Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 68.
-
Λοιπον εχω κλειδωμενο bootloader εκανα αιτηση και μου ηρθε το εξης μυνημα: you have been granted the permission to unlock you device( mi acoount.....) download mi unlock tool at en . Miui.com./unlock/. το κινητο μου mi 5 φοραει την έκδοση MIUI CLOBAL 7.2.8.0.0(MAACNDB)I Stable, και εχει μισα ελληνικα και Αγγλικα. εχω εγκαταστησει την αγγλικη σουιτα στο pc . alla δεν εντοπιζει την συσκευη . εβαλα σε μια φαση την κινεζικη σουιτα , και νομιζω την εντοπιζει απλα δεν καταλαβαινω τιποτα , και την εβγα…
-
τι ειναι το nikel? η συσκεθθη μου ειναι mi 5 . Είχα κανε έλεγψο για τον boot loader πριν κανω αιτηση και ηταν κλειδωμενος! εχω κατεβασει τους ta mi suite αγγλικο kai tous drivers , οταν συνδεομαι μεσω recovery mode , δυο φορές το κινητο επανηλθε σε κανονικη λειτουργία! επίσης δεν ξέρω ποια εναι η usb θύρα 2 στο pc μου πως το βλέπω αυτό? οταν συνδεω το κινητο σε λειτουργία fastboot με το pc , sto device manager το βλέπει σαν :android phone-android bootloader inerface. κανω την διαδρομη με τους dr…
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
Μήνυμακαλησπερα και Χρονια Πολλα , πως καταλαβαινουμε αν μια usb θυρα ειναι 2 η 3? επίσης οταν βαζω το κινητο σε recovery mode και τον συνδεω στον υπολογιστή μετα από λιγο ξαναανοιγει γιατί το κανει αυτό?
-
Ξαναψηφησα kaxri1
-
Καλημερα και καλη Χρονια με υγεια και χαρα! Λοιπον εχω κλειδωμενο bootloader εκανα αιτηση και μου ηρθε το εξης μυνημα: you have been granted the permission to unlock you device( mi acoount.....) download mi unlock tool at en . Miui.com./unlock/. το κινητο μου mi 5 φοραει την έκδοση MIUI CLOBAL 7.2.8.0.0(MAACNDB)I Stable, και εχει μισα ελληνικα και Αγγλικα. εχω εγκαταστησει την αγγλικη σουιτα στο pc . alla δεν εντοπιζει την συσκευη . εβαλα σε μια φαση την κινεζικη σουιτα , και νομιζω την εντοπιζε…
-
Ψηφισα και εγω kaxri1
-
Παράθεση από Kaxri1: “λοιπον εγω εχω κλειδωμενο bootloader , εχω κανει αιτηση και περιμενω . το κινητο μου mi 5 φοραει την έκδοση MIUI CLOBAL 7.2.8.0.0(MAACNDB)I Stable, και εχει μισα ελληνικα και Αγγλικα. εχω εγκαταστησει την αγγλικη σουιτα στο pc . alla δεν εντοπιζει την συσκευη . εβαλα σε μια φαση την κινεζικη σουιτα , και νομιζω την εντοπιζει απλα δεν καταλαβαινω τιποτα , και την εβγαλα. εχω καταβασει την miui_MI5_6.12.29_0b14ca9d43_7.0 στο pc μου στις ληψεις . Επειδη εχω κατα μπερδευτει , τ…
-
λοιπον εγω εχω κλειδωμενο bootloader , εχω κανει αιτηση και περιμενω . το κινητο μου mi 5 φοραει την έκδοση MIUI CLOBAL 7.2.8.0.0(MAACNDB)I Stable, και εχει μισα ελληνικα και Αγγλικα. εχω εγκαταστησει την αγγλικη σουιτα στο pc . alla δεν εντοπιζει την συσκευη . εβαλα σε μια φαση την κινεζικη σουιτα , και νομιζω την εντοπιζει απλα δεν καταλαβαινω τιποτα , και την εβγαλα. εχω καταβασει την miui_MI5_6.12.29_0b14ca9d43_7.0 στο pc μου στις ληψεις . Επειδη εχω κατα μπερδευτει , τι κανω δεδομενου οτι η…
-
Παράθεση από demakhs: “Πηγαινε στην τρίτη περίπτωση εδώ Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom με το Mi PC Suite για όλα τα Xiaomi (ακόμα και με κλειδωμένο Bootloader) κ δες τι γίνεται κ με τους drivers εδώ : REDMI PRO 3/32 HELIO X20 [SOLVED] Έχεις unofficial ή official rom , δεν σ έχω παρακολουθήσει... Τακη, ασχολησου με την απογραφή απερίσπαστος εσυ αγόρι μου... ” demakis ΕΧΩ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ το Μιpc suite , alla ακομα και με τον οδηγο που ακολουθησα αυτο δεν εντοπιζει τη συσκευή μου εχω το MI5 me MIUI …
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
ΜήνυμαΕυχαριστω πολυ εκανα την αιτηση και περιμενω
-
ΜήνυμαΠαιδια ενα λογο στα αγγλικα γαι την αιτηση ξεκλειδωματος γρηγορα δρν ξερω καλα αγγλικα ευχαριστω! Αγορασα το Μι 5 εχτες μου ηρθε και φοραει ανεπισημη εκδοση 7 Που εχει και ελληνικα