Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 27.
-
Καλορίζικο στο νικητή.
-
Καλή επιτυχία σε όλους
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από mitsoxrist: “Συγνωμη αλλα τι σοι διαγωνισμος ειναι αυτος; Εγω δυο μερες τωρα οποτε παω βλεπω ελευθερο το like και το ξαναπαταω και το ξαναπαιρνει αρα μπορει ο καθενας αν καθεται απο πανω να βαλει 1000 ψηφους ειναι φερεγγυο αυτο;” 19.00 ωρα Ελλάδας αλλάζει η ημερομηνία στην Κίνα. Ετσι μπορείς να ξανα ψηφίσεις Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από bnastoul: “Παράθεση από Thermaikos: “Εχω φτασει τα 64 likes api.en.miui.com/hd/en/award2017/mine?userId=2227994948 Οποιος θελει ενα like παρακαλω :))” Και τώρα 77 Στάλθηκε από το MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Γμτ τωρα το είδα. Αυριο πάλι. Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
έριξα την ψήφο μου ως NeiLatoRaS. Καλή μας επιτυχία.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από ipankas: “Δείτε πόσες φορές σκανάρανε ενα πακέτο στη Θεσσαλονίκη” Φίλε μου ξέχασα να σου πω!!!! Το πακέτο σου έφτασε Θεσσαλονίκη. Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Δεν παρουσίασε κάποιο κόλλημα σε Redmi Note 4x Nikel. Απλά δεν εχει βρεί ποιο καινούρια Rom απο αυτή που εχω. 8.2.1.0 Global Στο επανιδείν. Το βασικό είναι οτι πήρα μια γεύση πως γίνετε οποτε θα είναι ποιο εύκολα την επόμενη φορά. Άντε καλημέρες.
-
Μπράβο για τον οδηγό ειναι πολύ λεπτομερείς. Απο το μεσημέρι που είδα το topic και λιγο πριν το διαβάσω όλο με ειχε πάρει η χαρά απο τα σκέλια εως ότου διαβάσω την προτελευταία σειρά. Ήθελα να το κάνω σε redmi note 4x. Γρρρρρρρρρρρρρρρ
-
Παράθεση από giwrgosalim: “@ParisAthens Ευχαριστω για την διευκρίνιση μεγαλε!! @venioni Ρε φιλε ξεκολλα λιγο τη ζωη σου και προσπαθησε να ακουσεις οταν σου λενε κατι! Καθε ταχυδρομειο που εχει παραρτημα στην Κινα μπορει να χρησιμοποιηθει για την αποστολη ενος δεματος απο την Κινα! Το συγκεκριμενο πακετο εχει αποσταλεί με τη χρηση του CNPost(Κινεζικο ταχυδρομειο), θα μπορουσε καλλιστα να αποσταλει με Ολλανδικο(NLpost), Αυστριακο, Γερμανικο, Σιγκαπουριανο ή οτιδηποτε αλλο εχει παραρτημα στην Κινα.…
-
Παράθεση από psybill: “@NeiLatoR@S το Priority Direct Mail του BangGood που αναφέρεις εσύ, είναι το ίδιο με το Expedited Shipping του GearBest? στο GearBest βέβαια έχει πολλές επιλογές από 10 μέχρι 35€ κυρίως με DHL. Που το στηρίζεις ότι έτσι αποφεύγεις το τελωνείο? ” Ρωτάω για να δω αν ισχύει κάτι τέτοιο. Διάβασα μέσα στο site οτι με τριγωνισμό αποφεύγεις το τελωνείο. άλλα έχω μπερδευτεί. Καποιος που ξέρει καλά το τι παίζει ας μου πει να καταλαβω.
-
παρέλαβε κανένας κινητό από κίνα και να πληρώσει τελωνείο;;; πόσο περίπου είναι το πόσο γνωρίζει κανένας;;; παράγγειλα απο aliexpress το νεο redmi note 4x με ρίσκο απο οτι διάβασα στα μηνύματα σας γιατί μπορεί να φάω τελωνείο. Υπάρχει κανένας τρόπος αποφυγής του εξτρά φόρου;; Κάποιος φίλος παρέλαβε ενα κινητό απο κινα πριν 15 ήμερες όλα καλά χωρίς τελωνείο. και μου είπε επίσης οτι υπάρχει επιλογή στο aliexpress για refound οταν το τελωνείο είναι πολύ ακριβό. Ισχύει;;;
-
Antivirus για Android
ΜήνυμαΔεν δοκίμασα κατι τέτοιο ακόμα. Σε πρώτη φάση παιδευτικά με το να τα κανω root και να τα σβήσει κάποιο antivirus ή antimalware. Αλλα δεν έβγαλα ακρη. Για το meizu δεν το φοβάμαι και εγώ γιατί όπως είπες υπάρχουν rom. Ρώτησα μήπως υπάρχει κάποιος απλός τρόπος, γιατι ο κλώνος βλέπω να παει σκουπίδια.
-
Antivirus για Android
Μήνυμακαλησπέρα μου φέραν 2 κινητά σήμερα με ιο απο οτι φαίνεται. έχουν μια εφαρμογή μέσα εγκατεστημενη το |Hot app| μόλις συνδέσεις με το wifi κατεβάζει διάφορα παιχνίδια και εφαρμογές. δοκίμασα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων των συσκευών αλλα τίποτα. Έχει προσκολληθεί νομίζω πάνω στη rom. το ενα το κινητο ειναι meizu m2 mini και το αλλο κλώνος samsung s5. Καμια ιδέα η εμπειρία αν το εχει συναντήσει κάποιος;;;