Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 117.

• Το citismarket δεν αναλαμβανει αν δεν εχεις αγορασει απο αυτους μου ειπαν οποτε κατα 99% δεν υπαρχει εγγυηση στην Ελλαδα στα Xiaomi οποτε τα στελνουν στην Κινα και αυτοι απο οτι φαιενται. το Mygad μου ειπε 89€ για αλλαγη μητρικης μαζι με τα μεταφορικα, νομιζω ειναι καλη τιμη απο το λιγο που εψαξα στο aliexpres..

• Παράθεση από zt654: “Αν είσαι εντός εγγύησης γύρνα το από εκεί που το αγόρασες να το δούνε έστω και αν σε χρεώσουν κάτι. ” εχω στειλει ηδη email για να μαθω τιμη για αλλαγη μητρικης σε περιπτωση που φταιει οντως. =============== Μαι 31st 2017, 8:00pm =============== Παράθεση από George Kaggelaris: “Μίλησε με mygad.gr ή με citismarket.com ” Ο ανθρωπος που εχει κανει τον Ελληνικο οδηγο για το deep flash cable και το βραχυκυκλωμα για να μπει σε EDL δεν κανει και service? Δεν θυμαμαι το ονομα του. Θ…

• Καλησπερα παιδια, επεσε το κινητο του τιτλου στην τουαλετα ειναι της γυναικας ενως φιλου, ειναι κατι μηνες ετσι μεχρι που αποφασισε να μου το στειλει μπας και το φτιαξω, το ωραιο της υποθεσης ειναι οτι το κινητο αναβει, δηλαδη το βλεπω στο device manager σαν Redmi note 3, φορτιζει, μπαινει σε fastboot, μπαινει σε EDL και μπορω και του περναω και fastboot rom κανονικα, το προβλημα ειναι οτι δεν αναβει η οθονη! Μονο το backlight στα touch κουμπια και το notification led. Το πηγα σε φιλο που συνεργ…

• Θα βγει Nougat για Mi Note Pro?

Samurai - - Mi Note Pro (Leo)

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Για να βγει Ελληνική θα πρέπει να βγει πρώτα official ” Δεν ξερω γιατι αλλα θυμομουν οτι ειχε βγει official stable, τελικα οχι μονο developer και απο οτι ειδα εχει βγει και εδω, οποτε λαθος μου αν θες σβηνεις το post.

• Θα βγει Nougat για Mi Note Pro?

Samurai - - Mi Note Pro (Leo)

Μήνυμα

Καλησπερα παιδια, υπαρχει συγκεκριμενος λογος που δεν εχει βγει ακομα Android 7 custom rom απο την Ελληνικη κοινωτητα για την συσκευη μας? Χωρις παρεξηγηση δεν το λεω με παραπονο αλλα με περιεργεια.

• [*IMEI REPAIR*] Redmi Note 3. Snapdragon Version - Redmi Note 3 - Xiaomi MIUI Official Forum εδω δειχνει και επισκευη και backup της nvram

• Παράθεση από George Kaggelaris: “Η τελευταία είναι αυτή που φοράει. Δε νομίζω ότι χρειάζεται να κάνει κάτι. ” Στο επισημο site γιατι λεει πως η τελευταια ειναι η V8.1.15.0?

• Δεν εχει διαθεσιμη ενημερωση παντως γιατι βλεπω η τελευταια ειναι η V8.1.15.0 ετσι δεν ειναι παιδια? Τι να του πω να κανει?

• Καλησπερα παιδια, εχει ενας φιλος μου το Redmi note 4 Snapdragon, και συμφωνα με την τελευταια Global αυτος εχει ανεπισημη Rom και θελει να του περασω Official Global Ειμαι εξοικειωμενος με την διαδικασια Mi Flash και Fastboot Rom, αλλα το συγκεκριμενο κινητο εχει πολυ μπερδεμα, διαβαζω εδω στο θεμα "How to" οτι θελει παλιοτερη Rom απο 8.1.15 για να δουλεψει το Deep Flash αυτος εχει 8.2.4.0 οποτε υποθετω οτι δεν θα δουλεψει. Οποτε μας μενει το unlock του bootloader σαν λυση για να μπει σε EDL Mo…

• Αντε μακαρι να αλλαξω επιτελους το Xperia Arc! Καλη τυχη!

