Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 26.
-
πρόβλημα redmi 4 fake rom
Μήνυμαποια rom να περασω σε redmi 4 ?
-
rom για redmi 4
Μήνυμαποια ειναι η τελαυταια rom για redmi 4 ; απο που κατεβαζω
-
Μήνυμαδεν είμαι κ πολυ σχετικός αλλα έγινε λόγο ευκολίας παντός αναβαθμίσεις παίρνει κανονικά τώρα εχει παρει android 7 me miui 9
-
Μήνυμαεπειδή κ το δικό μου mi5s ειχε fake κ περασαα official απο πανω κ εκατσε μια χαρα ουτε τα ποργραμματα δεν ειχα χάσει, λεω μήπως γίνετε το ίδιο
-
Μήνυμαεπειδή το κινητό είναι απο ενα φίλο μου κ δεν είναι δικό μου ,(δεν το έχω αυτη τη στιγμή ) υπάρχει καμιά official rom που να μπορείς να περάσεις απο το updater του κινητου , η θελει οπωσδήποτε ξεκλείδωμα
-
Μήνυμακ μετά ποια rom κατεβάζω κ πως την περνάω ?
-
Μήνυμακαλησπέρα το κινητό φοράει αυτήν την rom απ ότι ξέρω είναι fake , υπάρχει οfficial global να περάσω κατά προτίμηση μέσω updater το κινητό δεν είναι root αλλιώς ποιά rom μπορώ να βάλω να παίρνει αναβαθμίσεις ??
-
Παράθεση από Makis Mks: “Το δοκίμασα αλλά και πάλι τίποτα... =============== Απρ 2nd 2017, 2:43pm =============== Μολις δούλεψε... Ευχαριστ ” απο 8.0.1.0 stable global αμα κάνω αναβάθμηση θα χαθουν δεδομένα κ προγράμματα η τα κρατάει ??
-
καλησπέρα κ απο εμένα ,εχω gateway που δουλεύει αψογα με την εφαρμογή mi home κ locale mainland china παραγγειλα κ μια yi camera η οποία είναι international version κ δουλεύει με την εφαρμογή yi home κ μονο locale north america. υπάρχει τροπος να προσθεσω την καμερά στην εφαρμογή mi, γιατι όσο κ να προσπάθησα δεν μπόρεσα για να δημιουργήσω σενάρια (π.χ αμα πιάνει κίνηση η κάμερα να χτυπάει ο συναγερμός ) η δεν υπάρχει περίπτωση;
-
Πρόβλημα με Mi mail
Μήνυμα- Στο mail πρόγραμμα της συσκευής μου Mi 5s δεν μπορώ να πάρω mail αν δεν ανοίξω το πρόγραμμα κ δεν κάνω refresh δεν περνει κανένα mail ενώ έχω βάλει το push notification, τι άλλο πρέπει να κάνω για να λαμβάνω τα mail κατευθειαν[spoiler][/spoiler]