Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 85.
-
Καλημέρα παιδιά, μόλις είδα την απάντηση περί updater δεν κρατήθηκα φυσικά και το πάτησα. Και πάλι λέει οτι δεν μπορεί να κάνει mount to /dev/block/platform/msm_sdcc.1/by-name/userdata Κι απο τον updater δεν είδα και ουσιαστική διαφορά, διαλεξα το ζιπ, εκανε reboot σε twrp και παλι κολλήσαμε. Το "DualBoot" σενάριο που είχαμε πριν τι έγινε; Παιζει να μπερδεύεται; να είχα πχ σαν active to System 2 και τωρα να εχει παθει σοκ; (Δε θυμαμαι ποιο ηταν active)
-
Ποιο updater? Οχι από το recovery που παιδεύομαι τοσες μέρες;
-
Παράθεση από fotis: “καλησπερα!!! εχω την 7.2.8. stable 6.0.1 την ΜΜ ..για να βαλω την 7.2.11 το κανω μεσα απο το upedate του κινιτου? η χρειαζεται καποιος αλος τροπος? ευχαριστω! ” Αγαπητέ, υποτίθεται ότι γίνεται μέσα από το recovery αλλά εγώ δεν είχα τύχη όταν το προσπάθησα στο Mi3.
-
Παράθεση από mirotis: “Φιλε μου @tsamige το προβλημα του @chrissdegrece δεν ειναι το md5 το οποιο οντως το αγνοουμε γιατι δεν εχουμε βαλει το md5 check sum file στον ιδιο φακελο με την rom οταν το κανουμε install αλλα το γεγονος οτι δεν του κανει mount τα data. @chrissdegrece φορτωνει κανονικα το κινητο αμα το ανοιξεις σε normal mode?? ” Oxi, μετά το mount failed αν κάνω reset μένει κολλημένο στο λογότυπο MI. Ο μόνος τρόπος να επανέλθει είναι να του κάνω πάλι MiFlash την 7.2.8 από Fastboot. Μπας…
-
Και πάλι το ίδιο πρόβλημα δυστυχώς όταν πάω να βάλω την Ελληνική ROM. To TWRP έγινε update se 3.0.2 , εκανε reboot αλλά πάλι βγαζει το ίδιο λάθος
-
Μολις το ξαναδοκίμασα και αυτή τη φορά πάλι τα ίδια κάνει με μονη διαφορά οτι δεν βγάζει "failed to mount /system" , ολα τα υπόλοιπα ομως τα βγάζει κανονικά. ΔΕΝ είναι συνδεδεμένο το κινητο ουτε στο PC , ουτε στο ρεύμα. Source Code (6 lines) Να περιμένω ή να ξανακάνω πάλι fastboot flash?
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Επειδή γενικά το TWRP Recovery σε μερικές Version κάνει τα δικά του, αν στο ξανακάνει αυτό πήγαινε στο μενού του Recovery => Reboot και επέλεξε Reboot to Recovery. Aμέσως μετά ξαναδοκίμασε να κάνεις Flash την ROM. ” ΟΚ, θα το δοκιμάσω, ευχαριστώ. Ειμαστε βέβαιοι οτι δεν πρέπει να κάνω root κάπως πριν το flash;
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από chrissdegrece: “Τωρα το ερώτημα είναι, ΠΩΣ φλασάρω την καινούρια 7.2.11 ? ” Δοκίμασε και πάλι χωρίς να έχεις συνδεμένη την συσκευή σου στο PC. ” Ευχαριστώ για την σύσταση αλλά δεν ήταν συνδεδεμένη στο PC. Επίσης, δεν έχω κάνει root. Μήπως πρέπει, κι αν ναι πως;
-
*** UPDATE 2 *** Ο ανυπόμονος Ελληνάρας δεν άντεξε!!! Αφου κάνω παλι Power+VolUp το κάνω reboot σε fastboot και ξαναφλασάρω από το PC την 7.2.8!! ΖΗΤΩ ΖΗΤΩ , εχουμε πάλι τηλέφωνο και σκάσανε και οι αναπάντητες κλήσεις. Τωρα το ερώτημα είναι, ΠΩΣ φλασάρω την καινούρια 7.2.11 ?
-
Παιδιά SOS , είχα την 7.2.8 και κατέβασα την τελευταία 7.2.11 για το Mi3 , την αντιγράφω από το pc sto φακελο Download στο κινητό και μετά κανω reboot και μπαίνω στο recovery. Πατάω install και επιλέγω το zip της νέας rom που κατέβασα, μου βγάζει ένα μήνυμα ότι δεν μπορει να κάνει mount to userdata και εμεινε εκεί κολλημένο για κανένα 10λεπτο Υποθέτω οτι δεν κάνει update λογω αυτού του λάθους και κάνω το μεγλαύτερο λάθος και παταω το power , ε τώρα μου δείχνει το MI στην οθόνη εδώ και κανα τεταρ…
-
Ευχαριστώ και πάλι για τις οδηγίες, πήγε μια χαρά η αναβάθμιση.
