Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 275.
-
Δεν έχω βάλει ποτέ... Μόνο supersu. Έριξα και την 28, φαίνεται να διορθώθηκε
-
Έβαλα την aroma 8.6.26 στο mi6, εκτός από lagαρισματα όταν scrollαρεις τη γραμμή κατάστασης με τις ειδοποιήσεις όλα φαίνονται οκ, ώσπου να τελειώσω τη ρύθμιση ήρθε κι η 8.6.28,την κατεβάζω να την περάσω κι αυτή. Good job
-
Όσο για την 8.6.14... Same shit different day... Ξαναξαναγυρναω στην 5.17 Κατα τα άλλα από χθες που τη δουλεύω δε συνάντησα κάποιο άλλο θέμα.
-
Γιατι δε τα παίρνεις απλά ένα copy σε υπολογιστή;
-
Τρίτη φορά μέσα σε ένα μήνα συμβαίνει αυτο, μπαίνοντας στο play store ξαφνικά βγάζει το μήνυμα της φωτογραφίας, έχει γίνει με 3 διαφορετικές εκδόσεις rom, τα κοινά τους είναι ότι ήταν όλες Aroma και rooted με super su. Δοκίμασα καθαρισμό cache και δεδομένων από όλες τις εφαρμογές της Google, δοκίμασα να βγάλω τους λογαριασμούς Google και αυτή τη φορά μου λέει ότι πρέπει να έχω δικαιώματα διαχειριστή (τις δύο προηγούμενες φορές καταργούσε τους λογαριασμούς αλλά δεν επέτρεπε να ξαναπροσθεσω, έβγαζ…
-
Sorry για την καθυστερηση, ναι διορθωθηκε και εκανα factory reset.
-
Ιδια μαζι μου εννοεις η ιδια με πριν? εγω εβαλα την 8.5.17 προς το παρον και ησυχασα, θα περιμενω την επομενη
-
Εν τω μεταξυ πλεον με το που μπαινω recovery freezαρει
-
Το εκανα, τα ιδια...
-
Τι να κανω, να ξανακανω φλας με format data? Ετσι το εκανα την πρωτη φορα, wipe την δευτερη...
-
Δε θυμάμαι να είχε τόση πολύ κατανάλωση... Είναι νορμάλ αυτό;
-
Super Su Εχω πάντα, μολις τωρα συνειδητοποιησα οτι κολλησε η φορτιση στο 85% , υποψιν οτι εχθες εκανα ξανα clean install
-
Δοκίμασε κάνεις την 8.5.24 σε Μi6; Χρειάστηκε να την φλασαρω και δεύτερη φορά γιατί παρουσίασε κάποιο πρόβλημα με τα Google Services (δεν συνδεόταν στο playstore με τίποτα, δεν μπορούσα να βάλω 2ο, 3ο gmail), επίσης μάλλον το σήμα του WiFi δεν είναι όσο δυνατό θα έπρεπε, το δοκίμασα σε συγκεκριμένο μαγαζί, σε συγκεκριμένο σημείο και με το ζόρι έπιανε μια γραμμή, έχανε το WiFi, κολλούσε κλπ. Και το 3ο και βασικότερο πρόβλημα, ή μπαταρια εξαντλείται εκπληκτικά γρήγορα σε σχέση με την προηγούμενη r…
-
8.5.17 δεν bootαρει σε Mi6
ΜήνυμαΤο προσεξα, ήταν ενεργά.
-
Παιζει να εχει θεματα η ρομ, κι εγω σε mi6 παρολο που δεν εβγαλε σφαλματα κατα τη διαρκεια της εγκαταστασης και ολοκληρωθηκε κανονικα δεν bootαρε ποτε, γύρνα στην προηγουμενη προς το παρον.
-
ΜήνυμαΜε την Aroma, οχι δεν εβγαλε τίποτα, η εγκατασταση ετρεξε απολυτως φυσιολογικα, το αφησα πανω απο 15-20 λεπτα και στις δυο δοκιμες.
-
ΜήνυμαΜολις δοκιμασα να περασω την 8.5.17 σε mi6, δοκιμασα και με encrypted και χωρις και δεν μπουταρε ποτε.
-
Περασα την ΑΡΩΜΑ (επιτέλους μετά απο καιρό ) στο Mi6 με το recovery 1 , ολα κομπλε.
-
Ερώτηση για 8.4.19
ΜήνυμαΦλασαρα το δικο σας για καλο και για κακο, ευχαριστω πολυ
-
Καλησπέρα, απο 8.4.13 χρειαζεται ολη αυτη η διαδικασια για να παμε στην 19?