• Παράθεση από newsformobiles: “Παράθεση από Samurai: “Παράθεση από newsformobiles: “Αυτή εδώ ψάχνεις!? Here is an app I thought you might like: 素士, check it out! Link: app.xiaomi.com/detail/422789 ” Αυτην ψαχνω αλλα με Αγγλικα, στο Gearbest και οπου αλλου την πουλανε ισχυριζονται οτι αυτη η νεα εκδοση της οδοντοβουρτσας εχει εφαρμογη που ειναι στα Αγγλικα, σου λενε να πατησεις SOOCAS στο playstore αλλα δεν βγαζει τιποτα..Λετε να μπορω να κανω Refund η Partial Refund για αυτη την απατη? ” Πως μετα…

• Παράθεση από newsformobiles: “Αυτή εδώ ψάχνεις!? Here is an app I thought you might like: 素士, check it out! Link: app.xiaomi.com/detail/422789 ” Αυτην ψαχνω αλλα με Αγγλικα, στο Gearbest και οπου αλλου την πουλανε ισχυριζονται οτι αυτη η νεα εκδοση της οδοντοβουρτσας εχει εφαρμογη που ειναι στα Αγγλικα, σου λενε να πατησεις SOOCAS στο playstore αλλα δεν βγαζει τιποτα.. Λετε να μπορω να κανω Refund η Partial Refund για αυτη την απατη?

• Ναι παιδια ανοιξε απορβληματιστα και δουλευει και η Sim.. Τα τραγικα της υποθεσεις ειναι 1) Παιρνει Roms απο Kenzo και αυτο σε μπερδευει. 2) Ο μαστορας που το κανει και επαγγελμα δεν φροντισε να εξακριβωσει το μοντελο του κινητου πριν το flasharei πραγμα απαραδεκτο.. 3) Ο ιδιος ο ιδιοκτητης δεν ηξερε ποιο μοντελο ειναι, στην αρχη μου ελεγε Redmi note 3, και τον εβαλα να μπει ρυθμισεις να μου πει επεξεργαστη.. Εγω το ανακαλυψα πρωτον απο ψαξιμο στο google και δευτερον με μεζουρα το μετρησα γιατι …

• Ειναι ενως γνωστου μου που βοηθαω, το πηγε ο ανθρωπος σε Service γιατι ξεχασε τον κωδικο pin και του αλλαξανε τα φωτα! Εγω του περασα αρχικα την τελευται Global Stable, πριν ειχε την τελευταια Κινεζικη stable. Στην Κινεζικη το δουλευε κανονικα περα απο τις Sim, στην Global βγαζει το μηνυμα που βλεπετε.. Το εψαξα λιγο και καποιοι λενε οτι το βγαζει το μηνυμα επειδη το κινητο ειναι το Kate, μολις του περασα Global απο Kate και περιμενω να ανοιξει.. Παντα οταν χρησιμοποιω Mi Flash εχω το clean all,…

• Καλησπερα παιδια, εχω εδω ενα Redmi note 3 pro Kenzo, το οποιο του περναω την επισημη Global και πεταει το μηνυμα που θα δειτε στην φωτο, με Κινεζικες επισημες δουλευει αλλα δεν εχουν σημα οι Sim καρτες.. Λετε να κανω unlock bootloader και να δοκιμασω με Ελληνικη? Τις Rom τις εχω περασει με Mi Flash σε EDL Mode

• Καλησπερα παιδια, εχω φαει τον κοσμο να βρω την εφαρμογη της οδοντοβουρτσας αλλα δεν μπορω να την βρω, αν κανω scan το QR Code μου πεταει "Oops something went wrong" και με το Mi home απο Playstore φτανει στο 90% το Pair και βγαζει "Couldn't download plug-ins"

• οκ αν θελεις να ερθεις μου στελνεις μηνυμα, μενω Πειραια.

• Παράθεση από vasileios26: “η αληθεια ειναι πως δεν μπορώ να καταφερω να μπω στo twrp.. κανω ολες τις διαδικασιες και μολις παταω fastboot oem unlock μετά επιλέγω yes στο τάμπλετ και μετά γράφω την εντολή με το twrpimg και πατάω το volume up ταυτοχρονα με την εντολη fastboot reboot με πεταει στο bootloader 03 error.. ” Ναι το θυμαμαι και εμενα αυτο μου εβγαζε, αλλα πανε 2-3 μηνες που το εκανα και δεν θυμαμαι ακριβως τι εκανα.. Αν μενεις Αθηνα ελα να το δουμε μαζι.

• Παράθεση από vasileios26: “πως το έφτιαξες τελικά; ” Κατεβαζεις απο εδω το Tool Universal Tool For Managing Mipad 2 | Unofficial International MIUI / Xiaomi Phone Support Το οποιο εχει και μια επιλογη που "φτιαχνει" το TWRP αν θυμαμαι καλα σε περιπτωση που δεν μπαινει. Και μετα ειναι και ο σωστος συνδιασμος και η σωστη στιγμη που πρεπει να πατησεις τα κουμπια που τωρα δεν θυμαμαι, η συσκευη ηταν φιλου μου οχι δικη μου.

• Official Rom. OTA + ROOT & TWRP

Samurai - - Mi Max PRO (Helium)

Μήνυμα

Καλησπερα παιδια, μια ερωτηση θελω να κανω, υπαρχει τροποποιημενο TWRP για Official Global Rom που να επιτρεπει TWRP Root και OTA οπως εχει γινει και με το Kenzo? [ZCX TWRP] Install TWRP and Flash SuperSu wi… | Xiaomi Redmi Note 3