Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 124.
-
Καλησπέρα σε όλους. Τον τελευταίο καιρό παρατήρησα γύρω γύρω στο touch panel (εκεί που τελειώνει το διαφανές και αρχίζει το μαύρο) κάτι αχνά διαστήματα (δεν φαίνεται όλο από άκρη σε άκρη μαύρο), όπως μπορείτε να διακρίνεται στη φωτό. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/62534/ Παράλληλα στο TWRP έπιανε με πολύ μεγάλη προσπάθεια, την εντολή επιβεβαίωσης με το βέλος που πρέπει να το σύρεις δεξιά. Από χθές δεν λειτουργεί το κουμπί "πίσω", και ο αριθμός 7 στο πληκτρολόγιο, που όμως είναι ένας …
-
Τελικά από τα λίγα που έχω διαβάσει αν δεν εγκαταστήσεις εφαρμογή, έγκειται καθαρά στην συσκευή και γίνεται από ότι λέει κάποιος "My phone is Xiaomi Redmi Note 5 AI. Screenshot below."
-
Παράθεση από lallasgr: “Και με λίγο παραπάνω ψάξιμο μπορεί οποιοδήποτε Android να γίνει Hotspot!! How-do-I-create-a-WiFi-hotspot-from-a-mobile-already-connected-to-WiFi ” Ευχαριστώ φίλε μου, αυτό διάβαζα και εγώ
-
Παράθεση από giannisatsi: “Οπότε μπορείς να του πεις το ποσο μπροστά είναι τα xiaomi που έχουν προβλέψει και έχουν σαρωτή qr ” Σωστός
-
Παράθεση από amavroudis: “Πες του ότι με τη διαφορά που πλήρωσε για το δικο του σε σχέση με το xiaomi εσυ αγόρασες αυτοκίνητο... ” Αυτό ξαναπέστο!! Παράθεση από giannisatsi: “Αν το θες για να δώσεις ίντερνετ χωρίς να ξέρουν τον κωδικό σου απλά μπορείς να το μοιράσεις με χρήση qr code ” Ισχύει, απλώς οι περισσότεροι στην παρέα δεν είχαν εφαρμογή για qr code. Πάντως ήθελα να βρώ τουλάχιστον μια εξήγηση, γιατί μου έκανε χοντρή πλάκα στην παρέα
-
Δεν είχε κάποια εφαρμογή σίγουρα. Η συγκεκριμένη λειτουργία είναι απαραίτητη, όταν αυτός που έχει το wifi δεν θέλει να μοιραστεί τον κωδικό του με την υπόλοιπη παρέα. Πάντως είναι άξιο περαιτέρω έρευνας πως samsung να μπορεί και xiaomi όχι. Περιττό να σας πω τι δούλεμα έχω φάει από τον ιδιοκτήτη και υπέρμαχο του samsung.
-
Προχθές σε μια παρέα Samsung κινητό (δεν ρώτησα μοντέλο) το έκανε αυτό. Δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα στο Mido ή κάνω λάθος;
-
Παράθεση από billphone: “Έκανες επανεκκίνηση και δεν έχεις tethering; Εγώ νομίζω ότι είσαι εντάξει ” Τελικά έχω hotspot. Αλλά μόνο για τα data. Όταν προσπαθώ να μοιραστώ το wifi το hotspot απενεργοποιείται. Είναι φυσιολογικό αυτό;
-
Μήπως έχει καμιά ιδέα κανείς γιατί δεν πετυχαίνει το τελευταίο βήμα, σε Mido με Aroma Miui 9 8.4.19 beta;
-
Καλησπέρα και συγχωρέστε με αν έπρεπε να γραφεί κάπου αλλού το ερώτημα μου ή έχει απαντηθεί κάπου αλλού. Το πρόβλημα μου είναι όταν έχω ενεργοποιημένο το wifi και προσπαθήσω να ενεργοποιήσω και το σημείο πρόσβασης τότε το wifi απενεργοποιείται αυτόματα. Το ίδιο συμβαίνει και αντίστροφα. Ενεργοποιημένα τα δεδομένα και το σημείο πρόσβασης δουλεύουν όμως ρολόι. Τι φταίει;
-
Καλή επιτυχία, ας κερδίσει ο ποιο τυχερός
-
Σε mido αν και κόλλησε για αρκετή ώρα στο "installing mui" στο 60%, τελικά όλα φαίνονται καλά.
-
+4 ψήφους με όνομα χρήστη 1653846465
-
Winbank Wallet app
ΜήνυμαΠαράθεση από pmike26: “Λειτουργεί αδερφέ κανονικά... Απλά ελπίζω να έχεις κατεβάσει την καινούργια εφαρμογή την κίτρινη (ακόμα και το fingerprint δουλεύει άψογα) και όχι την μπλε.... Την οποία και την κατεργησε η τράπεζα Πειραιώς.. Από αρχές Σεπτεμβρίου.. ” Αν κατάλαβα καλά αναφέρεσαι στην εφαρμογή της τράπεζας winbank mobile, και όχι στην εφαρμογή ανέπαφων συναλλαγών winbank wallet. Η πρώτη λειτουργεί και σε μένα άψογα, εγώ αναφέρομαι στην δεύτερη. Μιας και το mido δεν έχει NFC, και πρέπει να ε…
-
Winbank Wallet app
ΜήνυμαΥπάρχει τρόπος να λειτουργήσει σε Mido;
-
Πέρασα την 7.9.21, δεν θυμάμαι αν έγραφε το fixed δίπλα. Μπορώ να το δω από κάπου αν είναι η fixed;
-
Σε Mido η αριθμομηχανή συνεχώς κρασάρει, και βγάζει αναφορά σφάλματος. Έχει συμβεί σε άλλους;
-
Καλησπέρα παιδιά και συγχαρητήρια για την έξοχη δουλειά σας!! Προσπαθώ να εξοικειωθώ με το καινούργιο περιβάλλον και δεν μπορώ να καταλάβω, τι είναι πάνω αριστερά στην οθόνη το πολύχρωμο σήμα G της google. Πατώντας το, πάει να ανοίξει κάτι αλλά κλείνει αμέσως. Τι ακριβώς είναι αυτό; και γιατί δεν ανοίγει;
-
Τελικά παιδιά για το πρόβλημα του μηνυματος της Αναμονης για Wifi σε καθε προσπαθεια download ειτε ενημερωσης ειτε καινουριας εφαρμογης στο playstore ποια λύση υπάρχει; Υπάρχει κανένας οδηγός;