Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 241-260 από 275.

• mail για Mi6?????

Nick Freegman - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Ναι παιδια μολις μου ηρθε το καινούριο... Εφαγα μια ήττα οταν δεν ανοιξε το link... ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΡΕ ΛΙΓΟ... φτανουμε τα 30 κάποιοι θα μείνουμε στον τόπο AXAXAXA

• mail για Mi6?????

Nick Freegman - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Ρε παιδιά γτ μου ήρθε mail για MI6 αλλα δεν ανοιγουν τα Links για τις rom??? Λάθος ήταν; Τσάμπα έπεσα απο την καρέκλα απο τη χαρά μου;;;

• ουυυυυυ... πότε την περιμενουμε περίπου;;;;

• Έτσι είναι ρυθμισμένο φίλε... Μήπως είναι για κάτι άλλο αυτό;

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651

• - Καλησπέρα παίδες, γίνεται ομαδοποίηση των ειδοποιήσεων στην γραμμή κατάστασης; - Δλδ όταν έχω 20 mail η 20 ειδοποιήσεις στο fb να μην υπάρχουν 20 εικονίδια του gmail η του fb αντίστοιχα, αλλά μία, υπάρχει κάτι τέτοιο στις ρυθμίσεις η κάποιος άλλος τρόπος για να γίνει; - Εχω την 7.12.7 aroma

• Καλησπέρα παιδιά, ειμαι στα προθυρα εγκεφαλικου, πηγα να κανω flash την τελευταια aroma 7.12.16 κλασικα οπως καθε φορα κι ειπα αυτη τη φορα να κανω κι ενα reset, μετα το wipe ομως μου δειχνει internal storage 0mb τι φαση; Aκομα δεν εχω δοκιμασει να κανω flash απο otg αλλα και να το κανω που θα την εγκαταστησει αφου δε βλεπει εσωτερικο χωρο; =============== Δεκ 15th 2017, 6:48pm =============== force alarm Εκανα format και επανηλθε.... στειλτε ενα ασθενοφόρο

• Το δοκίμασα διορθώθηκε και μετά από μια-δύο φορές χρήσης της εφαρμογής ξανάγινε, ίσως και μετά από εναλλαγή ανάμεσα σε συνεχή και χειροκίνητη εστίαση.

• καλησπερα, μόλις διαπίστωσα ενα προβλημα στο Mi6 με την καινουρια εφαρμογη της καμερας στην τελευταια αναβαθμιση, δοκιμασα και συνεχη εστιαση και χειροκινητη και δεν κανει focus ο φακος οταν ειναι στο video mode. =============== Νοε 7th 2017, 7:26pm =============== .

• Όχι ρε... Παίζει να το είχα κάποια στιγμή και στο redmi note 4 που είχα, αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι ήταν αυτό ακριβώς, και ότι κι αν ήταν κάποια στιγμή διορθώθηκε χωρίς να κάνω κάτι, εσκεμμένα τουλάχιστον.

• Καλησπέρα παίδες... Έχω ένα θεματακι από την αρχή που χρησιμοποιώ το mi6. Όταν πάω να μεταφέρω οποιοδήποτε αρχείο από το PC στο κινητό μετά από 30-40 δευτερόλεπτα απλά σταματάει η αντιγραφή, φαίνεται ότι το αρχείο μεταφέρθηκε, το μέγεθος του είναι σωστό στις ιδιότητες, παρόλαυτα τις περισσότερες φορές δεν ανοίγει (η αν είναι zip κάποιας rom έχει σφάλματα), το ακόμα πιο περίεργο είναι ότι το κάνει ακόμα κι όταν το κινητό είναι σε recovery. Έχω αλλάξει καλώδιο, έχω δοκιμάσει από 3 pc, έχω κατεβάσε…

• Προβλημα ξεκλειδωμα Mi6

Nick Freegman - - Mi-6 (Sagit)

Μήνυμα

ΗΤC ρε φίλε... ξεκλείδωμα και φλασαρισμα σε 20 λεπτα Aμα δεν ηταν ακριβα δε θα εφευγα ποτε

Μήνυμα

Οχι δεν εχω, περιμενω 20 λεπτα να κατεβει η μαλακια ( ελληνικο download), θα το δοκιμασω και θα επανελθω. Ευχαριστω προς το παρον. =============== Σεπ 28th 2017, 3:43pm =============== Εκανα συνδεση του λογαριασμου οκ και τωρα μου βγαζει αυτο... Tι ειναι αυτο παλι ρε παιδια; Θα το σπασω αχαχαχα

Μήνυμα

Επειδη δεν εχω κανει ποτε εγκατασταση rom σε κλειδωμενο smartphone (κανω παντα απο twrq recovery αφου εχω ξεκλειδωσει το κινητο), κατεβαζω την dev rom που δίνει στο en.miui.com και την κανω εγκατασταση απο την εφαρμογη των ενημερωσεων?

Μήνυμα

Εχω βάλει Mi Account στο κινητο. (νταξει δεν ειμαι τοσο ασχετος )

Μήνυμα

Bodai, οχι, οταν παω να κανω Προσθηκη λογαριασμου συσκευης στα developer sets

Μήνυμα

Γιωργο αυτο ακριβως μου βγαζει (86006), πως θα εγκαταστησω αλλη rom σε κλειδωμενο τηλεφωνο; Μεσα απο την εφαρμογή της miui? Και rom απο το en.miui.com? =============== Σεπ 28th 2017, 2:52pm =============== .

Μήνυμα

Σωστός, παράλειψη

Μήνυμα

Καλησπέρα παίδες, δε ξερω αν εχει απαντηθει ξανα το θεμα, δε μπορεσα να βρω κατι. μόλις πήρα στα χερια μου το Mi6 (7.1.1 NMF26X, με MIUIGlobal Stable 8.5.1.0) Κατεβασα την εφαρμογη του ξεκλειδωματος, μπηκα στο λογασιαρμο που ειχα απο το προηγουμενο κινητο (ενα redmi note 4 το οποιο αφαίρεσα πριν) και στην προσπαθεια του ξεκλειδωματος μου βγαζει οτι η συσκευη δεν ειναι συνδεμενη με τον λογαριασμο, προσπαθησα να την συνδεσω απο τα developer settings αλλα παιρνω ενα σφαλμα (86006: "κινεζικα"). Θυμα…

• Μεχρι στιγμής άψογη τη ROM στο Redmi Note 4... χωστε πράμα να μπορούμε να επιλέξουμε...