Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 54.
-
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi (Update 13.04.2020)
ΜήνυμαΑπλως απο τοτε που ειχα κανει εγκατασταση την global ειχα προσεξει οτι το ηχειο ειναι πιο χαμηλο σε ενταση και διαβασα καπου οτι στην κινεζικη ειναι πιο δυνατο γενικα και speaker και σε headphones. Το ειχα προσεξει αυτο οταν ειχα βαλει παλια την ελληνικη.
-
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi (Update 13.04.2020)
ΜήνυμαΓεια σας. Για να περασω την ελληνικη ρομ πρεπει πρωτα να κανω εγκατασταση κινεζικη; Ειμαι με global stable 8.1.2.0 τωρα. Mi-5 Και επισης αυτη η 8.1.9.0 stable ελληνικη εχει αυτο το προβλημα που λενε ολοι με τους πυρηνες ή εχει φτιαχτει;
-
ΜήνυμαΤο έκανα αλλά και πάλι. Μήπως ισχύει αυτό; How to increase speakers volume of Mi5 | Xiaomi Mi 5 Μήπως είναι πειραγμενο ήδη αυτό στην ελληνική ρομ;
-
ΜήνυμαΚατάλαβα... Στην official πως μπορώ να το κάνω εγκατάσταση; =============== Δεκ 20th 2016, 11:08pm =============== Για να κάνω εγκατάσταση το twrp και το superSu στην official rom που έχω τώρα πρέπει πρώτα να κάνω factory reset ή κάνω install το twrp και μετά wipe από εκεί; =============== Δεκ 21st 2016, 11:42am =============== @MIUI_ART Το Dolby Atmos δεν είναι όμως μόνο για μουσική μέσα στο κινητό; Εγώ λέω για YouTube και online radio που ακούω εγώ. Το έκανα εγκατάσταση το Dolby Atmos και στην…
-
ΜήνυμαΔεν νομίζω να είχα ενεργοποιημένο το Dolby Atmos...
-
ΜήνυμαΝα κάνω μια ερώτηση. Όταν είχα βάλει την ελληνική την ρομ στο Μi5 το ηχείο του κινητού ήτανε πιο δυνατό. Τώρα που ξανά έβαλα official πάλι χαμηλό. Γιατί; Υπάρχει καμία ρύθμιση ή κάτι άλλο;
-
ΜήνυμαΝα ρωτησω λιγο. Αμα κανω install developer rom απο stable που ειμαι τωρα πρεπει να κανω factory reset πριν την εγκατασταση ή το MiFlash κανει ολη την δουλεια;
-
Μήνυμαέκανες όλα τα βήματα σωστά; Έκανες wipe από το twrp πριν κάνεις εγκατάσταση την ρομ;
-
Μήνυμα@lallasgr Ωραία. Ευχαριστώ και πάλι!!
-
Μήνυμα@lallasgr Κατάλαβα ευχαριστώ. Πρέπει να κάνω factory reset πριν να βάλω μια official rom ή κάνω κατευθείαν flash με το MiFlash; Και το twrp πρέπει να το κάνω κάπως uninstall πριν βάλω official;
-
ΜήνυμαΠολύ καλός οδηγός. Δεν μου πήρε πάνω από 10 λεπτά να κάνω εγκατάσταση την ρομ. Είσαι ΘΕΟΣ!! Ευχαριστώ πολύ. =============== Δεκ 14th 2016, 9:34pm =============== @lallasgr Άμα θέλω να βάλω κινεζική ή global rom απο την ελληνική που έχω τώρα ακολουθώ την ίδια διαδικασία; Δηλαδή wipe απο το twrp και μετά εγκατάσταση το zip;
-
@demakhs Ευχαριστώ πολύ για όλα. Έκανα εγκατάσταση την ρομ και όλα μια χαρά.
-
Γεια σου @demakhs. Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση σου. Θα κοιτάξω τον οδηγό και θα προχωρήσω στην εγκατάσταση της rom. Εγώ έχω τώρα την κινεζική stable 8.1.3.0 μπορώ να κάνω και την developer και την stable ελληνική install από αυτήν; Ποια από τις 2 είναι καλύτερη να κάνω install;