Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-26 από 26.

• K μετά άμα αλλάξω στα ελληνικά θα γυρίσουν κ όλες οι εφαρμογές στα ελληνικά;

• καλησπέρα .έκανα αναβάθμιση το mi5s σε MIUI Global Stable ROM V8.0.3.0.MAGMIDI η οποία δεν έχει ελληνικά (δεν με πειράζει) άλλα κ το market είναι στα αγγλικά κ ότι εφαρμογή κατεβάζω από εκεί είναι στα αγγλικά από προεπιλογή κ δεν μπορώ να αλλάξω (π.χ ο chrome) μπορώ να το αλλάξω κάπως το play στα ελληνικά .to locate που έχει κάπου στις επιλογές είναι Ελλάδα. μπορώ να προσθέσω κ τα ελληνικά σαν γλώσσα στη rom η δεν γίνετε? έχει σκοπό η xiaomi να την πρόσθεση σε μελλοντική αναβάθμιση η όχι ;

• προβλημα με xiaomi mi5s

tmgiorgio24 - - Mi-5S (Capricorn)

Μήνυμα

Δεν ζήτησα κάποια συγκεκριμένη Rom αλλά φανταστικά αφού υποστηρίζει πλέον ελληνικά official η Xiaomi δεν υπάρχει λόγος να βάλουν δικιά τους Rom , αλλά μάλλον έκανα λάθος. Τώρα για να περαστεί άλλη Rom θέλει root κ παν όλες οι εφαρμογές ξανά από την αρχή; Επίσης έχω κ το Otetv go που άμα κάνω root την συσκευή δεν θα δουλεύει έτσι δεν ειναι Κατά τα άλλα πολύ καλή η συσκευή .

Μήνυμα

Τελικά δεν ήταν στο autostart η εφαρμογή. Τώρα το άλλαξα κ δείχνει να δουλεύει κανονικά . Η Rom που έχει δηλαδή δεν θα περνει αναβαθμίσεις;

Μήνυμα

το κινητο δεν ειναι root κ λεει global stable σιγουρα unofficial ; απο vickmall αγοραστηκε αλλα δεν τους ζητησα να το πειραξουν τωρα τι πρεπει να κανω;

Μήνυμα

καλησπέρα , είμαι κάτοχος ενος xiaomi mi5s το πρόβλημα με το viber είναι ότι δεν μου έρχεται κανένα μήνυμα εκτός κ αν ανοίξω την εφαρμογή, ενώ νομίζω ότι έχω κάνει όλες τις ρυθμίσεις, ξέρει κάνεις τι φταίει; επισεις οταν επιλεγω στις ρυθμήσεις τις καρτα sim internet 3g αντι για LTE ΤΟ internet δεν δουλευει ο παροχός μου είναι η cosmote