Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 221-240 από 275.

• Ερώτηση για 8.4.19

Nick Freegman - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Καλησπέρα παίδες, οι οδηγίες για την 8.4.19 και την αλλαγή του recovery ισχύει για όσους πάνε από Android 7 σε 8 έτσι; Όσοι είχαμε 8 από πριν, κανονικά μόνο flash τη rom?

• Καλησπέρα, 2 προβληματα που εχω εντοπίσει εδω και 3-4 μέρες με την 8.4.13 ειναι 1. Οταν είναι ενεργοποιημένος ο συγχρονισμός των επαφών στο MiCloud δεν λειτουργει η εφαρμογή του τηλεφώνου, κλέινει και βγαζει στιγμιαία το μήνυμα για να στείλεις αναφορα σφάλματος. (Μολις απενεργοποιήσεις τον συγχρονισμο ΜΟΝΟ των επαφών, δουλευει κανονικά. 2. Φοβερά προβλήματα με το Bluetooth, στο κράνος της μηχανής δεν μπορώ να μιλήσω (ακούγεται ο κλασικος ήχος-παρασιτα σαν να ειμαι μεσα σε νερό) Και οταν ακουω μο…

• Προβλημα ξεκλειδωμα Mi6

Nick Freegman - - Mi-6 (Sagit)

Μήνυμα

Καλημερα παιδια, ήρθε η stable global με 8αρι, την εριξα, εβαλα και την dev έκανα το bond όλα καλα, πηρα permissions και περιμενω 72 ώρες για καποιο λόγο που δεν ξερω μιας και δεν εκανα καμια αποτυχημενη προσπαθεια ξεκλειδωματος πριν. Anyway το θεμα που εχω ειναι οτι δεν μπορω να ενεργοποιήσω το Ξεκλείδωμα OEΜ που απ'ότι θυμάμαι ειναι απαραίτητο για το ξεκλείδωμα, το ενεργοποιώ αλλα μολις βγαινω και ξαναμπαίνω στις ρυθμίσεις ειναι απενεργοποιημένο πάλι.

Μήνυμα

Ε γι αυτο θα περιμενω stable με oreo και τελος... ευχαριστω πολυ

Μήνυμα

Δεν εχω ιδέα τι ειναι αυτο το vpn, καπου το πετυχα κι αυτο εχθες αλλα δε καθισα να το διαβασω, θα παω με την κλασικη μέθοδο όπως εκανα και το δικο μου να μην εχω εκπλήξεις Ευχαριστω πάρα πολυ για τη βοηθεια.

Μήνυμα

To βρηκα πανω στο ψαξιμο αυτο εχθες φιλε αλλα με το που εντοπιζει το κινητο αναφερει με μηνυμα οτι στο παρελθον η συγκεκριμενη συσκευη εχει παρουσιασει προβληματα οποτε δεν ηθελα να το ρισκαρω. Για την stable oreo, που εχει αποσυρει η xiaomi λογω προβληματων που δε με ενδιαφερουν βεβαια γτ την θελω απλα για να περασω κατευθείαν την dev, ανεφερε ενας οτι το κινητο του δεν ανοιγε μετα την αναβαθμιση, ενας βέβαια, αλλα επίσης δε θελω να το ρισκάρω, μάλλον θα περιμένω να ξαναβγεί επισημα λίγο πιο στ…

Μήνυμα

Βγηκε βασικα... MIUI Global Stable V9.2.3.0.OCAMIEK ROM (Based on OREO) Released for Mi 6! - Xiaomi Mi 6 - Xiaomi MIUI Official Forum

Μήνυμα

Καλημέρα παιδια, φυσικα δεν εγινε ουτε με dev με nougat, το βλεπει σαν προγενεστερη, αυτο που ειπε ο Μακης. Ωστόσο έγινε κάτι πολυ περίεργο σημερα το πρωι που εκανα την αναβαθμιση σε 9.2.2, αμεσως μετα την εγκατασταση δοκιμασα παλι να ριξω την dev global 8.3.8 και η πλακα ειναι οτι διαβασε το πακετο βγαζοντας ενα μήνυμα οτι παω να βαλω προγενεστερη εκδοση και αν θελω να συνεχισω, το φοβηθηκα και δε το συνεχισα... την δευτερη φορα που το ξαναδοκιμασα, επειδη μου εκανε εντυπωση που τη "διαβασε", μ…

Μήνυμα

Αν κατεβάσω παλιότερη dev που ειχε android 7? νομιζω στην 8.2.1 αλλαξε... εχουν ανεβασμενη και την 8.1.25, δε θα παιξει;

Μήνυμα

Α δε το ειχα δει φίλε, σορρυ, οποτε αναμένουμε. Ευχαριστω πολυ.