-
Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Αν μου επιτρέπετε να κάνω μια σύσταση που είδα στο freaktab πρώτη φορά και μου φάνηκε πολύ καλή ιδέα. Σε κάθε ROM είχε μέσα PDF με οδηγίες εγκατάστασης. Αν ήταν ίδιες με την προηγουμενη εκδοση τοτε φυσικά δεν είχε αλλαγές. Αν ομως έπρεπε να κάνεις κάτι διαφορετικό ενημέρωναν το PDF.
-
Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από chrissdegrece: “Παιδιά καλημερα, είδα στην έκδοση για το Mi3 ότι πλέον είμαστε σε 6.0.1. Εχει κάποια ιδιαιτερότητα; Πως την κάνουμε install? Τωρα είμαι σε 4.4 , 7.1 Stable ” Θέλει ειδική διαδικασία για να περάσεις από Kit-Kat σε Marshmallow. Πέρασέ την με fast-boot => cancro-images-Stable-V7-2-8-0-twrp-GR και θα τα κάνει όλα μόνο του ; ” Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση και το Link αλλά νομίζω πως θα χρειαστώ ελαφρώς πιο αναλυτικές οδηγίες. Το fast-boot flash …
-
Παιδιά καλημερα, είδα στην έκδοση για το Mi3 ότι πλέον είμαστε σε 6.0.1. Εχει κάποια ιδιαιτερότητα; Πως την κάνουμε install? Τωρα είμαι σε 4.4 , 7.1 Stable
-
Βράδυ , μεσημέρι, επαγγελματική συνάντηση, η απλά δε θέλω να τσιριζει ρε παιδί μου οταν έρχεται FB message. Καλώς κακώς είναι μεγάλη βλακεία να συνδέονται τα 2 , στις υπόλοιπες non Xiaomi συσκευές/tablet που έχουμε στην οικογένεια τα volumes δεν είναι συνδεδεμένα. Ουτε xposed framework χρειάζεται ούτε τίποτα. Πληροφοριακά, μπορείς να αλλάξεις τον ηχο στα notifications σε κάτι πιο "χαλαρό" οταν θες την ησυχία σου.
-
Αυτά με τις πατέντες λογισμικού παίζουν στο Αμέρικα. Ο υπόλοιπος πλανήτης δεν έχει τέτοια θέματα. Οσο για τις γλώσσες θα συμφωνήσω εν μέρει, είναι εφικτό από την στιγμή που υπάρχουν κατά τόπους κοινότητες να συγκεντρώνονται οι μεταφράσεις στη "μαμά". Εχουν απόλυτο δίκιο να μη θέλουν να βάζει χέρι ο κάθε πικραμένος στη ROM και να χαλάει την γενική εικόνα της εταιρίας. Σε ότι αφορά στις υπόλοιπες χώρες που δεν δραστηριοποιείται η εταιρία οι χρήστες παίρνουν τα τηλέφωνα με δική τους ευθύνη (κατά μι…
-
Παράθεση από mixaliscy: “Βασικά αυτό που είπα είναι να δοκιμάσεις και με μια πιο παλιά stable μπας και ” Συγγνωμη, δεν καταλαβα οτι εννοούσες αυτό.
-
Παράθεση από mixaliscy: “Μία φορά έτυχε κάποιου να μην μπαίνει (μία στις χίλιες) και έμπαινε η προηγούμενη stable. Φυσικά αυτό είναι η εκδοχή του ιδίου και όχι κάποιου ειδικού. Για δοκίμασε και εσύ κάτι τέτοιο μπας και ” Πόσες φορές να το δοκιμάσω ρε παιδιά; Θα περιμένω την επόμενη stable (αν και θα με μαδησει η κόρη μου αν της κάνω wipe μετα) Αλλωστε τα περιθώρια λάθους είναι τόσο περιορισμένα. Διαλέγεις αρχείο, βάζει αρχείο, περιμένεις. ΕΤΟΙΜΟ!
-
H stable δεν μπαίνει, δεν το χρονομέτρησα αλλά είναι σίγουρα πάνω από 15min στα μπαλάκια. Θα γυρίσω πίσω στη DEV που τουλάχιστον παίζει.
-
Μα δεν είναι λογικό. Και προφανώς πρέπει να μπει ένα όριο, κι αν δεν θέλει 21min και θέλει 31min; Κι αν δε θέλει 31 και θέλει 50, θα το αφήσω εκεί 1 βδομάδα να σκέφτεται να κάνει boot, που μπαίνει το οριο; Καταλαβαίνεις ότι ειδικά από τη στιγμή που η DEV πέρασε σε λιγότερο από 2 λεπτά από τα μπαλάκια, δεν υπάρχει καμιά απολύτως λογική να θέλει η stable 10x τον χρόνο αυτό για να κάνει Boot. Ακόμα κι αν αυτό ισχύει, οτι δλδ η stable θέλει παραπάνω χρόνο, πολύ φοβάμαι ότι μιλάμε για Βug κι όχι για …