαθώ να περάσω την twrp σε global stable rom, και ενώ εγκαθίσταται κανονικά, όταν επιλέξω τα αγγλικά (αντί για κινέζικα) η συσκευή κάνει reboot και μένει κολλημένη στη μαύρη οθόνη με το mi. Γιατί;
-
H 8.7.5.11 stable είναι μεταγενέστερη της 8.5; Update: Μάλλον παρασύρθηκα από το όνομα του αρχείου, πρέπει να είναι η dev 7.5.11
-
Bug σε συντομεύσεις πλήκτρων
ΜήνυμαΣτην οθόνη κλειδώματος, όταν κινήσεις το δάχτυλο προς τα δεξιά σου ανοίγει το πληκτρολόγιο κλήσεων και όταν το πας αριστερά η κάμερα. Αλλάζω αυτές τις προεπιλογές από το Κλείδωμα οθόνης -> Συντομεύσεις οθόνης κλειδώματος, αλλά πάλι ξεκινούν οι προεπιλεγμένες. Γιατί;
-
Ευχαριστώ πολύ!
-
Παιδιά, συγγνώμη για την άγνοια, αλλά ως νέος στην κοινότητα ήθελα να ρωτήσω τι διαφορά έχουν οι 7.x.x ROM από τις stable 8.x.x;
-
Ευχαριστώ για τη βοήθεια, αλλά τελικά ξαναπέρασα την global και όλα δούλεψαν σωστά, αναγνωρίστηκε αμέσως. Την αυτοματοποιημένη την είχα ήδη δοκιμάσει ψάχνοντας στο φόρουμ, αλλά και πάλι δε μου έλυσε το πρόβλημα, δεν ξέρω σε τι οφειλόταν. Update: το πρόβλημα ξαναπαρουσιάστηκε και στην global, όταν έβαλα την twrp και έκανα root. Άρα το πρόβλημα δεν εντοπίζεται στη ROM, αλλά είτε στην custom recovery είτε στο supersu. Πώς μπορώ να γυρίσω σε original recovery ώστε να δοκιμάσω; =============== Ιουν 1…
-
Παράθεση από derveni: “Παράθεση από ybohan: “Καλησπέρα! Να ρωτήσω κάτι; οι Ελληνικές rom έχουν κανονικά OTA updates της xiaomi? Η θα πρέπει να κάνω κάθε φορά install το νέο zip? ” Θα πρέπει να το κάνεις εσύ ” Γεια σας και καλώς σας βρήκα! Αν κάθε φορά κάνω χειροκίνητα install ένα νέο zip, δε θα χάνω τις προσωπικές μου ρυθμίσεις; Κάτι που δεν ισχύει με το ΟΤΑ update, σωστά;