Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 261-275 από 275.
-
Αυτό θελω... ετσι κι αλλιως δε θα κανω και τπτ... Xiaomi cloud backup =============== Ιαν 22nd 2017, 3:04pm =============== Στην 7.1.5 η ταπετσαρια αλλαζει κανονικα, στην 7.1.12-19 υπαρχει θεματακι οπως και στο οτι προσπαθησα να φλασαρω 2 φορες την 7.1.19 με wipe και κολλησε σε 2 διαφορετικα σημεια, το αφησα πανω απο 1 ωρα και στις 2 προσπαθιες αλλα δεν προχωρησε, οπότε φλάσαρα την 5 και μετα ενημερωσα στην 19.
-
Επανεγκατασταση 2-3 φορες και επαιξε, μεχρι σημερα χωρις προβλημα...
-
Περασα την ελληνικη rom, ολα καλα εκτός απο το οτι δεν μου ξεκιναει το launcher της google, ειναι εγκατεστημενο, οταν ανοιγω την εφαρμογη με στελνει να επιλεξω launcher απο τις ρυθμίσεις της συσκευης, εκει υπαρχουν ολοι οι lancher εκτος της google. To εχει συναντήσει κανεις άλλος?
-
Τι να σου πω αδερφε καθε μηνα θα παιρνω σιγουρα κατι αξιας απο Κινα, δε μου εχει τυχει μεχρι στιγμης τίποτα. Μακαρι να πανε ολα καλα... Εν τω μεταξύ μολις ξεκλείδωσα το bootloader... =============== Δεκ 19th 2016, 3:24pm =============== καλησπέρα σας... το πρωί ξεκλείδωσα το bootloader και τωρα θέλω να φλασαρω καινούρια official rom με flash tool, μπορώ να φλασάρω κατευθείαν την ελληνική του σαιτ? Επίσης ποια είναι η σωστή απο τις official rom της xiaomi, η ΜΤΚ ή η σκέτη? =============== Δεκ 19t…
-
Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια παιδιά πραγματικά, έκανα την αίτηση, θα περιμένω για την απαντηση της xiaomi αλλα πραγματικα δεν ξερω τελικως αν θελω να επεμβω στην συσκευη, οσο "κουραστηκα" με τα 4 προηγουμενα κινητα μου μεχρι να φλασάρω τη rom και να ανοίξουν εχω ασχοληθεί με αυτό και ακόμα δεν ξεκλείδωσα ουτε το bootloader. Αν έρθει η απαντηση θα δω αν θα συνεχίσω, ευχαριστώ και παλι και ισως σας ξαναχρειαστώ.
-
guys μια διευκρινηση, διαβασα οτι για να κανουμε αιτηση ξεκλειδωματος πρεπει πρωτα να εχουμε official rom, αρα κανω πρωτα αυτη τη διαδικασια Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom με το Mi PC Suite για όλα τα Xiaomi (ακόμα και με κλειδωμένο Bootloader) και μετα ξεκλειδωνω bootloader με το mi unlock ετσι? Γενικός οδηγός με το τι κάνουμε μόλις παραλάβουμε ένα κινητό Xiaomi =============== Δεκ 16th 2016, 5:19pm =============== ηρθε με κλειδωμενο bootloader
-
Γαμω τις κινεζιές μου κατι ηξερα που δεν ηθελα να φυγω απο htc... οκ κανω αιτηση, σορρυ για το πρηξιμο, φανταζομαι ποσες φορες πρεπει να εχεις πει τα ίδια και τα ίδια κι ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια... =============== Δεκ 16th 2016, 4:48pm =============== Α επισης στη συνέχεια φανταζομαι κατεβαζω την developer china rom μιας και το κουτι εχει κινεζικα απο πισω, όχι την MTK Global ετσι?
-
Τι εννοείς fake? Περα απο καποιες ρυθμίσεις που είναι στα Αγγλικά τι αλλα προβληματα μπορεί να εχω? Εν τω μεταξυ εχω εδω και χρονια rootαρει και περασει rom σε πολλα htc και samsung, δε με λες πρωτάρη δλδ, εδω και μια βδομαδα που το περιμενα διαβαζω εδω μεσα τις διαδικασίες κι εχω μπερδευτεί πολυ με τις εκδόσεις και τις "απειρες" διαδικασιες ξεκλιεδωμάτων που υπαρχουν...