Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 275.

• Mi band 4 Avengers Edition

Nick Freegman - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Δε ζητούσα ένα λαχείο!!! Σήμερα ήρθε και το έχω ανοίξει, φυσικά κινέζικα Αρα αν το συνδέσω στην δικια σας εφαρμογή λογικά δε θα πάρει firmware αν δεν ταιριάζει με το hardware οποτε το πολυ πολυ να μη δουλευει σωστά; Ξερω ισως κανω υποθεσεις απο τη στιγμή που δε το εχετε στα χέρια σας αλλα οτι πληροφορίες παραπανω μπορω να παρω, για να μη γινει καμια μλκια, οχι τπτ αλλο. Ευχαριστώ πολυ οπως και να χει.

Μήνυμα

Καλησπέρα παιδιά, από μέρα σε μέρα περιμένω το Mi band 4 avengers edition. Υποτίθεται ότι θα έρθει με 5-6 βασικές γλώσσες, ανάμεσα τους τα αγγλικά, τι παίζει με αυτό ξέρουμε; Θα παίζει με την εφαρμογή της ομάδας χωρίς να περάσει κανένα περίεργο firmware μέσα και γίνει από avengers edition, απλή;

• Την πέρασα εχθές σε Mi9, η μπαταρία αρνείται πεισματικά να ανέβει πάνω από 96%

Μήνυμα

Το βρήκα στο ebay παιδιά. Ευχαριστώ

Μήνυμα

Απ'ότι διάβασα κατω απο ενα video στο youtube δεν πωλείται εξω απο κίνα ουτε ιντερνετικα, το βρήκα μόνο Ebay απο ιδιώτες μαλλον που το αγόρασαν και το μεταπωλούν και στον υπολοιπο κόσμο αλλα βγαινει στα 80 ευρω.

Μήνυμα

Καλησπέρα παίδες, έχει βρει κανείς να πωλείται κάπου το Mi Band 4 Avengers Edition?

• 9.6.20 σε Mi9, επανεμφανιστηκε το θέμα εξάντλησης μπαταρίας με τρελό ρυθμό όπως πριν την 9.6.13. Σέρνεται άσχημα σε παιχνίδια, ακόμα και πολύ καθυστέρηση στη φόρτωση τους. Λαγκαρισματα σε άκυρες στιγμές σε πληκτρολόγιση, home button κλπ. Μπορούμε να γυρίσουμε στην 9.6.13 χωρίς πρόβλημα;

• TWRP σε Mi9

Μήνυμα

Το έχω ναι, το ανεβάζω σε Gdrive σε λίγα λεπτα θα βάλω το link

• TWRP σε Mi9

Μήνυμα

Δουλεύει το καινούριο TWRP, μόλις το φλάσαρα

• TWRP σε Mi9

Μήνυμα

Ευχαριστώ [procontra][/procontra]

• TWRP σε Mi9

Μήνυμα

Μου ήρθε με Stable EEA 10.2.24, ξεκλείδωσα bootloader, φλασαρα twrp, έκανα format το storage και εγκατέστησα την 9.5.23 ΥΓ Παρεμπιπτόντως, θυμάται κανείς τα antiroll και αν μπορώ να ξαναπάω στην 10.2.24 αν δεν βελτιωθεί με το αυριανό update η κατάσταση; Γιατί πραγματικά δεν δουλεύεται έτσι.

• TWRP σε Mi9

Μήνυμα

Παιδιά πείτε μου κι εσείς μόλις βάλετε την 9.5.23 Εμένα σέρνεται άσχημα το τηλέφωνο, λαγκαρει συνέχεια και για λίγο πιο απαιτητικά παιχνίδια από cundy crash, δε το συζητώ, χοντρα κολλήματα.

• TWRP σε Mi9

Μήνυμα

Αυτά που έχω παρατηρήσει μέχρι στιγμής είναι οτι δεν δουλευει το ξεκλειδωμα προσωπου και το δαχτυλικό ειναι εμφανέστατα πιο αργό και αναξιόπιστο απο την Stable rom με την οποία ήρθε, το είχα μια εβδομαδα και δουλευε εντυπωσιακα γρηγορα και με ακρίβεια. Ελπίζω να τα διορθώσει η xiaomi στην επόμενη.

• TWRP σε Mi9

Μήνυμα

Εχω περασει rom και κανω ρυθμίσεις βαζω εφαρμογες κλπ, όλα φαίνονται καλά μέχρι στιγμής.

• TWRP σε Mi9

Μήνυμα

Εδω βρίσκονται αυτά που δοκίμασα, το τρίτο δούλεψε. TWRP 3.2.X.X για συσκευές XIAOMI

• TWRP σε Mi9

Μήνυμα

Καλησπέρα παιδιά, μόλις περασαν οι ώρες αναμονής και ξεκλείδωσα το Mi9. Συνάντησα το εξής πρόβλημα, τα δύο πρώτα twrp (κυκλωμενα με κόκκινο) δεν μου δούλεψαν, κολλούσε στο logo του twrp, αυτο που φλάσαρα και δούλεψε ήταν το τρίτο (κυκλωμένο με πράσινο)

• Ευχαριστώ πολύ μαν μου

• Καλησπέρα παιδιά Σε λίγες μέρες περιμένω το Mi9 και θα δώσω το Mi6 στον αδερφό μου, το θέμα είναι ότι θέλω να κρατήσω τον δικό μου λογαριασμό και να συνδέσω σε αυτόν το Mi9 αλλά να αποσυνδέσω το Mi6 και να δημιουργήσω καινούριο λογαριασμό γι αυτό. Χρειάζεται να κάνω unbond κάπως λογαριασμό με συσκευή η απλά απόσυνδέομαι και συνδέομαι σε άλλο;

• Καλημέρα παιδιά, έχει βάλει κανείς Android 9 στο mi6? Να δοκιμάσω αναβάθμιση η clean install, τι λετε?

• Συζήτηση για το Mi9

Μήνυμα

Ωραίο και αυτο αλλα εχω τον sd 835, γιατί να παω στον 845 με ίδια κάμερα, αντί στον 855 με καλύτερη; Απ'ότι βλέπω τα υπόλοιπα είναι πανω κατω ίδια. Επίσης μόλις είδα οτι εχει δαχτυλικό απο πίσω; Παιζει και να το σπάσω