Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-7 από 7.
-
καλησπέρα! Έχω δοκιμάσει σχεδόν όλα τα παραπάνω αλλά δεν βλέπυ κάποια αισθητή διάφορα. Οπότε απλά θα ζήσω με αυτό μέχρι την επόμενη ενημέρωση ελπίζοντας να το διορθώσουν στο μέλλον. Δεν είναι τραγικά τα πράγματα βέβαια αλλά έχει ένα ποσοστό αποτυχίας ο αισθητήρας που για τέτοια συσκευή θεωρείται λιγάκι τραγικό.
-
Καλησπέρα σε όλη την παρέα. Από εχθές είμαι και εγώ κάτοχος ενός πανέμορφου Mi5s. Σε γενικές γραμμές είμαι πολύ ευχαριστημένος αν και είναι νωρίς ακομα για να κρίνω. Δυστυχώς δεν άργησα να παρατηρήσω όμως κάποια δυσλειτουργία στο δαχτυλικό αποτύπωμα. Πότε είναι μια χαρά και ξεκλειδώνει ακαριαία και πότε δεν ξεκλειδώνει καθόλου. Εχω διαβάσει και σε άλλα φορουμ ότι ίσως υπάρχει ένα θεματάκι εκεί! Η ερώτηση μου είναι αν πρόκειται για θέμα hardware το οποίο πιθανότατα δεν θα λυθεί ποτέ ή αν πρόκειτα…
-
Παιδια ξέρει κανεις άμα θα βγει Marshmallow για Mi note Pro?
-
τι έννοεις;; Δεν έχει καλή αυτονομία;; Έχω το Mi Note Pro και ή αυτονομία είναι από τα πρώτα πράγματα που θα ήθελα να δω βελτίωση από την 6.6.30 που είμαι τώρα..
-
Καλησπερα παίδες. Την έχει βάλει κάποιος σε Mi note Pro? Από μπαταρία τι λέει;; Φοραω την 6.6.30 Αξίζει να πάω σε αυτή;; Έχω ξεκλειδωτο bootloader με twrp απλά την κάνω install από εκεί ή κάνω πρώτα καθαρισμό;; Ευχαριστώ
-
Wifi tethering problem
ΜήνυμαΠαιδες προσπαθώ να κάνω το κινητό μου ρουτερ και να σερφαρω από το λάπτοπ μου και δεν μπορώ. Φοραω την MIUI 8 6.6.30 σε Xiaomi Mi note Pro. Είναι κάποιου είδους bug που δεν έχει λυθεί ή υπάρχει κάποιος τρόπος;; Ευχαριστώ πολύ.
-
Παιδια καλησπέρα σε όλους.. Καταρχήν να με συγχωρέσετε αν γράφω σε λάθος νήμα. Έχω στην κατοχή μου δυο κινητά της xiaomi το ένα το redmi note 3 (με τον mtk) και το άλλο ένα xiaomi mi note pro. Το redmi note 3 το έχω σχεδόν ένα χρόνο στην κατοχή μου και ενώ ήμουν πολύ ευχαριστημένος μέχρι τώρα σε όλα του τώρα τελευταί έχω φοβερό battery drain χωρίς να το χρησιμοποιώ καθόλου το κινητό. Όλη την μπαταρία την τρώει το android system.. για να καταλάβετε χωρίς κάρτες σιμ μέσα και χωρίς χρήση καθόλου (1…