Μήνυμα

Δεν την δεχεται παιδια... θα την ξανακατεβάσω μπας και δε κατέβηκε σωστά αν και δε νομιζω... Η πλάκα ειναι οτι την ίδια διαδικασία ακριβως την έχω κανει στο δικό μου Mi6 πριν μηνες και δεν ειχα θεμα, την περασε αμεσως την dev απο τον updater. Θα κατεβάσω και καμιά παλιότερη dev μπας και...

Μήνυμα

υπαρχει αναβαθμιση για την stable στην 9.2.2, παιζει να θελει πρωτα αναβαθμιση στην τελευταια stable για να παρει την dev? Κουλό μάλλον...

Μήνυμα

Η πλάκα είναι οτι δεν δεχεται καμια dev απο τον updater, "αδυναμία επαληθευσης ενημέρωσης"...

Μήνυμα

Καλησπέρα παιδια, εχω 2 προβληματα με το Mi6 ενος φίλου. Το πρώτο ειναι το 86006 error οταν παω να κανω bond τη συσκευη με τον λογαριασμο Mi, θυμαμαι οτι ειναι bug και πρεπει να περασω αλλη rom για να γινει το bond αλλα δεν θυμαμαι ποια, δοκιμασα την Global Dev αλλα δε την δεχεται, να δοκιμασω την China Dev? Και το δευτερο ειναι οταν παω να συνδεθω στον λογαριασμο απο το Mi Unlock και τσεκαρει για δικαιωματα, πεταει ενα μυνημα οτι η συσκευη δεν υποστηρίζεται, φανταζομαι οτι αυτο θα λυθεί οταν θα…

• 8.2.1 σε mi6 μπηκε αναγνωριση προσωπου και εφυγε το δαχτυλικο αποτυπωμα?

• Έβαλε κανεις την 8.1.25 σε mi6? Κανει boot μετα το λογοτυπο XTVR κλείνει η συσκευη. Δοκιμασα και απο την εφαρμογη της αναβαθμισης και flash απο twrp Εχω βαλει το TWRP που πρεπει, εκανα και wipe, τίποτα Μολις ξανα εβαλα την 8.1.18

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651

• Τωρα το παρατηρησα κι εγω... δεν εχω ιδέα... =============== Ιαν 18th 2018, 6:36pm =============== Παιδιά η περιστροφή οθόνης σας δουλεύει;

• Αυτο με τα εικονίδια το παρατηρησα κι εγω με χαρα, αλλα αυτο που θα ηθελα να γινεται ειναι να εχω ενα εικονιδιο ειδιποιησης ανα εφαρμογη. Π.χ. εχθες που κατεβαζα αβερτα εφαρμογες ειχε ενα εικονιδιο ανα εφαρμογη που κατεβαζα, οταν εκανα scroll down την μπάρα ειχε οπως λες μια ειδοποιηση, ουσιαστικα τα ειχε ομαδοποιημενα εγω θα το ηθελα αυτο και στα εικονιδια επανω στη μπαρα γτ γεμίζει και γίενται της πόπης. Το δεύτερο που αναφέρεις δεν ειμαι σιγουρος τι ειναι ακριβως και δεν εχω δει κατι σχετικο …

• Καλημέρα παιδιά, εχθες με το που ήρθε το mail εβαλα την νέα XTVR με Android 8 στο Mi6... Μέχρι στιγμής δεν εχω καποιο ιδιαίτερο πρόβλημα, bluetooth, wifi, camera κλπ δουλεύουν κανονικά. Ενα μόνο συμβάν είχα το οποίο μπορεί να ήταν και τυχαίο, σημερα το πρωι προσπαθουσα μάταια να ξεκλειδωσω τον κινητο με δαχτυλικό αποτύπωμα, αναγκάστηκα να τα διαγράψω και να τα ξανασετάρω και τα δύο δαχτυλικα που χρησιμοποιω και μέχρι στιγμής φαίνεται να είναι κομπλε, ίσως, ΙΣΩΣ να εχει γίνει λίγο πιο αργή ή ανακ…