Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 275.
-
"Κάψιμο" led οθόνης;
ΜήνυμαΚαλησπέρα παιδιά Πριν λίγο καιρό είχα ανοίξει ένα θέμα για κάποια σχέδια που φαίνονται στο backround σε άσπρο φόντο κυρίως. Κάποιος μου είχε απαντησει ότι το παθαίνουν οι led οθόνες αυτό. Δεν είχα καθαρή φωτογραφία τότε, αλλά κατάφερα σήμερα με άλλη αφορμή να φωτογραφίσω καλύτερα το "σχέδιο" που υπάρχει στο backround, να επιβεβαιώσουμε απλά ότι είναι αυτό. Αυτό που μου κάνει τρομερή εντύπωση είναι ότι υπάρχει ακριβώς το ίδιο "σχέδιο καψίματος" σε δύο Κινητά μου, Mi9 και Mi10 pro, φαίνεται να είν…
-
Είναι όντως όλες oled οθόνες αλλα ρε φίλε, αυτο που εμφανίζεται είναι ξεκάθαρα ένα τηλεχειριστήριο που εγω δεν εχω χρησιμοποιήσει ποτέ, η μορφή του δλδ, η διάταξη των πλήκτρων που φαίνοται είναι απο κάποια εφαρμογή που δεν γνωρίζω και γενικά δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτε καποια εφαρμογη remote control για να γίνει αυτό που μου περιγράφεις, αν το κατάλαβα καλά.
-
Ναι, ναι ευχαριστώ, όλα καλά, έχω ένα άλλο θέμα τώρα που θέλω να το γράψω εδώ και μήνες κι όλο το παραταω, συμβαίνει δε όλα τα τηλέφωνα μου ασχέτως Rom, σε 3 διαφορετικά xiaomi. Φιανεται στο backround ένα faded τηλεχειριστήριο μονίμως, παντού, ίντερνετ, εφαρμογές, αρχική οθόνη, στα μενού, παντού φαίνεται αυτή η σταθερή σκιά από πίσω.
-
Ωραία, άρα 1.Περνάω fastboot Rom 2.Και μετα θα κλειδώσω bl, εφόσον είναι όλα καλά Με τον mi account κάνω κάτι; Ο ίδιος λογαριασμός θα χρησιμοποιηθεί στο τηλέφωνο και μετά. Επισης, όταν κλειδώσω το bl θα σβήσει ξανά τη συσκευή, αλλά κάνει απλά factory reset ή σβήνει όλο τον εσωτερικό και θέλει πάλι Flash Rom; Αυτό που διάβασα ότι πολλές συσκευές, αν κλειδώσεις bl μετά δεν ξανάξεκλειδώνει, ισχύει;
-
Καλησπέρα, καιρό έχω να μπω, ελπίζω να είστε όλοι καλά. Θέλω να επιστρέψω σε official Rom και να κλειδώσω το bootloader λογω κάποιων εφαρμογών που δεν λειτουργούν ακόμα κι αν κάνω hide από το magisk. Αυτό γίνεται μέσω της εφαρμογής Mi Flash; (Flash, clean and lock; Κάτι τέτοιο θυμάμαι) Έχω XTRV dev αυτή τη στιγμή, 21.11.3, χρειάζεται κάποια προετοιμασία πριν το Flash; Επίσης, κάποια στιγμή είχα βρει σελίδα με όλες τις επισημες tgz roms αλλά έχω φάει τον τόπο και δεν την βρίσκω πλεον, έχει κανείς…
-
Καλησπέρα παιδια... Εχει κανεις lag στο wifi καθε λίγο; Πεφτει ταχυτητα, wifi calling, συνδεση σε παιχνιδια κλπ. Καθε ενα δυο λεπτα περιπου. Mi 10 pro
-
@gkalen Καλημέρα, όλα καλά, το μόνο που έκανα ήταν να επιλέξω "Κατα προτίμηση δίκτυα Wifi" αλλα είχα την εντύπωση οτι και με την επιλογή "Κατα προτίμηση δίκτυο κινητής", όταν δεν έχει σήμα καθόλου θα επέλεγε μόνο του τις κλήσεις μέσω WiFi... αλλα δεν γίνεται κάτι τέτοιο, αν δεν επιλέξω μεσω Wifi δεν έχω σήμα στο υπόγειο.
-
Καλησπέρα μετά απο καιρό... Σε Mi10 Pro δεν δουλεύει το VoLTE μετά την αναβάθμιση. Είμαι σε χώρο εργασίας που δεν έχει σήμα, οπότε δούλευα μόνο με Wifi Calling. Απο την αναβάθμιση και μετά δεν υπάρχει καθόλου σήμα.
-
Κανένα θέμα και σε Mi 9
-
Πέρασα σε Mi 10 Pro όλα φαίνονται καλά, σε λίγο θα δοκιμάσω και σε Mi 9
-
@CHEVROLET SPARK αμα τις ενεργοποιήσω και μου πεταξει πάλι οτι δεν έχει χώρο θα ερθεις να το ξανακάνεις εσυ format
-
@gkalen αφου το φλασαρα 2-3 φορες δουλεψε... θα δοκιμασω και διπλοτυπες, η ωρα της αλήθειας
-
@gkalen εγραψες εχθές οτι έχεις κανει flash κανονικά το twrp σε mi 10 pro και παιζει; Αμα κάνω boot img αναγνωρίζει το μοτίβο, κάνει decrypt και διαβάζει και το χώρο, αν το flashαρω δεν διαβάζει ουτε μοτίβο ούτε χώρο.
-
Τι να σου πω, εχω δοκιμάσει 4-5 φορές και κάθε φορά γυρνούσα σε stable για να μπορώ να το χρησιμοποιήσω.
-
Όχι, το συγκεκριμένο πρόβλημα είναι της Rom το είχα κι εγώ στην προηγούμενη, ποιο twrp φοράς; Έχεις δοκιμάσει διπλές εφαρμογές; Μη το κάνεις τώρα για να μου πεις αν δουλεύει, παίζει να σου κάνει πρόβλημα με το χώρο και να σου λέει ότι είναι γεμάτος.
-
@"anpho81" γύρνα σε stable προς το παρόν με Mi Flash, έχει θέματα ακόμα το Mi 10 Pro. Επίσης δεν θυμάμαι ποιος μου απάντησε πριν μερικές ωρες για το twrp πιο πάνω, οποια έκδοση του twrp του Ιουνίου (LR Team) και να έχω βρει έχει θέματα, και με τον χώρο και με την εφαρμογή των μηνυμάτων και με άλλα.