Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 124.
-
Παράθεση από manolis_max: “Ελπίζω να βρεθεί η λύση και να αποκτήσεις το κινητό σύντομα. ” Τελείωσε αυτή η ιστορία από την Παρασκευή έχω στα χέρια μου από άλλο πωλητή ένα Mido. Παράθεση από manolis_max: “Το καταλαβαίνω γι αυτό σκοπεύω να ρωτήσω τι πάει να πει limited stock και να μη προκαλέσω την τύχη μου ” Πάντως από την μικρή εμπειρία που έχω, υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα στο προαναφερόμενο και σε άλλα μαγαζιά να γράφουν ακόμη και stock για ένα προϊόν, να πάς να πληρώσεις, και μετά από 4-5 μέ…
-
Παράθεση από manolis_max: “Παίζει καθόλου ρόλο ο τύπος της αποστολής; Βλέπω ότι έχει και την επιλογή "Insured Economy Express Shipping" ή είναι άσχετο; ” Σωστή η παρατήρηση σου φίλε μου φυσικά και παίζει, όμως το αν εγώ δεν την επέλεξα δεν μειώνει την συνευθύνη του πωλητή για την αποστολή του προϊόντος. Θα μπορούσαν τουλάχιστον να βοηθούσαν στην αναζήτηση του πακέτου (αυτός είναι ο πελάτης που πληρώνει την DPD) και το τι έγινε και γιατί. Ε αυτό το αυτονόητο ενώ το πρότειναν και θα μου απαντούσαν…
-
Παράθεση από demakhs: “1-2 κανόνες, ταλαιπωρήθηκαν γιατί δεν τους απαντούσαν στα email και άργησαν, απλά, να παραλάβουν.... ” Στην δικιά μου περίπτωση "κανόνα" ταλαιπωρήθηκα αφάνταστα γιατί απλά δεν παρέλαβα ποτέ. Σχεδόν 1 μήνα ήταν σταματημένο το πακέτο στην Ολλανδία και τελικά γύρισε πίσω Αγγλία και αυτοί άφαντοι στα email. Ούτε μετά από despute στο paypal μάσησαν να ενδιαφερθούν λίγο. Είναι να μην σου κάτσει...
-
- Την επωνυμία της επιχείρησης: SUNSKY Whole sale from China - Την Διεύθυνσή της (URL): sunsky-online - Tι ακριβώς αγοράσατε: Xiaomi Redmi Note 4X - Την ημερομηνία αγοράς: 21/02/2017 - Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10): 10 - Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 25 μέρες (17/03/2017) - Σας προτίμησαν στο τελωνείο: Όχι. Το πακέτο είχε πάνω δ/νση επιστροφής Ολλανδία. Δεν ξέρω αν σημαίνει κάτι αυτό, δεν αναφέρει κάπου για τριγωνική. - Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά τη…
-
Παράθεση από geoanto555: “Δοκιμή το νέο μου TWRP....για αρχή. ” XTRV-7.3.16 σε Redmi Note 4X Mido, επιτυχείς αποτέλεσμα !!! Οφείλω να ευχαριστήσω δημόσια το φίλο geoanto555 για το χρόνο του και την καταλυτική βοήθεια του (όχι ότι εγώ έκανα και πολλά πράγματα ). Υ.Γ. geoanto555 δεν ήξερα ότι ήμουνα από τις πρώτες παρθένες.... Όποιος φίλος θέλει screenshots από τη διαδικασία τις έχω ακόμη pm me
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από gassious: “Από εκεί και πέρα με ποιον οδηγό συνεχίζω για την ελληνική δεν καταλαβαίνω. ” Πότε πρόλαβες ρε θηρίο;Σε έχασα.. Κάνεις έλεγχο bootloader να δεις αν κλείδωσε... Ετοίμασε και teamviewer να μπω να σε βοηθήσω, να μου δώσεις και κάτι screenshot. ” forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/32525/ Δεν νομίζω να κλείδωσε έτσι;
-
Παράθεση από geoanto555: “Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon) - Διάφοροι Οδηγοί - Xiaomi-Miui.gr Αυτό εννοώ.. ” Αυτό τον οδηγό τον ακολούθησα από την αρχή μέχρι το τέλος με το miflash 2015.10.28 (δεν έχει επιλογή flash all ή clean all) και πέρασα την Official Glob Dev. Από εκεί και πέρα με ποιον οδηγό συνεχίζω για την ελληνική δεν καταλαβαίνω. Ευχαριστώ για την υπομονή
-
