Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 275.
-
Πέρασα με fastboot boot twrp.img την 20.11.18 σε Mi 10 Pro. Όλα καλά μέχρι στιγμής και με το χώρο που υπήρχε θέμα στην προηγούμενη έκδοση. Ευχαριστώ @gkalen για τη βοήθεια και όλη την ομάδα.
-
@gkalen Α οκ άλλο κατάλαβα πριν, τωρα διαβάζει τη μνήμη με αυτό το img, θα το δοκιμασω και θα επανέλθω με feedback
-
Αν το φορτώσω με fastboot boot twrp.img δεν διαβάζει internal storage, πως θα flashαρουμε τη rom?
-
@gkalen δεν ειχα θέμα να μπω στο twrp και το flashαρα και έμπαινε μια χαρα (αν εξαιρέσεις οτι είχε default κινεζικα), το πρόβλημα ήταν οτι ακόμα και με format του internal storage και με format data, εκανα κανονικά την εγκατασταση της rom άνοιγε και στα 33-34 gb κατειλημμένου χώρου άρχιζε να κόβει ενημερώσεις λόγω ανεπάρκειας χώρου, έκλειναν random εφαρμογές χωρις αναφορά σφάλματος κλπ.
-
Έχουμε κανένα νέο για twrp σε mi 10 pro, η δοκιμή με αυτή τη Rom? Δε βλέπω διευκρινήσεις στο description της Rom και ανησυχώ, μη σβήνω πάλι το ΣΚ 3-4 φορές το τηλέφωνο Καλημέρα παιδιά
-
@amavroudis Τίποτα, όλα καλα με την 12.05 κανένα θέμα. Με την 20.11.12 έκανα και 2ο wipe μπας και, αλλα μόλις εφτασε στα 32-34gb πάλι άρχισε να κλείνει εφαρμογές και να μην εγκαθιστά νέες και ενημερώσεις.
-
Αν και τελειωσε με error το κινητό άνοιξε και ξεκινάω setup
-
@amavroudis ξεκίνησε
-
Το κινητό λέει ver 1 και η rom ver 0... τι κάνουμε τώρα; 2-3 εκδόσεις πριν που είχα θεμα και μπρίκαρε μια χαρά έκανε flash απο το Mi flash tool την Global 12.0.1 που επίσης έχει ver 0, πως γίνεται; @amavroudis αν θυμάσαι εσύ με είχες βοηθήσει να τη βρώ.
-
Εχω περάσει την 20.11.12 σε Mi 10 Pro , μπορώ να φλασάρω με Mi Flash tool Global 12.0.5 χωρις θεμα με antiroll back;
-
@amavroudis ναι, πάντα κανω σε αλλαγες rom και σε κάθε 2-3 upd, επίσης παρατήρησα οτι μου κλεινει εφαρμογες, χωρίς αναφορά σφάλματος χωρίς τπτ, απλα τις κλείνει, το εχω παρατησήρει σε tik tok, Συλλογή και DriveSync. Τις εβγαλα, τις ξαναεβαλα, τπτ.
-
Διαβάζοντας οτι βγήκε recovery για το Mi 10 Pro είπα να ξαναδοκιμάσω XTRV, φλάσαρα το καινουριο recovery εβαλα την 20.11.12 αλλα λαμβανω σφάλμα οτι δεν υπαρχει επαρκής χώρος οταν παω να κανω ενημερωσεις εφαρμογών ενω η μνημη ειναι γεμάτη 34gb απο τα 256
-
Καλησπέρα, στην προσπάθεια μου να λύσω ενα θέμα με το decrypt, flashαροντας 2-3 twrp και 1-2 rom (τίποτα που δεν είχα ξανακάνει) κατέληξα να παίρνω τα fail που φαίνονται στη φωτο και να μην ολοκληρωνεται σωστά η εγκατάσταση της rom και φυσικά να ανοίγει συνέχεια στο recovery. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει;