Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 117.

• Find device closed unexpectedly

Samurai - - Mi Note 3 (jason)

Μήνυμα

Τωρα μολις ανοιξε επελεξα Γλωσσα και χωρα, ειχε και την Ελλαδα κανονικα, μονο που δεν ανοιγε το Wifi και μου πεταξε αυτο Find device storage corrupted your device is unsafe now, και δεν με αφηνε να συνεχισω. Ε ρε τι τραβαμε νυχτιατικα με τα Xiaomi ετσι οπως τα εχουν κανει..

Μήνυμα

Παράθεση από makis1024: “Δεν δοκιμάζεις με αντικατάσταση firehose αρχείου στην fastboot rom; Μπορεί να πιάσει και σε sd660 , στον sd636 πιάνει σίγουρα. firehose_660-66X-636-63X ” Ειχα την εντυπωση οτι ειναι μονο για Note 5, καταφερα και περασα fastboot rom με αυτον τον τροπο, τωρα περιμενω να ανοιξει να δω το αποτελεσμα.

Μήνυμα

Εχει κανεις EDL Authorization? Το εβαλα σε Test Point αλλα δυστυχως υπαρχει αυτο το θεμα τωρα.. @derveni μηπως εχεις εσυ?

Μήνυμα

Παράθεση από makis1024: “Στην θέση σου αφού αφού έχεις λογισμικό , θα ξεκλείδωνα bootloader και θα περνούσα global fastboot όχι recovery rom μέσω mi flash σε fastboot mode με την επιλογή clean all. Οδηγοί που θα χρειαστείς Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86 Driver για snapdragon επιλέγεις. Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 28.05.2019) Και τέλος Εγκατάσταση official fastboot rom με το miflash tool (update 11.06.2019) Εφόσον έχεις λο…

Μήνυμα

Καλησπερα παιδια, εχω ενα Mi Note 3 που μετα απο OTA σε miui_MINote3Global_V10.4.2.0.PCHMIXM_ba2d8dd9d0_9.0 το κινητο bootare μονο σε Recovery, αναγκαστικα να κανω Wipe Data μπας και κανει boot στο λειτουργικο, εκανε boot εβαλα Wifi εβαλα κωδικο Mi Account, σαν Region ειχε μονο China για καποιον λογο και εκει που παει στην οθονη Just a sec λιγο πριν ζητησει gmail γυρναει και μου βγαζει το μηνυμα Find device closed unexpectedly. Διαβασα και δοκιμασα εναν οδηγο με το MiflashPro και του περασα Reco…

• EDL Authorization

Samurai - - RedMi Note 5/PRO (Whyred)

Μήνυμα

Θα δοκιμασω και China Rom, χαμενος χρονος ομως μου φαινεται ειναι.. Πιστευω θα ελεγε this miui version cannot be installed

• EDL Authorization

Μήνυμα

Το εκανα ηδη, τιποτα δυστυχως γυρναει παλι σε Recovery.

• EDL Authorization

Μήνυμα

Καποιο αλλο προβλημα εχει το συγκεκριμενο δεν ξερω τι του εκανε, ενω το flash πετυχε, εδειξε το logo και μολις εκανε το χαρακτηριστικο μαυρισμα οτι παει να ανοιξει και εναν ηχο ξανα εκλεισε και μπηκε σε Recovery..

• EDL Authorization

Μήνυμα

Το φλασαρε ειτε επειδη το εβαλα σε USB 2.0 ειτε γιατι μετεφερα την Rom σε ποιο συντομη διαδρομη. Περιμενω να παρει μπρος τωρα γιατι μου δειχνει μια μπαταρια με φορτιστη.

• EDL Authorization

Μήνυμα

Δοκιμασα με κατι firehose αρχεια που μου προτειναν αλλα δυστυχως μου εβγαλε το Error που ειχα και με τον οδηγο στο Youtube.

• EDL Authorization

Μήνυμα

Το κινητο ηταν αγορασμενο απο Ελλαδα οποτε φανταζομαι οτι ειναι Global version χωρις να ειμαι απολυτα σιγουρος, απο οτι μου ειπε αυτο που εκανε ειναι να δοκιμασει να περασει Global Rom την οποια φοραγε παλαιωτερα και επειδη ειχε κανει ενημερωσεις μαλλον εγινε triggered το anti-roll. Ο Bootloader ειναι κλειδωμενος και το κινητο μετα το loading απο το Mi Logo πηγαινει κατευθειαν σε Recovery οπου μετα απο Wipe Data συνεχιζει το ιδιο. Του περασα Recovery Rom με επιτυχια απο Mi PC Suite αλλα το ιδιο …

• EDL Authorization

Μήνυμα

Καλησπερα παιδια ενας φιλος εχει brickarei το κινητο του με κλειδωμενο Bootloader και ο μονος τροπος για να φτιαχτει ειναι να φλασαριστει fastboot rom αλλα το μονο προβλημα σε αυτο ειναι οτι θελουμε Authorized EDL account μηπως εχει καποιος η ξερει που μπορω να βρω να αγορασω?