Παράθεση από geoanto555: “Από την αρχή θα το κάνεις βήμα βήμα.. Αν θες βέβαια μπορείς να βάλεις το κινητό σε fastboot mode με vol - & power και να συνεχίσεις μετά το σημείο adb reboot bootloader. ” Για να μην κάνω κάποιο λάθος μιλάς για τον οδηγό "Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi" ε;; Ρωτάω να μην κάνω καμιά λαλακία. Δεν χρειάζεται έγκριση από xiaomi; Ρε παιδιά δεν καταλαβαίνω πως θα το κλειδώσω και μετά θα το ξεκλειδώσω με official τρόπο;
-
Παράθεση από geoanto555: “Στο miflash θα επιλέξεις το flash all η clean all.. Το έχει στον οδηγό. ” Τελικά είχα άλλο miflash. Αν μπορεί κάποιος να μου πει σε ποιο σημείο του οδηγού πρέπει να συνεχίσω;
-
Παράθεση από geoanto555: “clean all σκέτο. Αν δεν κλειδωσει...ακόμη καλυτερα. ” ;;;;; Αν είναι κάποια οδηγία-συμβουλή, συγνώμη αλλά δεν κατάλαβα τίποτα
-
Παράθεση από makis1024: “Flash με mi flash την ίδια official, clean all and lock. Εεε; Γιώργο; Λόγω Android 7, περίμενε οδηγίες από @geoanto555 . ” Παιδιά ευχαριστώ δεν κουνιέμαι αν δεν διασταυρωθεί τι πρέπει να κάνω
-
Παράθεση από makis1024: “@demakhs ξεκλείδωτος είναι. Πρέπει να τον κλειδώσει πρώτα και να τον ξεκλειδώσει ο ίδιος. Ακόμα δεν ήπιες καφέ;;; ” Ισχύει; και αν ναι πως;
-
Παράθεση από demakhs: “Πρέπει να προσπαθήσεις να ξεκλειδώσεις τον bootloader, αφού ακολουθησεις λίγο αυτά που γράφω στο link της υπογραφής μου για το ξεκλείδωμα του bootloader. Αφού ξεκλειδώσεις τον bootloader, θα περάσεις twrp (custom recovery) και μετά από εκεί, περνάς την Ελληνική. Ευκολάκι!! ” Και εγώ νόμιζα ότι το είχα ξεκλειδώσει Στην εικόνα που παράθεσα τι είναι το device ulnlocked --- True και τα υπόλοιπα; Δεν είναι ξεκλείδωτο πρέπει να περιμένω την Χιαομι να μου απαντήσει; Εγκυκλοπαιδικ…
-
Καλησπέρα εγκατέστησα με τη βοήθεια του οδηγού την διαθέσιμη Global Dev σε Redmi Note 4x και μου εμφανίζει αυτά forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/32519/ forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/32520/ Τι κάνω από δω και πέρα; Σε ποιο βήμα για την XTRV πρέπει να πάω; Μου βγάζει και μια αναβάθμιση να την κάνω;
-
Ευχαριστώ παιδιά για την άμμεση βοήθεια σας =============== Μαρ 18th 2017, 1:42pm =============== Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από gassious: “Λες να έχω πρόβλημα; ” Αν υπάρχει μια περίπτωση να την πατήσεις, καλύτερα μην το ρισκάρεις...Βάλε καλύτερα μια official για αρχή να έρθει στα ίσια του.. ” Θα πάω στα σίγουρα όπως με συμβουλεύεις, θέλει ξανά αίτηση; Ποιος οδηγός ταιριάζει στην περίπτωση μου γιατί έχω μπερδευτεί και δεν τον βρίσκω
-
Παράθεση από derveni: “@gassious Ναι είναι ξεκλείδωτο βουρ για την Ελληνική rom ” Παίζει ρόλο το edit που έκανα τελευταία πρόταση; Πώς γίνεται να είναι ξεκλείδωτο έχεις καμιά ιδέα; =============== Μαρ 18th 2017, 12:56pm =============== Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από gassious: “2. Ήρθε ξεκλείδωτο και σφραγισμένο; πως γίνεται; ” Σφραγισμένο δεν το λες.... με unofficial.Καλά είναι να περάσεις μια official rom για να ξεκλειδώσεις επίσημα. Κάνε ξανα αίτηση, στην έκοψαν. ” Λες να έχω πρόβλημα;
-
Το παρέλαβα χθες σφραγισμένο forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/32507/ προσπάθησα κατά λάθος να το ξεκλειδώσω μέσω του MiAcount και πήρα αυτό το μήνυμα forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/32508/ Σύμφωνα με τις οδηγίες έτρεξα το adb και μου έβγαλε αυτό forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/32509/ Μπορεί να μου πει κανείς 1. το ξεκλείδωσα εγώ κατά λάθος; 2. Ήρθε ξεκλείδωτο και σφραγισμένο; πως γίνεται; 3. Μπορώ να προχωρήσω στις υπόλοιπες οδηγίες για πέρασμα XTRV-7.3.16 ROM; Όπ…
-
Καλή Τύχη σε όλους!!!