Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-68 από 68.
-
παιδια επανερχομαι κατεβασα το mi pc suite και miflash το πρωτο μου λεει οτι πρεπει νακανω flash τη συσκευή , που στηναρχη δεν εβλεπε με σκοπο να κανω update, to mi flash den ξερω τι κανει και δεν καταλαβα, βασικα οσον αφορα το αρχικο μου ερωτημα ο υπολογιστης δεν εντοπιζει την συσκευη για να δουμε αν το bootloader ειναι ξεκλιδωμενο η οχι. βασικα αν συνεχισω ετσι , να ειμαι στο πρωτο βημα συνεχωσ θα το αφησω ετσι , ΑΝ ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΣΕ ΠΕΝΤΕ ΛΕ…
-
Παιδια ξεκινησα ναδω για την συσκευη μου αν εχω bootloader κλειδωμενο η οχι . Εκανα τα βηματα που μου λεει στο οδηγο . Κατεβασα το adp. Zip, εκανα αυτο με το λαγουδακι , ετρεξα τοcmd ως διαχειριστης, συνδεσα με το καλωδιο pc kai τηλεφωνο, πατησα την εντολη τηνπρωτη , και μετα την εντολη fastboot devices, τιποτα δεν εβγαλε, το εχω κανει πεντε εξι φορες σε δυο διαφορετικα λαπτοπ , τι λαθος κανω τι δεν κανω σωστα ?αν παω στη παρακατω εντολη fasboot oem device -info μου βγαζει waiting for device
-
Na κανω μια ερωτηση αν το αφησω ετσι τι χανω , και τι κερδιζω αν το κανω με επισημη rom ,διοτι απο οτι εμαθα απο αλλους κατοχους xiaomi, για ερθουν τα xiaomi στην ελλαδα με την ελληνικη γλωσσα δεν μπορουν να ερθουν με την επισημη εκδοση και να εχουν ελληνικα , οποτε οι dealers φτιαχνουν μια ανεπισημη εκδοση ωστε να τα προωθησουν στην ευρωπαικη αγορα και σε αλλες αγορες! Θελω την γνωμη σας σαν νεοσσος!Ευχαριστω εκ των προτερων για την απαντηση!
-
Παιδια μολις πηρα στα χερια μου το: XiaoMi Mi5 International Edition 4G Smartphone Μετα την επιλογη των ελληνικων αφου το ανοιξα , μου ζητησε να επιλεξω location αλλα δεν εχει την ελλαδα μεταξυ καποιων λιγων χωρων που εχει , επισης κατα την φορτιση ανεβαζει εντονη θερμοκρασια καμια γνωμη? Και Αγγλικα να βαλω παλι δεν βγαζει την Ελλαδα σαν τοποθεσια