• Παράθεση από billphone: “Τι έγινε τελικά @Samurai; κατάφερες τίποτα; ” Δυστυχως οχι, το πηγα σε κατι μαστορες, και σε κατι Ινδο φαση τυπους που τα κατεχουν αυτα αλλα τιποτα, το βλεπω να επιστρεφει Κινα

• Παράθεση από NasDriver: “Ο bootloader είναι κλειδωμένος ? Έκανες τον έλεγχο ? ” Ναι ειναι κλειδωμενος, ο σκοπος μας ηταν να το ξεκλειδωσουμε αλλα πειραξε το mi account που του ειχα βαλει, και ηθελε 15 μερες παλι, ειναι καταραμενο τηλεφωνο.. Ειναι απο τα λιγα κινητα της Xiaomi που θελουν 15 μερες για το ξεκλειδωμα.. Οποτε γι αυτο μπηκα σε διαδικασια Test point αλλα δεν το περιμενα οτι θα την πατησουμε ετσι.. Εχει γινει χειροτερη απο την Apple η Xiaomi απαραδεκτη!

• Παράθεση από NasDriver: “Έχεις το κουτί της συσκευής να ανεβάσεις φώτο από το πίσω μέρος που έχει το ταμπελάκι με τα τεχνικά στοιχεία ? ” Του εχω πει να μου στειλει φωτογραφιες με τα IMEI για να τα επαναφερω αλλα ακομη δεν τις εστειλε.. Δεν ειμαι αρχαριος παντως ειναι το Redmi note 5A lite (Ugglite) το τσεκαρα και με την εφαρμογη droid hardware info.

• Παράθεση από Bodai: “@agmg το δικό σου θέμα είναι λίγο διαφορετικό από του @Samurai . O @Samurai ακόμα και να επαναφέρει τα ΙΜΕΙ (με κάποιο πρόγραμμα, όποιο και αν είναι αυτό) χωρίς baseband δεν θα μπορέσει να κάνει πολλά.. ” Τι μπορω να κανω τωρα? Του εχω περασεις ολες τις διαθεσιμες fastboot rom μεσω EDL Mode με το Mi Flash και καμια δεν τα επανεφερε, με Fastboot commands δεν μπορω να τα περασω τα baseband γιατι ειναι κλειδωμενος ο bootloader και δεν υπαρχει τροπος να τον ξεκλειδωσω γιατι δεν …

• Καλησπερα παιδια, θελοντας να κανω μια εξυπηρετηση εβαλα το Note 5a σε EDL mode με test point και περασα την Global rom το Mi Flash δεν ειχε κανενα προβλημα, αλλα στην συνεχεια το κινητο ενω πηγαινε να ανοιξει εκανε boot σε recovery και μου ελεγε This miui version cannot be installed on this device, που μαλλον σημαινε οτι χωρις ξεκλειδωτο bootloader δεν δεχετε Global Rom.. Γυρισα λοιπον στην China Rom παλι σε EDL Mode και Mi flash και ειχαν χαθει τα IMEI πλεον με αποτελεσμα να μην μπορω να κανω …

• Καλησπερα παιδια, εν τελη πως κανουμε OTA update αυτοματα ενω δεν ειμαστε VIP μελη? Δεν εχω βρει ακομα οδηγο που να αναφερει πως δουλευει το OTA στην Ελληνικη Rom.

• Red

Samurai - - RedMi 4 (Prada)

Μήνυμα

Διαγραφτε το θεμα αν σας εξυπηρετει.

• Redmi Pro προβλημα με Mi Unlock

Samurai - - RedMi Pro (Omega)

Μήνυμα

Παράθεση από George Kaggelaris: “Εγώ δεν είχα κανένα πρόβλημα! Αν και δε νομίζω να είναι αυτό, εντούτοις έχεις συνδέσει το Mi Account σου με το Mi Unlock Status; =============== Οκτ 23rd 2017, 10:37pm =============== @Samurai ποιά έκδοση της αυτοματοποιημένης εγκατάστασης drivers (xdi) είχες βάλει αν θυμάσαι; Την 1.02 ή την 1.03; Εiναι σημαντικό η έκδοση του προγράμματος οδήγησης για το Android bootloader Interface να είναι η έκδοση 16.0.0.0 (11/3/2016). Αν δεν είναι έτσι, τρέξε το αρχείο MiUsbD…