Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 117.
-
Παράθεση από George Kaggelaris: “Αμ δεν το βλέπει κανονικά αν είσαι σε fastboot mode. Πρέπει να το βλέπει ως Android Bootloader Interface. Εκτός αν δεν το βάζεις σε fastboot. ” Εκανα edit το post ξερω να το βαζω σε fastboot και πως φαινεται σε fastboot σωστα, αφου εξηγω στο αρχικο post οτι παταω fastboot devices και μου βγαζει κανονικα τον κωδικο, δεν θα τον εβγαζε αν δεν ηταν σωστα.. Αυτο που δεν ξερω ειναι γιατι το Mi Unlock μου ζηταει να το βαλω σε fastboot ενω ειναι ηδη και δεν το βλεπει..
-
Παράθεση από George Kaggelaris: “Με ποιά ROM είσαι; Μπορείς να ανεβάσεις εδώ μια φωτο από τις Ρυθμίσεις => Σχετικά με το τηλέφωνο; Επίσης με ποιά έκδοση του Mi Unlock προσπαθείς; ” Με επισημη Κινεζικη που περασα απο SP Flashtool για να ξεκλειδωσω bootloader στην συνεχεια. Κατεβασα την τελευταια εκδοση mi unlock απο εδω Apply for unlocking Mi devices Γενικα ξερω τι κανω δεν ειμαι αρχαριος απλα ειπα μηπως εχει τυχει σε κανεναν σας και εχει την λυση γιατι εμενα δεν μου εχει ξανα συμβει, να αναγνωρι…
-
Καλησπερα παιδια, εχω το εξης προβλημα ανοιγω το Mi Unlock βαζω το Mi Account και μετα το Check For Permissions λεει το κλασσικο απενεργοποιησε την συσκευη και βαλτο Fastboot, πραγμα που εχω κανει ηδη αλλα για καποιο λογο το Mi Unlock δεν το βλεπει, παρολα αυτα στο Device Manager εμφανιζετε κανονικα ως Android Bootloader συσκευη και με fastboot devices στο CMD το βγαζει κανονικα.. Υπαρχει λυση?
-
Ελπιζω οτι το Mi Note 3 δεν θα ειναι με 8GB και 256GB διοτι ετσι δεν θα ειναι και καθολου προσιτο! Καλο ειναι να βγαλουν 6/64GB μοντελο 8/128GB και 8/256GB
-
Καλησπερα παιδια, ειχα unofficial fake Rom στο note 3 Kate, του περασα την τελευταια Global 8.2.4.0 και ενω μου βγαζει οτι εχω σημα παω να κανω κληση και μου πεταει το μηνυμα του τιτλου, περασα και την 8.2.3.0 Global με Mi Flash και εχει το ιδιο προβλημα, να ξεκαθαρισω οτι πριν περασα επισημη Global δεν ειχα τετοιο θεμα, δουλευε κανονικα το κινητο. Κατεβαζω και την Ελληνικη Rom τωρα και βλεπουμε. Εαν γνωριζει κατι καποιος και θελει να βοηθησει ας μου πει τι να κανω. IMEI δεν εχει χασει!
-
Παράθεση από NasDriver: “πήγαινε στην εφαρμογή "Τηλέφωνο" και κάλεσε το *#06# , να δεις εάν έχει ΙΜΕΙ για αρχή ” Εχει IMEI παιρνει και τηλεφωνα κανονικα με την δευτερη sim Παράθεση από George Kaggelaris: “H Micro SIM είναι κομμένη ή εργοστασιακή; ” Εργοστασιακη ειναι, δοκιμασα και δικες μου Sim
-
Καλησπερα παιδια, εχει γνωστος μου το Redmi 3x ηταν με ανεπισημη και ειχε το προβλημα του τιτλου, επαιρνε τηλεφωνα ειχε σημα αλλα δεν καλουσε και μετα απο λιγο εκλεινε, αυτα με την Micro Sim με την Nano Sim κανει κανονικα κλησεις κλπ. Του περασα λοιπον επισιμη Κινεζικη με mi flash μιας και δεν υπαρχει Global, και το προβλημα παραμενει πως το κοβεται ειναι hardware η software?
-
Redmi pro RadioFM?
ΜήνυμαΠαράθεση από George Kaggelaris: “Η ελληνική xtrv Stable έχει κανονικότατα ραδιόφωνο. Και η κινεζική Developer έχει, πως είναι δυνατόν να βλέπετε ότι δεν έχει; ” Δεν εχω πραγματικα ιδεα μιας και δεν το εχω στα χερια μου και τα εκανα ολα απο Team Viewer, του ειπα να κοιταξει στις εφαρμογες στις ρυθμισεις.
-
Redmi pro RadioFM?
ΜήνυμαΠαράθεση από George Kaggelaris: “Βέβαια και υπάρχει! Γιατί να μην υπάρχει άλλωστε ” Του εχω περασει την Κινεζικη Developer για να μπορεσω να κανω το unlock του Bootloader και περιμενουμε 72 ωρες, και απο οτι μου λεει δεν εχει Radio γι αυτο ρωτησα επειδη η Ελληνικη βασιζετε στην Κινεζικη.
-
Redmi pro RadioFM?
ΜήνυμαΚαλησπερα παιδια και συγγνωμη που ανοιγω θεμα, ρωταω εκ μερους φιλου μου, στην τελευταια Ελληνικη Stable υπαρχει ραδιο?
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
ΜήνυμαΠαράθεση από surfer21gr: “Η διαδικασία άλλαξε λιγακι....δεν χρειάζεται η αιτηση πια, ουτε οι λογοι για τους οποιους ζητας μα ξεκλειδώσεις. Τωρα απλα κατεβάζεις το πρόγραμμα και περιμενεις τρεις μερες (προς το παρον). Μετα κανεις την διαδικασια και ξεκλειδώνει αυτόματα. ” Καλησπερα, εχεις πηγη για τα λεγομενα σου? Εκανα 1 mi account να υπαρχει για ξεκλειδωμα, και μου λεει οτι δεν εχω αδεια!
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
ΜήνυμαΕιναι δυνατον να κανουμε reset τα router μας για να μπορεσουμε να παρουμε αδεια απο την Xiaomi? Γελοιοτητες μας εχει κανει πολυ δυσκολη την ζωη τελευταια η Xiaomi, αυτο το προβλημα με την αιτηση για ξεκλειδωμα το εχει παρα πολυ κοσμος παγκοσμιως και τα VPN τουλαχιστον στην δικη μου περιπτωση δεν βοηθησαν.
-
Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom/Unbrick για το Redmi Note 4 (MTK)
Samurai - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΣε 32bit windows δεν δουλευουν οι drivers
-
Παράθεση από christos50: “Του φίλου έπεσε στην τουαλέτα..το έκανε στη Βέροια με 30 ευρώ.. Και δουλεύει ” Λογικα ηταν τυχερος και του κανανε μονο στεγανοποιηση, αυτο που εχω εγω ειναι κατι μηνες ετσι, και ειναι γνωστο οτι οταν πεσει σε νερο το κινητο δεν πατας να ανοιξει, το πας κατευθειαν για στεγανοποιηση ειτε μονος σου ειτε σε μαστορα.